עבור לתוכן

חוות דעת על מחשב 6000 ש"ח +- ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

שלומי דווקא יש צורך.. הP150 מגיע רק עם מאוורר אחד אחורי ועם 2 סלוטים למאווררי 92מ"מ מקדימה

פורסם

אה וואלה? אז למה המארז הזה כזה יקר??

טוב אם אתה נעול על המארז הזה אז באמת כדאי שתיקח את 2 המאווררים אם יש מקום להוספת מאווררים למארז.. כי זה לא עניין של הרבה כסף .. והם מאאווררים טובים מאוד שקטים וקרירים.. יש לי 2 כאלה במארז אבל של 012 לא 90..

פורסם

רק לאחרונה הוא עלה מ800 ל1000...

ב800 ש"ח הוא שווה מאוד.. תחשוב איזה מארז אתה מקבל + ספק של 550 שקל!

פורסם

לא יודע אחי.. ב800 הוא שווה.. אבל לדעתי ב1050 שקל??? זה מוגזם.. ועוד הוא בא עם מאוור אחד? צריכים להוסיף לו מאווררים.. זה יוצא כבר 1100 שקל..

לא משתלם בכלל.. אפשר לשים איזה ספק אנרמקס איכותי ביותר .. ואיזה מארז של ג'יגבייט מאוור שיספיק לחלוטין ב400 שקל נוספים.. גג 800.. לא 1100..

פורסם

אתה צודק אין ספק...

אני חשבתי והגעתי למסקנה שמבחינת איוורור יותר משתלם בתקציב הזה זה הארורה 3D הישן עם ליברטי 400 [למי שלא צריך ספק כמו הניאו 430]

פורסם

הכל טוב ויפה, אבל כל החלופות שהצעתם אינן שקטות כמו ה-P150 גם אם האוורור עדיף (וגם זה בספק - תקראו את הסקירה ב-SPCR לדוגמה).

פורסם

לפי דעתי 1000 שח ל ANTEC 150 P זה מוגזם באמת מחירו עלה לאחרונה בגלל הביקוש כנראה .

לפי דעתי עדיף לקחת SONOTA +LIBERTY 400 ו עוד מאוור או שנייים והוא יהיה שקט לא פחות וגם מאוור בצורה מצויינת

פורסם

המשפט הראשון שלך אולי נכון אבל השני ממש לא. SONATA + LIBERTY לא יהיו שקטים ברמה של ה-P150, נקודה.

עד כמה זה משנה וכדאי - זה כבר תלוי במשתמש ורגישותו.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף במארז שיהיה יותר שקט מאשר מאוורר יותר, ככה שאם יש מארז+ספק בסכום הזה אני ישמח לשמוע

פורסם

בתקציב הזה - לא תמצא יותר שקט.

הזכירו פה את ה-Silention T2 שכולל ספק מצויין של SEASONIC וב-SPCR ממליצים עליו כעדיף על ה-SONATA (אבל לא על ה-P150). הוא אמור להיות זול משמעותית ואם 350W מספק אותך זו יכולה להיות אופציה. פחות טובה אבל עדיפה על הסונטה+אנרמקס וזולה משמעותית.

פורסם

למה 350W? היום הוא בא אם ספק 500W.

ביגלל זה, ומחיר של 600 ש"ח, שאלתי עליו. ניראה משתלם.

פורסם

הספק שנסקר ב-SPCR היה של 350W למיטב זיכרוני - לא יודע איך ה-500W בהשוואה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים