עבור לתוכן

INFERNAL המלא... נתקעתי.

Featured Replies

פורסם

ממש בהתחלה (אני חושב שזה אפילו השלב של הדמו) יש איזה נזיר שכל הזמן מדליק את האור בחדר ואני צריך לסגור אותו ואז הוא לא רואה אותי לכמה שניות ואני צריך לעשות משהו אבל אני לא יודע מה.. אם אני יורה עליו זה לא עוזר יש לו מגן..

פורסם

מה שאתה צריך לעשות זה כל הזמן לירות במנורות שעל התיקרה-יש שלוש

אחרי שאתה פוגע בשלושתן יש בערך 10 שניות שהמנה עולה. אתה צריך לחכות שהמנה נראה לי תעבור את העשר ואז אתה יכול עם מקש ימני לירות עליו את היריות החזקות-אתה צריך ללחוץ על מקש ימני בעכבר לבערך שתי שניות ואז לעזוב כשאתה מכוון עליו. ככה כמה פעמים

פורסם

בדיוק סיימתי אותו משחק שווה

אתה צריך לירות עליו עם INFERNAL כפתור שני של העכבר 3-4 יריות והוא מת

פורסם
  • מחבר

תודה.. משום מה כשאני מגיע לקטע הזה אני שוכח מהיכולות הקסם שיש לי... :kopfpatsch:

פורסם

עכשיו בדיוק הגעתי לאותו מקום , הבנתי שזה מה שצריך לעשות ופגעתי בו איזה פעמיים או שלוש ככה ..(אני משחק על HARD..) אבל איכשהו החרייאט הצליח להרוג אותי ולהפתעתי החזירו אותי לשמירה של איזה רבע שעה עשרים דקות אחורה !! מה זה החרא הזה?? למה המשחק לא עושה SAVE לפני קטעים חשובים..??

ובלי קשר לעצבים שלי - המשחק נראה ממש טוב ! גרפיקה ופיסיקה מעולה ולהפתעתי הוא גם זורם חלק ביותר עם FPS גבוה מאד ללא שום תקיעות בשום מצב !

זה נראה כאילו המפתחים שילבו איזה אפקט שממש דומה ל HDR (אבל לא HDR אמיתי) שמדמה ממש דעיכה של אור כשנכנסים לחדרים חשוכים וברק של אור שחוזר מחפצים שמוקרן עליהם אור.. (אולי זה איזה BLOON משופר?..) הסאונד גם טוב רוב הזמן.. סרטוני מעבר די מושקעים ויפים..

מזכיר לי בקטעים מסויימים את RESIDENT EVIL 4 משום מה..

טוב , נראה לאן המשחק יוביל.. הבנתי שהוא די קצר..

פורסם
  • מחבר

אכן המשחק ממש עובד חלק... אני עם 6600GT 128DDR3 מריץ אותו על 1200X1000 (בערך, לא זוכר את המספרים המדוייקים) ועל הכל הכי גבוהה... ורץ חלק!

טיפ: גם אני שמתי לב לזה שהמשחק לא עושה SAVE אז כל כמה דקות אל תשכח לעשות F5 זה SAVE מהיר..

עכשיו אני נתקעתי במקום אחר... אחרי שהפרוספור ברח באליקופטר אני צריך להלכם עם עוד אחד כזה... רק שאין לי הרבה MANA וחיים והחיילים שאני הורג נעלמים מהר...

אם תצליח לעבור.. תוכל בבקשה להסביר לי?

פורסם

זה נראה כאילו המפתחים שילבו איזה אפקט שממש דומה ל HDR (אבל לא HDR אמיתי) שמדמה ממש דעיכה של אור כשנכנסים לחדרים חשוכים וברק של אור שחוזר מחפצים שמוקרן עליהם אור.. (אולי זה איזה BLOON משופר?..) הסאונד גם טוב רוב הזמן.. סרטוני מעבר די מושקעים ויפים..

זה לא שהמפתחים שילבו אפקט שדומה ל-HDR אלא זה תלוי באם הכרטיס שלך תומך HDR אז הוא יציג אותו.

ומשום מה ב NVIDIA המשחק הזה טס לעומת ATI

פורסם

עכשיו אני נתקעתי במקום אחר... אחרי שהפרוספור ברח באליקופטר אני צריך להלכם עם עוד אחד כזה... רק שאין לי הרבה MANA וחיים והחיילים שאני הורג נעלמים מהר...

אם תצליח לעבור.. תוכל בבקשה להסביר לי?

תן להם להתקרב ורק אז תהרוג אותם וכך מהם חיים לפני שהם נעלמים

פורסם
  • מחבר

כמה פעמים צריך לירות על הבוס עם הMANA לפני שהוא מת? אז זה הבנתי שצריך לגרום להם להתקרב...

בכל מקרה פירקתי בו כמות נדיבה של MANA אבל המניוק לא רוצה למות..

פורסם

זה לא שהמפתחים שילבו אפקט שדומה ל-HDR אלא זה תלוי באם הכרטיס שלך תומך HDR אז הוא יציג אותו.

ומשום מה ב NVIDIA המשחק הזה טס לעומת ATI

מה הקשר ? לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בזה..

יש לי כרטיס שיודע להציג HDR אבל במשחק אין אפקט HDR .

במשחק יש אפקט שדומה בתכונות שלו ל HDR (ברק שחוזר מחפצים שמוקרן עליהם אור ושינוי התאורה בכניסה ויציאה לחדרים חשוכים או אזורים מוארים יותר או פחות..) רק שזה לא HDR אמיתי ! אחרת זה לא היה עובד לי עם FSAA ובטח ובטח לא בקצב FPS שיש לי כרגע במשחק..

דרך אגב - המשחק ממש הרשים בכך שהוא נותן גרפיקה ופיסיקה מהמעלה הראשונה (ממש HIGH END ! ) אך רץ חלק לגמרי עם FPS גבוה מהרגיל ללא שום נפילות FPS בשום מצב של הרבה אקשן.. קחו רק לצורך השוואה את RAINBOW SIX : VEGAS שרץ פשוט מאד זוועה !! ואפילו לא נראה לפי דעתי טוב כמו INFERNAL.. רק מראה לכם שכשהמפתחים יודעים מה הם עושים ומשקיעים במנוע יעיל רואים את זה בשטח..

פורסם
  • מחבר

אני מניח שזה אפקט BLOOM כמו שהיה בHL2 E1 רק חלש יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים