עבור לתוכן

היי אני חדש פה, אשמח לדעת איך לגלות על איזה סידיקי הווינדוס מותקן

Featured Replies

פורסם

קודם כל אבקש את סליחתכם אם הנושא הזה לא מתאים לפורום.

קיבלתי המלצות מכמה חברים להירשם לפורום הזה, האמת שאני הרבה זמן ברשת ושמעתי על האתר אך אף פעם לא טרחתי לבדוק או להירשם, והנה זה בא.

מקווה שתוכלו לעזור לי כפי שחברים שלי אמרו לי.

בכל מקרה לעניין עצמו -

לפני בערך חודש התקינו לי ווינדוס מקורי עם סידיקי , הבעיה שלא רוצים לגלות לי את הסידיקי ומשאירים אותי באפלה , ככה שאני לא רוצה להגיע למצב שעוד כמה חודשים אני יפרמט ואני יעבור מווינדוס חוקי לווינדוס לא חוקי ( לא שאיכפת לי אם זה חוקי או לא פשוט אני מעוניין להישאר עם העדכונים והתוכנות שמיקרוסופט מציעה כחלק מ"תוכנה חוקית" )

בכל מקרה אני בטוח שאפשר לחפש ברג'יסטרי את הקוד ולמצוא אותו , פשוט ניסיתי ולא ממש מצאתי

אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את הסידיקי

תודה מראש :)

פורסם

:welcomeani:

שנה את הכותרת לאחת יותר אינפורמטיבית.

בכל מקרה,מי התקין? חבר? טכנאי?

פורסם
  • מחבר

קניתי מחשב מטכנאי שאני מכיר הרבה שנים ויש בינינו קשר מצויין.

קניתי ממנו מעבד אינטל ואני יודע שהוא חייב להביא לי דיסק של ווינדוס חוקי אבל היה לנו דיל מסויים שהשתלם לשתינו מבחינת מחיר ככה שהסכמתי לקבל עותק מותקן חוקית אבל לא את הדיסק.

בכל מקרה זה לא העניין , הווינדוס חוקי ופועל מצויין , אני רק רוצה למצוא את הסידיקי ואני בטוח שאפשר למצוא אותו ברג'יסטרי איכשהו, לא?

פורסם

נסה לחפש retrieving windows xp cd key

פורסם

שנה את הכותרת לאחת יותר אינפורמטיבית.

בכל מקרה,מי התקין? חבר? טכנאי?

מקש ימיני על המחשב שלי ואז "מאפיינים" וצריך להיות לך סעיף שרשום "Register to " ושם נדמה לי ה-CDKEY

אם יש בינכם קשר כה טוב אני לא מבין למה הוא לא נותן לך.אם שילמת על העניין אתה אמור לקבל את ה-CDKEY

פורסם

כי הוא בטח התקין לו גרסא לא חוקית עם איזה VLK ?

פורסם
  • מחבר

אני יסביר לך את העניין

השוותי מחירים בין המחשב שיש לי והצעת המחיר שלו לבין המחירים הנמוכים ביותר בשוק ומצאתי שהוא זול יותר בכמה מאות שקלים

חיפשתי לי את הסיבה שתכניס היגיון לסיפור ומצאתי , הוא לא נתן לי דיסק מקורי וזה בעצם חסך לו כסף , אבל הוא כן התקין לי ווינדוס מקורי במחשב.

אני יכול לדבר איתו ולדרוש ממנו את הדיסק אבל לא יצא מזה כלום כי גם אם הוא יתן ( למרות שאני בכלל יכול לגלות את הקוד לבד ) היחסים בינינו סתם יפגעו וזה לא מה שאני מחפש , אני יודע שהוא עושה קומבינה אבל זה משתלם לשתינו במיוחד לי אם אני יכול אחרי הכל גם למצוא את הקוד.

[br]פורסם בתאריך: 12.03.2007 בשעה 16:24:20

יכול מאוד להיות שהוא עשה מה שאתה אומר עם VLK

אבל למקרה שלא ושבפעם הבאה שאני יפרמט יהיה לי את הסידיקי הזה שיהיה סיכוי שיהיה לי ווינדוס חוקי

אגב עידכנתי כמה פעמים את הווינדוס מהאתר של מייקרוסופט וכל הזמן הוא עידכן גם את ה GUEINE הזה וכל הזמן עברתי את הבדיקות שלו ככה שאני סבור שזה סידיקי מקורי עכשיו רק נשאר לי למצוא אותו וזהו.

XTRACT

מה שאמרת זה לא נכון , כי הקוד שרושם שם הוא בעל 20 ספרות והסידיקים המקורים הם בעלי 25 ספרות ובנוסף אמורות גם להיות אותיות וכו'.

פורסם

יש לי רעיון למה אצלו היה יותר זול....

חלקים משומשים ויד שניה.

פורסם
  • מחבר

מוזר שאני מקבל תגובות לא רלוונטיות

קיבלתי את המסך והרמקולים מתוך אריזות מקוריות של NEC ושל SUBWOOFER שקשורות בניילונים ובנדים

בנוסף קיבלתי את המקלדת והעכבר הלחוטי באריזה מקורית

את הכרטיס מסך והכרטיס קול גם כן , וקיבלתי איתם דרייברים וחוברות הדרכה שהם ביאם איתם

בנוסף יש לי בכלל אחריות לכל החלקים ככה שאם הוא באמת מביא לי חלקים משומשים וביום מן הימים פתאום אני הורס חלק מסוים ומשתמש באחריות שלי, הוא יצטרך לקנות אחד חדש מכספו האישי וזה סיכון שלא כדאי לקחת לאף אחד.

הכל כשר ושלא תחשוב שלא בדקתי את העניין , זו הסיבה שאני קונה ממנו ,הוא כנראה מעלים מס וכנראה שזו הסיבה הראשונה שהוא זול אבל את מי זה מעניין בדיוק ?

אחרי שהבהרנו מה שלא הייתי צריך ואני לא מבין בכלל למה אנשים נכנסים לזה , אשמח לקבל תשובה לשאלה שלי ואשמח אם אנשים יפסיקו להתעסק בטפל במקום בעיקר..

=\

פורסם

אמרו לך את התשובה, אתה פשוט עצלן..

פורסם
  • מחבר

thanks pelomax :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים