עבור לתוכן

התקן USB לא זוהה

Featured Replies

פורסם

אחרי שהתקנתי וינדוס מחדש אני לא מצליח לחבר את הMP3 וגם את המצלמות למחשב,הוא פשוט לא קורא אותם וכשאני מחבר הוא כותב לי התקן USB לא זוהה. כשאני מנסה להתקין את הUSB DRIVER שבא עם הדיסק של לוח האם הוא כותב לי - THE LATEST SIS USB 2.0 DRIVER INCLUDED IN SERVICE PACK 1 HAS ALREADY BEEN INSTALLED ON YOUR SYSTEM... .חיפשתי באינטרנט את הDRIVER המעודכן אליו וגם בדקתי והוא עושה לי שגיאה דומה. יש לי וינדוס XP SP2 וחשבתי שנדפקה לי ההתקנה אז התקנתי את SP2 עוד פעם ואותו סיפור-ועוד שאלה האם כל מה שיש ב SERVICE PACK1 יש גם בSERVICE PACK 2 או שצריך להתקין אותה גם

פורסם

אני לא רואה צורך להתקין את SP2 אם יש לך ווינדוס XP עם SP1, כלומר אין צורך עבור הבעיה שציינת.

לעומת זאת- נשמע שהתקני ה-USB בעיתיים.

תבדוק במנהל ההתקנים האם הכל מותקן שם כראוי ושאין התקנים מסומנים בסימן שאלה או X.

בנוסף, אני מניח שאתה מנסה לחבר את הנגן והמצלמה דרך הכניסות הקדמיות? מה קורה כשאתה מנסה לחבר מאחור? אותו סיפור?

פורסם
  • מחבר

יש לי SP2 ובמנהל התקנים בדקתי והכל כנראה "תקין" אבל כשאני מחבר את הMP3 הוא קורא להתקן החדש UNKNOWN DEVICE אבל ההתקן גם אומר שהוא תקין, ובדקתי גם מקודם מאחור וזה עדיין לא עובד,

פורסם

יש לי בדיוק את אותה בעיה.. זה ממש מוזר...

פורסם

תנסו את מה שמוצע כאן באתר Microsoft

snaidis עדכון דרייברים של לוח האם עשוי לעזור לך.

slip העדכון שאתה ביצעת היה לגירסה האחרונה של היצרנית? פשוט בעיות נובעות לעיתים בגלל דרייברים.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי תודה רבה עשיתי מה שמצאת באתר של MICROSOFT

פורסם
  • מחבר

בסוף אחרי שביטלתי את הsis pci to usb enhanced host controller כמו שהוא הראה במדריך של MICROSOFT הוא קלט את הmp3 אבל הוא מעתיק ממנו ואליו ממש לאט ויש הודעה שמחליפה את ההודעה של התקן בלתי מזוהה ל "התקן זה מסוגל לביצועים מהירים יותר" ואז הבנתי שהוא עובד בתמיכה של USB 1\.1.1 וזה ממש בעייתי,ניסיתי גם למחוק מהמנהל התקנים את כל מה שקשור לUSB ורק אז הצלחתי להתקין את התוכנה של הUSB אבל אז הוא שוב לא קורא את הUSB כמו בהתחלה,מה שמוזר שאת העכבר שמחובר אל המחשב דרך כבל USB הוא כן קולט(חוץ מבקטע שהסרתי אותו במנהל התקנים).וניסיתי גם ביציאות האחוריות של הUSB והכול אותו דבר

בקיצור אני מבואס ומקווה שתצליחו לעזור לי להחזיר את הusb2.תודה מראש

ויש קישור לתמונה למטה של ההודעה החדשה

http://img145.imageshack.us/my.php?image=usbjz4.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים