פורסם 2007 במרץ 1118 שנים סתם שוטתתי לי בגיימספוט וראיתי שהתאריך של המשחק הוא 5.8.07 יענו עוד חודשיים בערך.. כמה חבר'ה בגיימספוט כבר שיחקו במשחק והם אומרים שזה תענוג.. הדרישות מערכת של המשחק די גבוהות: 2GHz CPU 1GB RAM OS: Vista Only DirectX 9 video card המשחק לא DX10 למי שחשב. הם גם אומרים שאת המשחק לא צריך להתקין אלה פשוט להכניס לכונן ולשחק (כמו קונסוליה). אחד היתרונות של VISTA. :xyxthumbs: :xyxthumbs: הפתיע אותי התאריך... קישור למאמר: http://www.gamespot.com/pc/action/halo2/news.html?sid=6166892&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;1
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים נהדר...התמונות שראיתי בפעם האחרונה לא היו משהו...אבל אם גיימספוט אמרו שזה תענוג....אני מאמין להם
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים כבר יצא לפני עשור ל xbox :\מניאקים כמה זמן עד השם מביאים למחשבבטח Halo3 יצא למחשב ב2020
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים זכותם, תכלס יש כמה סיבות, בעקר בגלל הLive Anywhere, מה שיאפשר לאנשים עם HALO2 לPC לשחק מול אנשים על 360/xbox.בקרוב יהיו הרבה משחקים כאלה, שהבולטים בינהם הם Shadow Run וכנרא GOW ושאר הקלונים של UE3.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים ^ אם הם באמת רוצים אפשר לעשות את זה גם על XPלא בדיוק, חלק מהLIVE any where מבוסס על פוקנציות חדשות שהוכנסות בDX10(ללא שום קשר לD3D10 לפני שאחד החמורים כאן יקפוץ בראש).
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים חחחחחחחח אוקייואם הבנתי אותך נכון אפשר ליישם את זה גם בדייקרט איקס המקביל ל-10שיצא ל-XP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.