עבור לתוכן

הכרטיס RADEON X1950 PRO דורש ספק 450W.האם ENERMAX 420W ייכשל בעבודה? זקוק לעזרה!

Featured Replies

פורסם

ושניהם לא תומכים ב-C2D חוץ מה-4300 ולכן לא היתי ממליץ עליהם.

בכל מקרה,זה לא מתאים לפורום הזה והוא מוזמן לבקש עזרה בפורום המתאים.

פורסם
  • מחבר

ושניהם לא תומכים ב-C2D חוץ מה-4300 ולכן לא היתי ממליץ עליהם.

בכל מקרה,זה לא מתאים לפורום הזה והוא מוזמן לבקש עזרה בפורום המתאים.

תודה לך PLEOMAX. לא ידעתי שישנם לוחות כאלה...למרות שבטח יש משהו לא טוב בשילוב טכנולוגיה חדשה וישנה על לוח אחד [כמו ה AGP+PCIE של ASROCK].

בכל מקרה...אשמח רק לדעת מה הכוונה שאין תמיכה ב C2D?! מה זה אומר שזה כ"כ רע?

תענה לי רק על זה בבקשה. אני אפתח דיון במקום אחר.

תודה!

פורסם

המעבדים הנוכחיים של אינטל הם מסדרת C2D והם נחשבים כרגע למעבדים הטובים בעולם (לשוק הביתי,ובמחירם לפחות..)

לכן אם אין תמיכה בהם אני חושב שזה קצת לא כדאי,ומן הסתם אם אין תמיכה בהם אין מה לדבר על מעבדים עתיידים

פורסם

אבל למה להיות כזה סטלן... לעזאזל מדובר כאן על סוקט 478! אין C2D ל478.. פשוט אין.

הלוח של אסוס בצירוף של כרטיס X1950PRO 256MB לPCI-E יהיה עדיף הרבה יותר מאשר שילוב של הP4P800SE לפי דעתי...

זה אך ורק במידה ואתה לא עושה OC... כי בOC הP4P800 הרבה הרבה יותר טוב.

בלי קשר לזה.. אני לא מבין איזה דחף יש לך להחליף X800XT בX1950PRO.. אתה לא תרגיש הבדל כזה גדול חוץ מהתמיכה בSM3.0 ולו רק בגלל שזה AGP...

המעבד שלך מגביל אפילו את הכרטיס הנוכחי שלך.. אני הייתי ממליץ לך כבר להחליף מעבד+לוח במקום להחליף כרטיס..(תנסה למכור את המעבד+לוח+זיכרונות+כרטיס ולקנות חדשים כבר אם יש לך 1500שקל בצד..)

פורסם
  • מחבר

אבל למה להיות כזה סטלן... לעזאזל מדובר כאן על סוקט 478! אין C2D ל478.. פשוט אין.

הלוח של אסוס בצירוף של כרטיס X1950PRO 256MB לPCI-E יהיה עדיף הרבה יותר מאשר שילוב של הP4P800SE לפי דעתי...

זה אך ורק במידה ואתה לא עושה OC... כי בOC הP4P800 הרבה הרבה יותר טוב.

בלי קשר לזה.. אני לא מבין איזה דחף יש לך להחליף X800XT בX1950PRO.. אתה לא תרגיש הבדל כזה גדול חוץ מהתמיכה בSM3.0 ולו רק בגלל שזה AGP...

המעבד שלך מגביל אפילו את הכרטיס הנוכחי שלך.. אני הייתי ממליץ לך כבר להחליף מעבד+לוח במקום להחליף כרטיס..(תנסה למכור את המעבד+לוח+זיכרונות+כרטיס ולקנות חדשים כבר אם יש לך 1500שקל בצד..)

וואלה, לא ידעתי שיש עוד פרמטר לתאימות של מעבדים ללוחות [חוץ מהתאמה פיזית] כמו C2D. איזה קטע...!

זה מזכיר לי שכשרציתי לשדרג זכרונות, פתאום ראיתי שיש גם PC3200 וגם פרמטר של DENSITY HIGH\LOW וזה לא נגמר :]

תראה אחי...אני פותח דיון חדש בפורום על כרטיסי המסך...אשמח אם תגיבו שמה....

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245506.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים