פורסם 2007 במרץ 1118 שנים אפשרי הדבר חיבור hdd של מחשב נייח למחשב נייד?(יש לציין שהhdd של מחשב הנייח מחליף את מקומו של הhdd של הנייד כי אין בנייד hdd מקורי) בתודה מראש...!!!
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר המקום לא משנה לי.אני מוכן להשים אותו בצד רק שיעבוד ואם צריך גם ספק רק בישבילואפשרי הדבר? ???
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר אין לי סוללה ביכללל הוא יעבוד על תקע אני רק רוצה שהמחשב יעבוד.מישהו אולי יודע איך עושים את זה ?
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים בהנחה שה-HDD הקודם מחובר דרך IDEאתה צריך ממיר מ-IDE של ניידים ל-IDE נורמלי (אני ראיתי בארץ רק הפוכים, מ-IDE רגיל ל-IDE של ניידים כדי להפעיל HDD של נייד במחשב רגיל)
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר אין לי בעיה לחבר ספק נוסף בישבילוואני מכיר גם תקופסאות האלה של הUSB אבל אני לא יודע אם אפשר שהוינדוס ישב על ההכונן USB,אפשרי?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר אה אוקי.. מישהו יודע ויכול להסביר לי איך לחבר תארד דיסק בלי הקופסה? עם חוט הכוונה
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים בהחלט, זה עובד בדיוק אותו דבר דרך USB כמו עם חיבור IDE או SATA...בהחלט לא ניתן לטעון מערכת הפעלה על כונן USB ב-99% מהמקרים.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים Nemesis, בBIOS אפשר לבחור פשוט שיבדוק את הUSB כדבר הראשון שהוא יבדוק, ואז אין שום בעיה, זה אכן עובד והשותף שלי לדירה עשה את זה.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אפשר לבצע Boot מכונן ה-USB, ממש לא ניתן להעלות את חלונות XP מהכונן הזה למעט מקרים מאוד מאוד מיוחדים, כפי שאמרתי.אתה מוזמן לנסות ולראות.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר בכול מקרה,המחשב שיש לי לא כולכך שווה לקנות את הקופסא,אני מעדיף דרך חוט(מחוט של SATA רגיל לחיבור של נייד).חבריוסס אפחד לא יודע איך עושים את זה ואם אפשר??..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.