עבור לתוכן

חברת SANSUI זה טוב?

Featured Replies

פורסם

אהלן החברה היפאנית הזאת מייצרת מוצרים בסדר דיי גדולים לפי מה שראיתי רמקולים בגדלים ענקיים וכאלה.

האם היא חברה טובה?

תודה

פורסם

זו חברה יפאנית מעולה אומנם פחות מוכרת לשוק ה ישראלי כי היא יחסית יקרה אבל כל מוצר מעולה (לפי ניסיון עם מערכת סטראו שאבא שלי הביא לפני 16 שנה מארהב חמישה דיסקים עם יד שמעבירה את הדיסקים- :ylsuper:מגניב :ylsuper:)

פורסם
  • מחבר

אהה,יש לי מערכת שלהם שהיא פשוט נהדרת שהיא כוללת קסטות ו רדיו דיסק וamplifier ועוד,ורמקולים ממש טובים,המממ פשוט לא היה לי שימוש במערכת הזאת מס' שנים רק עכשיו פשוט שלפתי לי אותה הרמקולים הם דגם S-X950

פורסם

יש לי מגבר לקולנוע בייתי לשהם..לפי דעתי האישית אחלה מגבר למרות שמישהו פעם אמר לי שזה זבל סיני....אבל לדעתי מגבר מעולה! משרת אותי נאמנה כבר 5 שנים (בלי עין הרע טפו טפו פטו!) רשום עליו 700W אבל הוא החזיק הרבה יותר בחלק מהפעמים ובהצלחה רבה...

בעיקרון אין לי ניסיון עם רמקולים שלה אבל יש לי את המגבר והוא מצויין..

פורסם
  • מחבר

משום מה שמתי לב שהמוצרים החדשים של החברה הזאת הם בכלל לא באותה רמה של המוצרים הישנים יותר שלהם,נשמע כאילו קנו אותם איזה חברה זולה סינית ופשוט משמשת בשם שלהם כמו ITT, ו''זה ממש לא זבל סיני זול''

פורסם

אני לא יודע אין לי ניסיון עם החדשים אבל אלה שנמכרים בחנויות נראים רמה אחת מעל רוב החברות האחרות

נב שחכתי לציין שהרמקולים מעולים ואיכותיים ויחסית חזקים ל40W

פורסם
  • מחבר

מה שלי יש זה 75W

ו 8 אום מיד אחד ועוד רמקול כזה שעושה טרבל ועוד רמקול גדול שעושה באסים....

פורסם

SANSUI היו פעם חברה מעולה.

היום הם רק סטיקר.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sansui

"The current manufacturer of the rebranded sets is Orion Electric, based in Osaka and Fukui, Japan. Its U.S. subsidiary markets products under the Sansui brand, among others. Sansui is thus a mere umbrella brand at present."

פורסם

^^ בדיוק

היום הדברים שהם מייצרים הם על הפנים לדעתי.

פורסם

חברת מדבקה לכל דבר בימינו כמו שכבר ציינו לפניי.

הציוד הישן שלהם היה אחלה, יצא לי להיתקל בהרבה ציוד שלהם ובייחוד הרשים אותי ה-G6000 שהוא מגבר סטריאו משנות ה-80 שיצא לי לשמוע והוא נשמע מצוין, עם המון כח, ובדומה ל-2262B שיש לי בסלון יש לו פאנל כסוף עם תאורה תכלת, ווינטאג' אמיתי ;D

Anatoli.

פורסם

אם אני לא טועה אז יש סנסוי המדבקה שמוכרים פה בארץ ויש סנסוי שמוכרים רק בסין שזה רמה אחרת לגמרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים