פורסם 2007 ביולי 1118 שנים אני עוקב אחרי הת'רד הזה מהיום הראשון יש לי רק משהו אחד לומר: מהמם! בהצלחה בהמשך
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים יפה יפה כל הכבוד תמשיך ככה רואים שאתה מתחום הטיסנאות בלזה יפה יפה רעיון יפה בהצלחה בהמשך
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר שוב תודה לכל המגיבים. הנה עוד עדכון קטן. העבודה על הכיסוי לוח אם כמעט הסתיימה. היום צבעתי אותו בצבע שחור מבריק ויצא טוב מאוד, אני הולך להשתמש בצבע הזה בפנים המארז הנה כמה תמונות שעוקבות אחרי התהליך קצת עבודה עם בונדו ושכבת צבע יסוד (פריימר) ובסוף צביעה בצבע שחור. אני מרוצה מהתוצאה 8)
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים יש מצב אתה אומר לי איך קוראים לצבע הזה? (חברה). אני אישית מחכה לאדום פרארי..
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים ssR, אתה מתקין גם מנוע וגלגלים? אוטוטו אפשר כבר להוציא רשיון רכב לדבר הזה.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים ssR, אתה מתקין גם מנוע וגלגלים? אוטוטו אפשר כבר להוציא רשיון רכב לדבר הזה. :cool2: הפרויקט מתקדם יפה מאוד דימה
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים עבודה מהממת, תמשיך כך. אני מאמין שהפרוייקט הזה יהיה יותר טוב מהפרוייקט האקווה הקודם....
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים עבודה מהממת, תמשיך כך. אני מאמין שהפרוייקט הזה יהיה יותר טוב מהפרוייקט האקווה הקודם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.