עבור לתוכן

HALO 2 for PC ודרישות מערכת.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב אז לפחות אני מסודר..

VISTA יש..

כרטיס DX9 יש..

אני מאמין שיעבוד על מינימום ככה..

• תגובות 43
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היה בלבול בגלל הDX9L או איך שלא קוראים לו (לא זוכר תשם המדויק)

אבל בסוף יתברר שהוא נותן לוסיטה תאימות לDX9 ולא לאפך

אוקיי הבנתי

רק למה שויסטה לא תתמוך מראש ב-DX9??

וד"א HALO2 זה המשחק היחיד כרגע שמחייב ויסטה?

פורסם
# Direct3D 9: this API emulates all Direct3D 9 on Windows XP behavior (and its quirks) in order to achieve full compatibility with older applications. All the details and advantages of Vista's Windows Display Driver Model are hidden from the application if WDDM drivers are installed. This is the only API available if there are only XP graphic drivers (XPDM) installed, after an upgrade to Vista for example.

# Direct3D 9Ex (previously known as 9.0L): allows full access to the new capabilities of WDDM while maintaining compatibility for existing Direct3D applications by putting it in a separate API. The transparency ("Glass") effects in Windows Aero rely on the D3D 9Ex code path. When 9Ex was still codenamed 9.0L, there were rumors that this would be Direct3D 10 for Windows XP.[3] It was quickly pointed out that this was not the case, mainly due to lack of support for WDDM in Windows XP.[4]

http://en.wikipedia.org/wiki/Directx9

בקיצור זה נותן לווסיטה לתמוך לאחור בDX9

וזה גרם לבילבול כמו שסימנתי

פורסם

^^^^^^ כן HALO2 זה המשחק היחיד שמחייב ויסטה חח טריק יפה זה אמור לגרום לי לעבור אליו???? חבל על הניסיון הכושל.

פורסם

על תידעג למיקרוסופט יש להם נשקים כמו GOW במחסן

ובכלל משחקים שיתמכו גם בDX10 אמורים יהיו לגרום לך לעבור

חלק מהם אם הרבה היפ כמו אנריל הבא ו"משבר"

פורסם
  • מחבר

את השם CRYSIS אתה מתרגם ל"משבר" אבל את UNREAL אתה מפקיר?? תגיד "לא מציאותי". :smile1:

דבר אחד אני יכול להגיד 07 תהייה שנה טובה לג'אנר הFPS, אומנם היא תרוקן אותי כלכלית אבל טובה לג'אנר :lol:

פורסם

הם גם אומרים שאת המשחק לא צריך להתקין אלה פשוט להכניס לכונן ולשחק (כמו קונסוליה).

אחד היתרונות של VISTA.

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

WOW אז עכשיו אחרי שMS גנבו את HALO מהמק (טוב קנו בכסף מלא אבל אני עדיין לא סולח לבאנג'י על הבגידה) אז אפשר גם להפעיל את המשחק בלי להתקין כאילו זה היה מק (עוד פיצ'ר "חדש" של ויסטה...).

פורסם

מגיע למק :)

פורסם
  • מחבר

מתי HALO היה למק?

פורסם

HALO כמו כל המשחקים של באנג'י היה משחק מק והיה אמור לצאת שנים לפני ה XBOX, כשמייקרוסופט קנו את באנג'י הם הפכו את זה למשחק XBOX ודחו את התאריך יציאה של המשחק בכמה שנים.

פורסם

ms האלה, צריך להכניס את המנהלים שלהם אחד אחד לכלא..

בכל מקרה מה זה שווה לשחק על ויסטה? אתה צריך 2 גיגה ראם בשביל לשחק שם משחקים, וב-xp אתה צריך רק 1..

פורסם

אז לאנריל 3 יהיה תמיכה בDX10 בשלב מאוחר יותר ולCRYSIS תהיה תמיכה בDX10 אה ואם אני רוצה לראות את זה אני צריך לעבור לVISTA ולרכוש 4 גיגהבייט זיכרון או רק בשביל הגרפיקה בואו נאמר שאני אשאר עם המפרט שלי ואראה איך הוא מתמודד עם זה על XP, לא עובר לחרא של VISTA עד שבאמת לא יתוקנו הבעיות ולא רוכש שום כרטיס מסך חדש עד שכבר באמת לא תהיה ברירה וזה לא יקרה בקרוב.

פורסם

זה לא כי בארצות הברית זה MM\DD ואצלינו זה DD\MM (הכונה לחודשים וימים).

צודק, טעות שלי.

פורסם

לא עובר לחרא של VISTA עד שבאמת לא יתוקנו הבעיות ולא רוכש שום כרטיס מסך חדש עד שכבר באמת לא תהיה ברירה וזה לא יקרה בקרוב.

כנ"ל :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים