עבור לתוכן

תוכנות למחשב חדש :)

Featured Replies

פורסם

אתה יכול לתת הסבר קצר על כל תוכנה שלך?

פורסם

FIREFOX - הדפדפן הכי טוב שיש כרגע

FOOBAR 2000 - תוכנה למוזיקה, שווה רק אם אתם אוהבים ליצור בעצמכם איך הממשק יראה (כמו שFF נראה כמו IE7 בלי תוספים ככה FOOBAR נראה כמו, מממ שום דבר בעצם - פשוט מכוער...)

UTOTTENT - קליינט לTORRNT הכי קל משקל שיש, לא צורך כמעט משאבים מהמחשב ויש בו את כול מה שצריך

7-ZIP - תוכנת קוד פתוח לקבצים מקובצים (ZIP, RAR וכו'), קלילה פשוט והכי טוב - קוד פתוח

STROKEIT - תוכנה מעולה! זה בעצם mouse gestures לWINDOWS, אפשר להגדיר תנועות חדשות, אפשר ליצור פקודות חדשות ועוד ועוד, מה שמעולה בה זה שיש לה מנגנון זיהוי תנועות הכי טוב שיצא לי להפגש איתו, אחרי יום של עבודה (שבו כול תנועה שהיא לא מדוייקת אתם אומרים לתוכנה למה התכוונתם) היא רצה נפלא וחוסכת המון זמן, מאוד מאוד מומלץ

SAMURIZE - תוכנה שמראה את כול הנתונים שרוצים (עומס על המעבד, חום המעבד, צריכת זכרון, EMAILים חדשים, השיר שמתנגן כרגע, תמונות בתחלופה, ועוד כול מה שאתם חושבים עליו אפשר לעשות איתה)

SPEEDFAN - מראה את הטמפ' של המערכת

INFRA RECORDER - קוד פתוח לצריבה על CD או DVD

FOXIT READER - קורא PDF הכי קליל שיש, עולה תוך פחות מ2 שניות ומספק את כול הכלים שצריכים לקריאת PDF (סיבוב, ZOOM וכו')

SKYPE - תוכנה לVOIP

ROGER WILCO - תוכנה לVOIP אבל למטרת משחקים, היא לא כבדה על הרשת ולכן לא גורמת לLAGים (אני משחק בCOH שם PING של 400 זה סבבה)

XPIZE (לא תוכנה, זה משפר את המראה של מערכת ההפעלה) - תחפש אותה בGOOGLE ותתקין, משפרת את המראה של WIN בדברים קטנים

MV2PLAYER + GOM PLAYER - MV2PLAYER מריצה בשבילי את הסרטים/סדרות שאני רוצה תירגום ובזמן שGOM נוח לי יותר עם ווידאו בכללי

^ אני הולך להחליף אותם ב-KMPLAYER (לא של KDE אלא הנגן לWIN) - התוכנה הזו רק עכשיו נתקלתי בה, היא מאוד נוחה לשימוש עם כול האפשרויות שאני רוצה ובנוסף מריצה כתוביות כמעט מושלם

DAMN NFO VIEWER - הכי קל לי איתה לקרוא קבצי NFO

בתור מקודדים - CCCP - עם החבילה הזו לא נתקלתי עוד בשום בעיה בשום סרט, אין לה רוגלות או דברים מציקים ולכן אני אוהב אוהב אותה, למרות שעכשיו עם KMPLAYER אני כבר לא צריך מקודדים מכיוון שKMP רץ כמו VLC - התוכנה מגיעה עם המקודדים שלה

בנוסף כרגע מותקן אצלי OFFICE 2007 (בדרך כלל אני לא אוהב את כול זה אבל אני צריך בשביל האוניברסיטה כרגע...)

וזהו

אין לי עוד שום דבר אחר

הוספתי הסברים

מקווה שהגעתי לכמה אנשים :)

פורסם

אני תמיד מתקין:

Winamp

Photoshop

FlashGet

Kaspersky

KMPlayer

Microsoft Office

Nero (התקנת קסטום - רק התוכנת צריבה, בלי כל השטויות)

Winrar

Winzip

Firefox

PowerISO

Deamon Tools

Strokeit

חוץ מפוטושופ ווינאמפ, כל התוכנות הן חובה לדעתי.

פורסם

הוספתי הסברים

מקווה שהגעתי לכמה אנשים :)

תודה על ההסברים!

חידשת לי על כמה וכמה תוכנות כמו ה STROKEIT שזה משהו שאני משתמש בו הרבה ב FF אז כנראה שזה יהיה לי נוח גם ב WIN ועוד כמה-תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים