עבור לתוכן

האם יש הבדל משמעותי בין Renesans ל Panasonic (צורבי LG)

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני עומד לרכוש צורב DVD לעצמי והחלטתי ללכת על LG. עשיתי מחקר קטן משלי והבנתי ש LG התחילו לייצר חלק מהדגמים עם צ'יפ של פנסוניק.

כמה שידוע לי, עד לא מזמן כולם היו עם צ'יפסט של Renesans. השאלה היא האם יש הבדל בביצועים של צורבי הפנסוניק (צ'יפ)? Renesans הוכיחו את העצמם לאורך הזמן. גם יש להם כמה קושחות נחמדות כדי לשפר את הביצועים של הצורב. האם יש כאלו גם לצ'יפסט של פנסוניק?

ובכלל, על איזה דגם של LG כדאי ללכת (האם בכלל?!)? חשוב לי תמיכה ב DVD-RAM והתמודדות טובה עם דיסקים ישנים\פגומים.

תודה מראש לכל העוזרים! :yelclap:

נ.ב. הבנתי שהחלוקה בין Renesans לפנסוניק בדגמים החדשים הולכת כך:

GSA-H10*: Renesans 16x

GSA-H12*: Renesans 18x

GSA-H20*: Panasonic 16x

GSA-H22*: Panasonic 18x

GSA-H30*: SATA ? 16x

GSA-H42*: Renesans 18x

תתקנו אותי אם זה לא נכון!?

פורסם

הם מייצרים עם הפנסוניקים כבר מזמן (למשל 4167).

לדעתי לא ממש משנה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה. :xyxthumbs:

אז איזה דגם כדאי לקחת היום?

האם יש הבדל בין 10 ל 12

ואם יש לי אותו מחיר, האם כדאי ללכת על 22 (פנסוניק) או להשאר עם Renesans (דגם 12)?

הבנתי שצורבי ה LG באים עם מהירות קריאה מוגבלת בדיסקים DVD VIDEO. ובדגמים של Renesans ניתן לסדר את זה עם ה firmware הנכון.

האם זה ככה גם בדגמי הפנסוניק שלהם?

תודה מראש!

נדמה לי שטעית בקשר ל 4167?! הוא לא עם צ'יפ של פנסוניק. דגם 4166 הוא פנסוניק ו 4167 ו 4163 הם Renesas?!

פורסם
  • מחבר

אז נשארו לי רק עוד 2 שאלות:

1. מה נראה לכם כצורב עדיף (המלצה אישית נטו)?

2. האם כדאי לצרוב אותם עם ה firmware המיוחד שפותח את המהירות למקסימום? ואם קיים כזה firmware בכלל לדגם 22?

תודה שוב :xyxthumbs:

פורסם

זה לא הכי משנה, שניהם מצויינים, לLG בערך חצי מהצורבים על צ'יפ של פנאסוניק, וחצי של רנסאנס.

פורסם
  • מחבר

נדמה לי שאלך על דגם 12 ולא 22. לא בגלל הצ'יפסט של פנסוניק, אלא third party firmware שפותח את המהירות הקריאה בדיסקים מסוג DVD VIDEO.

ובכלל, ישנם הרבה יותר קבצי firmware לצ'יפסט של רנסאנס מאשר פנסוניק. :xyxthumbs:

בכל מקרה, יש לי עוד מספר ימים לרכישה. אשמח אם מישהו יתקן אותי או יוסיף משהו שיעזור לי להחליט (אולי על דגם אחר?!).

תודה לכם על התגובות המהירות. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

שוב, מדובר בצ'יפסט של רנסאנס. :) אבל סיבכת אותי עכשיו. :o

אתה (או מישהו) יודע מה הם ההבדלים המדוייקים בין הדגמים 42,12 ו 10 ??? אני לא הצלחתי להבין. ???

פורסם

שלחתי אותך למקום בו יש את כל האינפורמציה, אנגלית אתה יודע אז מה הבעיה?

פורסם

באמת יש בלינק שאינטי הביא לך את כל התשובות (מפורטות), לא צריך להתעצל.

פורסם
  • מחבר

אנגלית שלי בסדר גמור. ישבתי על זה מעל חצי שעה ועדיין לא מצאתי איפה רשומים ההבדלים בין 10,12 ו 42!

אולי אני מפספס משהו?

פורסם
  • מחבר

ראיתי את זה גם, אבל חיפשתי את ההבדלים בביצועים או מהירות או אמינות... ציפסט שונה לא אומר לי כלום. :kopfpatsch:

תודה בכל מקרה! :xyxthumbs:

פורסם

לא נראה לי שיש כאלה.לפחות לא שידוע לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים