עבור לתוכן

בעיית קצבי תקשורת בראוטר LEVEL ONE

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

עברתי מ-DSL לכבלים היום ויש לי בעיה מוזרה עם הראוטר. (LEVEL ONE WBR-3406TX)

אני מחובר על 5 מגה - כאשר אני מתחבר ישירות עם מחשב דרך מודם הכבלים אני מקבל את מלוא הקצב מהתשתית.

ברגע שאני מחבר את הראוטר למודם הכבלים ומתחבר דרכו - הקצבים לא עוברים את 80KB בהורדה במקום 650KB.

עשיתי עדכון FIRMWARE לראוטר אך אין שינוי.

מישהו מכיר את הבעיה ו/או פתרון אפשרי בשבילה?

פורסם

לכל בעייה יש פתרון...

איזה מודם כבלים יש לך?

פורסם
  • מחבר

מודם הכבלים הוא Terayon - מתחבר באמצעות L2TP.

פורסם

היי ניר, מנסיון רב עם הדגם הספציפי הזה של LEVEL 1, יחד עם מודם טריון, יש איזשהו קצר לא מוסבר בתקשורת בינהם

בתקופה שעבדתי במוקד הרשתות הביתיות בספקית, הפתרון שהיו מספקים שם ללקוחות עם הבעיה הזו, היה החלפה של טריון במודם אחר

(תיאמנו ללקוחות בעלי הנתב הזה, שנקנה דרך הספקית, החלפת טריון מול חברת הכבלים)

אני מציע שתנסה לעשות את זה (תיאום החלפת מודם, מול הוט)

במידה והנתב הזה נקנה דרך הספקית (אתה יודע איזו) תאם מול מוקד הרשתות הביתיות שלהם, שהם יתאמו לך מול הוט החלפת מודם מטריון למשהו אחר.

במידה וזה פרטי, נסה לתאם לבד מול הוט.

אפשר לשקול גם עדכון קושחה, אני מניח שכבר ניסית

אבל נסה את הקושחה שקישרתי אליה בת'רד הזה :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=238115.0

ותהיה לי בריא...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אדוני המנהל, אבן-בכליה.

השאלה החשובה כאן היא האם מודמים אחרים של הוט יודעים לעבוד ברשת.

אני מתעב מודמי USB מנסיוני ב"ספקית" - אותה אחת שלך ;)

חוץ מזה אני צריך שהוא יעבוד ברשת ולא כמודם יחיד, מן הסתם - עברנו את הגיל הזה.

כל התקנת הכבלים נעשתה באופן פרטי - ככה אתה מכיר אותי שאני אלך מרצוני החופשי לעשות מנוי שם בחברה ההיא?...

אני מחר אתקשר להוט ואדבר איתם, אני מקווה שהם לא יעשו יותר מדי בעיות עם החלפה לסוג מודם אחר.

יש איזשהם טיפים מה להגיד להם כדי שיחליפו לי את המודם בלי שטויות מיותרות?

בנוגע להיות בריא - בהחלט, לפחות זה בהתחשב בעובדה שכל השאר כבר אבוד.....

תודה!

[br]פורסם בתאריך: 13.03.2007 בשעה 23:04:27

אה ושכחתי - את עדכון ה-FIRMWARE שמופיע שם בשרשור היה לי עם הראוטר מאז שקניתי אותו.

היום עדכנתי לגירסה האחרונה שקיימת - וגם זה לא עזר.

פורסם

כל המודמים של הוט, כולם כולל כולם, באים עם יציאת LAN וגם יציאת USB מאחור, אז אתה מכוסה בקטע הזה.

טיפים לגבי הוט ותיאום החלפת מודם :

תגיד להם שניסית מודם של חבר עם הראוטר שלך וזה היה תקין (מוטורולה למשל) כלומר הבעיה בוודאות במודם שלך.

או שאתה יודע בתור עובד לשעבר בספקית, שהם מחליפים טריונים בצורה סדירה, כי הם מכירים את הבעיה הזו.

פורסם

כל המודמים של הוט, כולם כולל כולם, באים עם יציאת LAN וגם יציאת USB מאחור, אז אתה מכוסה בקטע הזה.

טיפים לגבי הוט ותיאום החלפת מודם :

תגיד להם שניסית מודם של חבר עם הראוטר שלך וזה היה תקין (מוטורולה למשל) כלומר הבעיה בוודאות במודם שלך.

או שאתה יודע בתור עובד לשעבר בספקית, שהם מחליפים טריונים בצורה סדירה, כי הם מכירים את הבעיה הזו.

דבר ראשון - לא צריך להמציא לכבלים תירוצים כמו: "נסיתי עם מודם של חבר והיה תקין" או "עבדתי בספקית ואני מכיר את הבעייה". הבעייה ידועה להוט ולחברת טריון על בעיית איטיות עם המודמים בחיבור לנתבים "זולים".

דבר שני - תרים טלפון לתמיכה של הכבלים,תסביר להם על הבעייה והם אלו שיציעו לך החלפה למודם אחר (סביר ביותר לתומסון).

פורסם

אלו הם יותר "משפטים ממהירי תגובה" מאשר תירוצים

האמן לי, היו לי אינספור שיחות מול הוט, גם כתומך בספקית וגם כאדם פרטי, ואני יודע על שינוי מסויים שהמוקד של הוט עבר לאחרונה.

(שאני מעדיף לא להרחיב לגביו בפומבי)

אני מאמין שניר ימצא שה"תירוצים" הנ"ל יעזרו לו מול הוט, אבל בוא ניתן לו להחליט,

או לנסות בלי, ולראות איך בודקים איתו פינג לאוזבקיסטן ומאשימים את מפצל ה USB של האקווריום שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים