פורסם 2007 במרץ 1218 שנים כרגע יש לי k-lite (לא בגרסה המלאה) והיא עבדה סבבה לגמרי רק שלאחרונה מצאתי איזה סדרה ישנה מאוד שהתחלתי לראות וכאשר אני בא לנגן אותה היא מופיעה בצבעי שחור וכחול עמום ובעת הניגון מופיע הסימן של דיווקס , אבל מכל מקום עוד דבר שקצת הרגיז אותי הוא שכאשר אני מנגן סרט כאשר הכתוביות נפרדות במדיה פלייר הוא מעלה את הכתובית אוטומטית אך הוא לא נותן להגדילאת המסך בדבל קליק , מה שבעבר עבד בלי בעיה .אני כבר אומר מראש אני מאוד אוהב את המדיה פליר לכן בבקשה אל תמליצו לי על אף נגן אחר !עכשיו החבילות ששמעתי עליהם הם : - nimo - cccp - klite- xp codac pack מה דעתכם ?כמובן שאני לא צריך כל מיני פיצרים מיוחדים , רק קובץ מצומצם ועדכני .
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים הייתי בהתחלה עם NEMO ועכשיו כבר כמה שנים עם KLITE. אין טענות.לגבי הסדרה שלך, זו יכולה להיות בעיה בהגדרות של אחד הקודקים (או בעיה בקובץ עצמו). נסה לשחק עם זה.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים החדשים המובילים הם:1. KLITE - מה שנקרא גם KAZAA LITE 2. ACE MEGA CODEC PACK
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים אני ממליץ להשאר עם K-LITE.אולי תנסה להוריד גרסא שונה שלו-אולי את ה FULL או את ה STANDART?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.