עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

need help with encoding - divx/xvid

Featured Replies

פורסם

I edited my parents' vacation video with premiere elements, all fine and well. now, I'm trying to encode it to divx/xvid so it could be read by the DVD player (which supports divx/xvid). xvid didn't want to work, other than 1 pass, which looked like shit, so I use xvid, however even 3rd pass still looked all blocky and with artifacts (compression errors). the video is pal standard and I de-interlaced it and kept standard res, with 1500kbps, and non the less it still looks like it was taken by a cellphone. the video is a shaky but still... 1500kbps...

what am I doing wrong?

פורסם

1500 זו איכות די נמוכה למען האמת.

נסה לשלוף קטע קצר של 3-4 דקות ולהמיר אותו באיכות גבוהה יותר.

פורסם

אני חושב שכדאי לפרט רזולוציה , אני מניח שזה 720.

וידאו מאוד איכותי אפשר בהחלט לדחוס ב1500 , לוידאו חובבני זה לא מספיק (מצלמות ביתיות , ללא חצובה וכו...).

אולי כדאי גם שתציין באיזו תוכנה השתמשת,

כדאי לנסות את MEDIACODER או MEGUI , אולי אפילו AUTOMKV ולהשתמש בפרופילים וההגדרות המומלצים שם. אם משתמשים בתוכניות יותר ידניות בקלות אפשר ליצור באלאגן.

בכל מיקרה היתי ממליץ יותר על כיוון של 2500 , אחרי הכל המקור הוא לא המצלמות והצלמים שמצלמים סרטי DVD (שגם איתם , בעזרת XVID 1500 בקושי יספיק לאיכות מעולה).

ויותר מיזה היתי פשוט עורך את זה עלMPEG2 בDVD רגיל , יותר מיועד לזה. טכנית איכות זהה מXVID תתקבל מחצי מהקצב של MPEG2 (ואין מה להתווכח על זה - אני מדבר על איכות זהה ולא עד כמה "זה נראה זהה" בקצבים מאוד נמוכים) , מה שאומר לXVID באיזור ה 3000 עד 4000. אבל כשיש דיסק DVD איכותי ב 2 שקל, חבל ללכת עם הראש בקיר ולהפסיד איכות.

פורסם

^^

מוסיף שיש כרגע מבצע של 1+1 DVD ורבטים באופיס דיפו :xyxthumbs:

פורסם

^^

מוסיף שיש כרגע מבצע של 1+1 DVD ורבטים באופיס דיפו :xyxthumbs:

כמה עולה 1+1?

פורסם

או נו עכשיו זה נהיה דיון אופיס דיפו .... ? ברור שכן 8)

אתה מתכוון לקונה 1 מקבל עוד אחד זהה ? ז"א שאני יכול לקנות שתי חבילות של 25 ב 70 ש"ח ? בטוח שזה לא 1 חינם על כל 2 ?

(נקווה שההוא עם הביג דיק לא יכעס עלינו , זה יכול לעזור גם לו.... :) ).

פורסם
  • מחבר

thanks for your help MPEG2 does work, though the huge file size. btw, 2 pass divx at 4mbps still looks like shit. about the mpeg, is it possible to de-interlace it?

(I'm using premiere elements 3.0)

פורסם

אתה מתכוון לקונה 1 מקבל עוד אחד זהה ? ז"א שאני יכול לקנות שתי חבילות של 25 ב 70 ש"ח ?

בדיוק.

ביגדיק, מה המקור של הוידאו? מסרטה ביתית? מצלמה ביתית SEMI-דיגיטאלית?

פורסם

thanks for your help MPEG2 does work, though the huge file size. btw, 2 pass divx at 4mbps still looks like shit. about the mpeg, is it possible to de-interlace it?

(I'm using premiere elements 3.0)

עד כמה שאני יודע הדה אינטרליזציה צריכה להיות בנגן למרות שבטוח יש פילטר כזה.

היתי ממליץ לך לחפש מדריך ל DVD בDOOM9 AFTERDAWN או דיגיטל דיגסט , יש היום תוכנות מאוד פשוטות. אם ניסית DIVX ב 4 MBPS והתוצאה זהה היתי מהמר שהבעייה בתוכנה או אחד מהקודקים במערכת.

תנסה להוריד את אחת התוכנות הפשוטות (יחסית) שנתתי לך , בייחוד מדיהקודר או MEGUI , התקנה שלהם גם תסדר לך קצת את העניינים עם הקודקים ולדעתי תוכל שוב לדחוס עם XVID , תבדוק שם - גם בשביל הספורט , לדעתי זה יפתור את הבעיות.

פורסם
  • מחבר

as I said the resolution is standard PAL (720x576@25fps) and it's a problem using an external encoding software because I'm using premiere to edit it.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.