עבור לתוכן

לאן נעלמו 200 ג'יגה?

Featured Replies

פורסם

בהמשך לת'ראד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232272.0, קניתי אתמול את המחשב כולו, והיום התקנתי WINXP ו-SP2. עכשיו, ידוע לי ש-SP1 לא תומך ביותר מבערך 130 ג'יגה בדיסק קשיח, אבל עכשיו כשהתקנתי גם SP2, ה-200 ג'יגה האבודים לא אמורים להופיע? זה לא שאני צריך את המקום לעכשיו, אבל בכל זאת, קצת מבאס לשלם על 320 ג'יגה ולקבל "רק" 130...

בקיצור, איך גורמים למקום להופיע?

פורסם

תיכנס ללוח הבקרה --> כלי ניהול -->ניהול מחשב -->ניהול דיסקים ותקבע מחיצה חדשה על השטח הלא מנוצל. אפשר להשתמש גם בתוכנה

כמו PARTITION MAGIC להוסיף את החלק הלא מנוצל למחיצה הקיימת.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי ב-FAQ מידע על התוכנה, היא נראתה לי נוחה מספיק, אבל אז הרצתי GOOGLE על שם התוכנה וגילית שהיא של NORTON, כלומר, גם עולה כסף, יש תוכנה חינמית שמסוגלת לעשות את אותה עבודה?

פורסם

נו באמת!

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg554492#msg554492

אם הבעיה שלהם היא שוינדוס מזהה רק 131GB אז אתם צריכים להתקין SP1 (ומעלה), רק ב-SP1 הוספה תמיכה בכוננים מעל 131GB. אחרי שתתקינו את העידכון תוכלו ליצור מחיצה חדשה או להוסיף את המקום למחיצה קיימת עם ה-Disk managment של XP או עם תוכנה חיצונית כמו Partition Magic
פורסם
  • מחבר

מצטער, זאת השעה :s07:

רגע, ואיך מגיעים ל-DISK MANAGMENT של XP?

פורסם

אתה צוחק נכון??

תיכנס ללוח הבקרה --> כלי ניהול -->ניהול מחשב -->ניהול דיסקים

:-X

עזוב, תדחה את זה לבוקר - במצב שלך נראה לי שתפרמט את הכונן בלי כוונה.

אגב, דרך נוחה יותר לטעמי היא:

כפתור ימני על המחשב שלי

ניהול

אחסון

מנהל דיסקים

(מתורגם בראש מאנגלית, אל תתפוס אותי במילה)

פורסם
  • מחבר

ואם אני מעוניין לאחות את שתי המחיצות למחיצה אחת שתיקרא C? וה-XP שלי באנגלית, ככה שעדיף לא לתרגם

עריכה : מה זה אומר להפוך אותם לדיסק דינאמי?

פורסם

לא צריך להפוך לדינמי.

אבל אי אפשר לאחד בכלי המובנה של חלונות.

פורסם
  • מחבר

מממ... עכשיו אני מבין למה לא הייתה לי אפשרות MERGE או משהו כזה, בכל מקרה, ה-200 ג'יגה האבודים שלי מופיעים בכלי של WINDOWS, וזה מה שחשוב כרגע. יש איזו תוכנה חינמית שמסוגלת לאחד אותם ?

פורסם
  • מחבר

יש תקדימים לכך שהתוכנה הזאת בעייתית או שאתה סתם אומר שאתה לא אחראי על התוצאות?

פורסם

אורן, תעלה מולי באייסי

פורסם

לא מכיר את התוכנות האלה.

אבל גם עם דברים מכובדים כמו Partition Magic יכולות לקרות תאונות.

פורסם
  • מחבר

אורן, תעלה מולי באייסי

OK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים