עבור לתוכן

כרטיס מסך חזק בשילוב מעבד .

Featured Replies

פורסם

האם כרטיס מסך יכול להגביל מעבד או ההיפך ?

לדוגמא : ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? עם כרטיס מסך ?8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E?

תודה לכל מי שיענה. :nixweiss:

פורסם

מעבד יכול להגביל כרטיס מסך בשביל הכרטיס הזה המעבד די בסדר אבל שווה להשקיע ב3800X2 הוא עולה רק 600 +

פורסם

הם כמעט זהים בביצועים שלהם.

מעבד חזק יותר בהחלט יאפשר לנצל יותר את הכרטיס

פורסם
  • מחבר

הם כמעט זהים בביצועים שלהם.

מעבד חזק יותר בהחלט יאפשר לנצל יותר את הכרטיס

בבקשה הסבר יותר מפורט. תודה.

פורסם

אתה בטוח שאתה צריך את ה GTX? אם אין לך מסך ענק, ה 8800GTS 320MB שעולה 1800 שקל יספיק.

פורסם

בהחלט צריכים לברר איזה מסך יש לו.

הסבר? אם במקום 3600 היה לך C2D 6600 היית מקבל ביצועים עידפים מהכ.מסך

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שאתה צריך את ה GTX? אם אין לך מסך ענק, ה 8800GTS 320MB שעולה 1800 שקל יספיק.

מבחינת גודל מסך אני מסודר. אני מנסה כאן להתרכז יותר בבדיקת מגבלות המעבד. האם כדאי להשקיע במעבד חזק או שאפשר להסתפק באחד פשוט יותר ועדיין להריץ משחקים כבדים ביותר בשקט.

פורסם

יש לך 22-24"?

פורסם

3600 די יגביל את הGTX בהגדרות גבוהות וניראה לי שGTS 640 עם C2D יציג ביצועים יותר טובים

פורסם
  • מחבר

22

פורסם

המקס' שאתה צריך לדעתי זה 88GTS 640M,אבל בלי שום קשר,אם יש כסף למעבד חזק יותר כמובן שזה יהיה כדאי

פורסם
  • מחבר

3600 די יגביל את הGTX בהגדרות גבוהות וניראה לי שGTS 640 עם C2D יציג ביצועים יותר טובים

המקס' שאתה צריך לדעתי זה 88GTS 640M,אבל בלי שום קשר,אם יש כסף למעבד חזק יותר כמובן שזה יהיה כדאי

אני מנסה פה לא להגיע להוצאות גבוהות יתר על המידה. אתם אומרים שה 3600 די יגביל, אם כך מאיזה סוג מעבד כבר לא תהייה הגבלה ?

פורסם

6300 יעשה את העבודה הרבה יותר טוב

פורסם

לדעתי, E6300 + 8800GTS 640MB יהיו האופציה הכי טובה.

פורסם
  • מחבר

אני מנסה לנצל את ההזדמנות שמחירי המעבדים של AMD ברצפה ובכל זאת המעבד של AMD ה 3600 זול משל האינטל E6300 בכמעט 500 שקל שדרך אגב ניתן לנצל אותם לקניית רכיבים אחרים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים