עבור לתוכן

8800GTS VS R600

Featured Replies

פורסם

אני מציע לך לבדוק עוד אנשים שיש ברשותם GTS. בינתיים, שמעתי שהוא מריץ חלק את כל המשחקים על הגדרות גבוהות.

מספיק עם החירטוטים, אני כבר לא יודע איך להגיב לשטויות שכל שני וחמישי יוצאות :nixweiss:

עריכה: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=804876&page=0&scrollTo=ReplyAnchor11829468#ReplyAnchor11829468

תמיד צריך לקרוא את כל הדיון, כנראה שפותח הדיון הוא עוד אחד שלא התקין את הדרייברים/נפל על כרטיס מעפן

מה זאת אומרת "נפל על כרטיס מעפן"??

גם שמעתי דבר דומה בלי קשר בפורום מעבדים אבל זה היה בהקשר של OC :

מעבד E6300 הצליח להגיע למהירות מסויימת אותו מעבד של מישהן אחר הפילו לא היה קרוב

(ולשניהם אותו קרור והכל...) וגם שם אמרו כנראה נפלת על מעבד מעפן.

אז מה זאת אומרת "נפל על כרטיס מעפן"??

• תגובות 69
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צוואר בקבוק...בגלל מעבד חלש...יש משחקים שעובדים חזק על המעבד גם....תלוי במנוע הגרפי...

בקיצור מי שלא סגור על עצמו לגבי הGS ברמות כאלה גבוהות הוא מוזמן לקפוץ לחבר שלי לראות איך הוא סוחב את אובליויון וריינבו 6....

*אני לא מדבר על ה-320MB אין לי מושג לגביו...אני יודע שהוא כרטיס חלש בסידרה 8 שיצא למי שרוצה תמיכה בDX10 ולא רוצה למשכן אשך בשבילו...

(אני אישית מונע באימפולסים...אוכל גנבה וקונה...אם אני נכנס יותר מידי להשוואות...אני לא קונה בסוף...אני גנוב בקטע הזה...זה קרה לי עכשיו שקניתי מחשב חדש...תסתכלו על המפרט שלי...יהיו הרבה שיגידו הרבה דברים על כל מפרט...אני עובד הרבה עם מוזיקה..(יוצר טראנס)..והריבוי ליבות נותן לי ביצועים מפחידים עם יותר VST שרק יכלתי לחלום...והפיכת מידי לאודיו בהבזק של שנייה...)

פורסם

^^^

ואוו איזה חשב...

הדבר היחידי שלא הבנתי זה שאם אתה עובד הרבה עם מוזיקה

אז איך אין לך XF-I במחשב

פורסם

^^^

ואוו איזה חשב...

אז איך אין לך XF-I במחשב

זה שאלה רצינית ?

XF-I זה כרטיס לילדים שמשחקים משחקים במחשב

פורסם

חחחח....מה אתה רציני ?? sound blaster ?? למחשב מוזיקה ??מאיפה באת??חחח....

הם סבבה בכרטיסים למשחקים וממש לא להקלטות....ומי שרוצה REFERENCE של 1S שיעבוד עם sound blaster....

או אם אתה רוצה להיות חובבן....זה כרטיס לילדים...

במוזיקה זה רק...,emu,motu,pulasr2,rme,esi....חברות שמתמחות שנים במוזיקה...ולא משחקים...בקיצור...אל תדבר שטויות...

חחחחח....הרג אותי מצחוק....דרך אגב קראתי איפה שהוא שהוא בעייתי בכללי בדרייברים....

תיקרא: http://hwzone.co.il/reviews/xfi/8/

פורסם

^^^

שמע

אני לא מבין בתחום

ואין לי כרטיס קול בכלל (יש לי מובנה בלוח אם)

אמרו פה שה X-Fi מצויין אז בגלל זה אמרתי את זה

וכן גם אני שמעתי כמעט מכל האנשים בפורום שיש להם אותו שיש לו בעיית דרייברים

(בטח זה בגלל שמבחינת כרטיסים למשחקים אין ל Creative מתחרים ברמה שלהם

אז הם לא משקיעים בפיתוח דרייברם עדכניים ונורמליים)

פורסם

^^^

ואוו איזה חשב...

אז איך אין לך XF-I במחשב

:lol: :lol: :lol:

זה היה מצחיק!

פורסם

קראתי את הדיון.

יש לי 8800GTS 320M שהוא לדעתי העסקה הכי טובה שיש היום

הוא מריץ את אובליויאן חלק לחלוטין. את טסט דרייב החדש כמו חלום, הכל על הפיטרים הכי כבדים AA יחד עם HDR

גמרתי איתו בשביל הקטע את קוויק 4 על ההגדרות הכי חזקות כולל אולטרה, ממש כמו סרט.

שיחקתי איתו ב- Need for Speed Carbon עם כל האופציות הכי כבדות, מדהים.

אני משחק מדי פעם ב-Microsoft Flight Simulator X, עולה כבד אבל משחק חלק עם עולם עשיר ומלא פרטים.

כל משחק שבדקתי עבד מעולה ולא היתה לי שום בעיה.

בדקתי אותו ב-OC כבד, בלי ארטיפקטים.

הכרטיס הזה סוס ומבחינתי DX-10 זה רק בונוס.

פורסם

^^^ :xyxthumbs:

כנ"ל , רק עם FPS\רזולוציה יותר גבוה משלו, אני מניח. תחשבו איזה תענוג לעיניים שלי :o

לא רואה ממטר את ה- 2x 7800gt oc sliשלי...

השיפור כל כך משמעותי ב-8xxx ככה שאם יצאו כרטיסים טובים יותר בזמן הקרוב זה יהיה משמעותי יותר מבחינה כספית מאשר הצורך הממשי בתוספת הביצועים, בזמן הקרוב לפחות, לדעתי.

(שמעתי שממליצים E6600 לשילוב עם ה-GTS640, לניצול מירבי, זה אומר משהו)

\ ותפסיקו לצחוק על ה-X-FI... עם כל ה -Positive/Negative HYPE זה אחלה כרטיס סאונד, ולא רק למשחקים. לאף אחד מהחברים\דודים שלי אין סאונד בקולנוע הביתי שלהם (עם מערכות יקרות) כמו אצלי בחדר, ואת זה הם אמרו.. (אין לי שום דבר מיוחד, 5.1 ממוצע עם X-FI).

ובכל הקשור ליצירת סאונד (נאמר ביתי) הוא מעל ומעבר. אם אני הוצאתי אלבום טראנס עם ImpulseTracker לפני 8 שנים, בהחלט אפשר לעשות את זה עם X-FI ו-VSTi באיכות מעולה. אפשר לחשוב מה אתם ה"מקצוענים" כבר עושים עם הכרטיס קול - מחברים גיטרה ל-line-in ? ... למי שאין אולפן לא צריך שום דבר מעבר ל-X-FI, ואפילו Audigy. ידע\נסיון\יצירתיות עושים את האומן, לא הכרטיס קול שלו. :screwy:

פורסם

היו לי כבר כרטיסים חזקים אבל זה עולה על כולם

הוא כל כך חזק שלא צריך בכלל לעשות לו OC

אתה עושה OC ומשפר ציון ב 3DMARK06 ב-600 נקודות, חוזר למשחק והוא רץ אותו הדבר בדיוק.

כנראה שהחומרה שלי כבר חלשה בשבילו.

פורסם

SyndromE אמרתי...אם אתה רוצה להיות חובבן תעבוד איתו..זה כרטיס לילדים נקודה...גם עם ה-ASIO 2 הLATENCY שלו גרוע....ומבחינת הקלטות...

זה יהיה רחוק מאד מלהיות הדבר האמיתי...אבל אני בטוח שלמשחקים הוא אחלה.....ודרך אגב יש לי אולפן בבית..2 סינטיזייזרים,מכונת תופים,ואת הNOVATION BASS STATION ולפעמים עושה גם הקלטות של גיטרה....הכרטיס כן יכול להגביל אותך מאד...תעבוד עם כרטיס זול זה ישמע זול...נקודה..

עבר הרבה מים בנהר מאז ה-IT חחח.....הייתי עובד איתה בגיל 13....לפני 10 שנים...היום תבוא עם סאונד של IT יצחקו עליך....וגם מה אפשר לעשות איתה נצחונות של פעם? גג.....היום הטראנס הגיע לרמת סאונד גבוהה מאד....ויש דרישות גבוהות....

תפתח את הנואנדו 3 ותבין....

פורסם

אין לי בעייה עם ASIO או LATENCY, להיפך, ושום דבר לא נשמע "זול" אלא אם אתה יוצר משהו "זול".

ד"א, דיברתי על מי שלא עובד באולפן וציינתי זאת. היום לא חייבים אולפן בכדי להוציא סאונד טוב - זאת עובדה.

עבדתי עם Cubase ועם המון תוכנות אחרות, אני יודע בדיוק מה יש היום בשוק ומה הדרישות. כמובן שאני לא משתמש ב-IT היום, אל תהיה מצחיק, הזכרתי את זה רק כדי שתראה שגם בלי ציוד מתקדם אפשר להצליח בתחום האלקטרוני - ובתקופה ההיא IT עדיין היה נחשב לאיכות נחותה בהרבה ממה שהיה אז בשוק הציוד האולפני.. אל תוציא דברים מהקשרם...

בוא נרד מזה, זה לא קשור לדיון.

פורסם

גם בלי אולפן...להוציא מוזיקה ברמה המקצועית...זה מינימום כרטיס טוב ומוניטורים טובים...הסאונד יכול להשמע לך טוב באותו רגע אבל ברגע שתשמיע אותו ברמקולים אחרים אתה פתאום תיקלוט שחסרים לך תדרים או שיש יותר מידי...הסאונד יהיה שיקרי...זה לא ישתווה לכרטיסי סאונד מקצועיים בחיים...

למישהו שאוהב משחקים...ולא רוצה להיות מקצועי זה הכרטיס בשבילו...

לגבי הLATENCY אתה עובד עם מקלדת שליטה ???

פורסם

מה זה דיון על מוזיקה ???

פורסם

לא שמעת ? ה-G80 יודע לתפקד ככרטיס קול יעודי...

סתם :lol: .

(אני משתמש במקלדת רגילה ועכבר... לא יוצר בלייב. תקרא לזה עבודת נמלים. ה-latancy על 1ms ב-ASIO, ולמרות העובדה שאני לא זקוק ל-lat נמוך כלכך, אפשר להרגיש כמה הוא נמוך ב-FruityLoops7 כשלוחצים על קלידים וירטואלים \ מקלדת. אז מה, 1ms לא מספיק?. אפילו ב-Entertainment mode עובד על 4ms)

ובחזרה לנושא, היום בדקתי את ה-OC ל-GTS640 - אני עובד על 610/1800 וקיבלתי 10102 נק' ב-3dmark06 ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים