פורסם 2007 במרץ 1218 שנים שלוםקניתי מחשב חדש (עדיין לא הגיע) ואני צריך המלצה לתוכנות חיוניות למחשב וגם בכלל תמליצו על כל תוכנה שעוזרת לכם:אנטיוירוס.פיירוול.אנטיספייוור.עריכת וידאו/תמונות.תחזוקה.דפדפן.נגנים ובכלל כל תוכנה רק בבקשה לכתוב את הגירסה המלאה של התוכנה תודהנ.ב מפרט המחשב :Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb BoxAbit AB9 PROG.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15WD 320GB 7200RPM 16MB SATAIIBFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSIONCREATIVE X-Fi PlatinumASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATAGIGABYTE 3D Aurora 570 BLACK/SILVERENERMAX LIBERTY 400WDell 20'' LCD Dell 2007WFP 16MSLogitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker SystemARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים אנטי וירוס:AVG Anti-Virus 7.5פיירוול:ZoneAlarm 7.0.302תחזוקה:איחוי - PerfectDisk אני משתמש ב-8 אבל יש גירסאות יותר חדשות.מחיקת רוגלות/קבצים מיותרים:Ad-Aware SE Personal - אמור לצאת 2007 הגירסה המלאה בעוד כמה ימים,בנתיים יש בתא לגירסה 2007.Windows DefenderAdvanced WindowsCare V2 ProCCleanerהצגת מידע אודות המערכת:EVEREST Ultimate EditionCPU-zSpeedFanCore Tempזהו יש לי עוד כמה שהם לא יענינו אותך במיוחד - והם די מוכרים כך שאתה תשים אותם בלי קשר...
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים אבטחה:Kaspersky Internet Security 2006או קח את NOD 32 + איזשהו FIREWALL תנסה את ZONE ALARM או זה שמוטציה הציע. Ad-aware ו SPYBOT נגד כל מיני ספיים.כל השאר זה מה שבא לך ומה שאתה צריך כמו WINAMP...
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר אנטי וירוס:AVG Anti-Virus 7.5פיירוול:ZoneAlarm 7.0.302תחזוקה:איחוי - PerfectDisk אני משתמש ב-8 אבל יש גירסאות יותר חדשות.מחיקת רוגלות/קבצים מיותרים:Ad-Aware SE Personal - אמור לצאת 2007 הגירסה המלאה בעוד כמה ימים,בנתיים יש בתא לגירסה 2007.Windows DefenderAdvanced WindowsCare V2 ProCCleanerהצגת מידע אודות המערכת:EVEREST Ultimate EditionCPU-zSpeedFanCore Tempזהו יש לי עוד כמה שהם לא יענינו אותך במיוחד - והם די מוכרים כך שאתה תשים אותם בלי קשר...אני אקח נוד32 עם ZONEALARM1. מה עם SPYWARE DOCTOR?2. מה עם תוכנות לרוגיסטרי ?3. ערכת תמונות/ודאיו ?4. קיווץ ?5. לעבודה עם BIN CUE IMG?6. דפדפנ?7. ובכלל ?תודה
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים תסביר מה אתה רוצה בדיוק ואני אשתדל לעזור לך... קיווץ זה - WinRAR. דפדפן אני ממליץ על FireFox 2.0.0.1 ולא על-2.0.0.2 (החדש) כי הרבה היתלוננו על בעיות של שמירת סיסמאות. לעבודה עם קבצי Bin וכל אלה זה-DAEMON Tools. תוכנת רג'יסטרי בעניי זה-Advanced WindowsCare V2 Pro היא של מייקרוסופט,והיא מטפלת בהרבה קבצים: מוחקת רוגלות, קבצים מיותרים, מתקנת רג'יסטרי, בודקת אבטחה,וכו'... עריכת תמונות ווידיאו אין לי... עוד משהוא? ;D
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים במקום SPYWARE DOCTOR לך על ADAWARE ו SPYBOT.דפדפן זה FIREFOX.ובכלל?לא צריך 1001 תוכנות פשוט קח מה שאתה צריך באותו הרגע ואל תתקין מיליון תוכנות על ההתחלה.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר 1. מה בכלל עוד צריך תוכנות במחשב ? (ACROBAT READER למשל ?)2. האם הפיירוול וההאנטיוירוס ודרייויר המסך/כ.מסך/כרטיס קול וכל לא יכבידו על המחשב הספיציפי לי ?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים Kaspersky internet security 6 Ad-Aware BsplayerIso busterK-liteMicrosoft Office 2007Mozilla FireFoxNero 7TuneUp2007WinrarYou Uninstaller 20071. מה בכלל עוד צריך תוכנות במחשב ? (ACROBAT READER למשל ?)2. האם הפיירוול וההאנטיוירוס ודרייויר המסך/כ.מסך/כרטיס קול וכל לא יכבידו על המחשב הספיציפי לי ?1. כן זה יעזור מאוד...2. לא, זה פיירואלים ואנטי וירוסים לא מקצועים, קספרסקי הרבה יותר טוב
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים קודם דרייברים ואז :דבר ראשון NOD32 2.8avg 7.5 freespybotsd 1.4אחר כך Firefox 2.0icq5.1 hebrewMessengerDirectx feb2007 redistAzureus 2.5.0.0 Win32LimeWireמקודדיםREALALTQUICKTIMEALTDivXac3filter_1_11jre-1_5_0_10-windows-i586-p-sXviD-1.1.2מקוצים Rarlab WinRAR v3.70 Beta HEBנגני מדייהvlc-0.8.6-win32Cyberlink PowerDVD Deluxe v7.2WMP 11צריבהNero-7.5.7.0Alcohol 120%
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים צריך להיות ?? לא הבחנתי באיזה בעיה חוץ מבהתקנה שאחד הAV אמר לי שתהיה בעייה אבל משם שום דבר לא קרה
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים למה לעזאזל לשים 100 אנטיוירוסים?וכן, יכולה להווצר התנגשות וחוץ מזה אני לא רואה שום צורך בשלושה אנטיוירוסים.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אישית אני לא משתמש בשום אנטי ווירוס ובשום אנטי רוגולות כבר יותר מ3 שניםפשוט בזבוז של משאבים!עקרונית גם אין לי FIREWALL על המחשב אבל מצד שני אני מאחורי ROUTER...תלמדו דבר אחד - מידע באמת חשוב לא שומרים על המחשב! מבחינתי שכול המחשב יקרוס ברגע זה - שום דבר חשוב לא אבד לי, אם אני צריך מידע אלקטרוני חשוב לשמור אני מעלה אותו לאתרים שונים, ואם זה תמונות לדוגמא (מאוד חשוב!) אז אני צורב ומגבה שיהיו מחוץ למחשב.אני מפרמט את המחשב באופן קבוע (פעם בחודש +), אין לי שום ווירוס ואין לי שום רוגלה - פעם אחת עשיתי בדיקה (לפני איזה חצי שנה ולא נמצא כולם!)כמו שלא הולכים עם זרים לסמטאות חשוכות ככה גם לא פותחים ומורידים כול דבר שזז.... קצת הגיון בריא ואתם שומרים על המחשב שלכם יותר טוב מכול תוכנהלגבי FIREWALL - מי שבאמת רוצה לפרוץ לכם למחשב שום תוכנה שיש בשוק לא תעצור אותו, אז פשוט תשימו משהו הכי מינימלי כדי להרחיק אנשים שאין להם כוח יותר מדי להתעסק, את הדברים הקשים בכול מקרה לא תעצרו....לגבי התוכנות, זה מה שיש לי כשאני מתקין WIN (זה מותקן בזמן התקנת מערכת ההפעלה, ככה שאין לי צורך להתקין אחר כך כלום):FIREFOXFOOBAR 2000UTOTTENT7-ZIPSTROKEITSAMURIZESPEEDFANINFRA RECORDERFOXIT READERSKYPEROGER WILCOXPIZE (לא תוכנה, זה משפר את המראה של מערכת ההפעלה)MV2PLAYER + GOM PLAYER^ אני הולך להחליף אותם ב-KMPLAYER (לא של KDE אלא הנגן לWIN)DAMN NFO VIEWERבתור מקודדים - CCCPבנוסף כרגע מותקן אצלי OFFICE 2007 (בדרך כלל אני לא אוהב את כול זה אבל אני צריך בשביל האוניברסיטה כרגע...)וזהואין לי עוד שום דבר אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.