פורסם 2003 בינואר 522 שנים יש לי מחשב טיפה צולע:P2 333MHZSDRAM 128MBH.D. 4.3GB WDעם מערכת הפעלה מנדרייק 9.המחשב בסה"כ פועל בצורה נחמדה, לא לאט מדי, אבל לא מהר מספיק (אני לא מחפש שהוא יטוס).עכשיו רציתי לשאול מה יותר חשוב בשביל שישומים כמו OPEN OFFICE יפעלו בצורה יותר חלקה - זיכרון או מעבד?
פורסם 2003 בינואר 622 שנים קימפול חזק למערכת.פתרון נחמד אבל עם המחשב שלו יכך לו הרבה זמן לקמפל מחדש את המערכת.לפי דעתי גם קמפול הOPENOFFICE מחבילות SORCE גם לא יעזור כל כך (אם בכלל יש חבילות כאלה או שזה מופץ רק בRPM?).בקשר לבעיה שלך, גם מעבד וגם זכרון היו עוזרים.אולי עוד 128 מגה של זכרון יתנו לך עוד קצת ביצועים אבל אני לא סגור על זה.
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים לדעתי, אפשר לשפר את הביצוע של המערכת שלך בלי לשדרג חומרה. כל מה שאתה צריך זה לחסוך מקום בזיכרון...kde 3 ו gnome 2 (שבאים עם מנדרייק 9) שניהם זוללים המון משאבי מערכת, אתה צריך לעבור למנהל חלונות שצורך בחות זיכרון (כמו gnome 1.4 אוkde 2.2.2). לפי דעתי אתה צריך לעבור למנדרייק 8.2 שמכיל את הגרסאות האלו (וגם יותר יציב). וכם תחסוך משאבים.בנוסף לכך, ישנה עוד דרך, כנס ללוח הבקרה במערכת ומשם ל system ואז ל services ובטל את השירותים שאינך צריך (סביר להניך שיש המון כאלו, ישנו פירוט על התפקוד של כול שירות). לי באופן אישי זה שיפר את ביצועי המכרכת, וגם גרם לה לעלות מהר יותר. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.