עבור לתוכן

Bad_ISPs

Featured Replies

פורסם

http://www.azureuswiki.com/index.php/Bad_ISPs

הנה עובדה

אתה מוריד קובץ ב ASUREUS ופתאום אחרי 79 מגה בום 0 קיי לשניה.

זה כי הISP שלך חוסם

ולמי שיש דעה אחרת שיאמר אותה כעת :-)

פורסם

באיזה מדינה אתה גר?

פורסם
  • מחבר

ISRAhell

פורסם

אז ה ISP שלך לא מופיע שם...

פורסם

ומה אתה רוצה להגיד בזה... מה לעשות, ספקיות עושות את זה.. יש לך שם גם לינק איך אתה יכול לנסות לעבוד עליהם ע"י שימוש בהצפנה.

פורסם

אני יודע שספקיות עושות את זה...פשוט בארץ אין לספקיות ביצים לעשות דבר טיפשי כזה, אז אין לנו מה לדאוג.

פורסם

ספקיות בארץ התכוונתי... אפילו בפורום פה פעם מישהו התלונן על זה ואמרתי לו איך להפעיל הצפנה וזה עזר לו. אני מניח שלא כל ספקיות עושות את זה, ואלו שכן, עושות את זה באופן מדגמי לסוגי מורידים מסויימים.

פורסם

זה מוזר... כי לדעתי לחסום P2P לישראלים זה כמו לחסום את google .

כנראה הספקיות עושות את זה עם לקוחות שקיבלו "מבצע" ,חתמו על התחייבות ולא קראו את החוזה...

מאוד מתאים לישראלי הממוצע להתלהב מ"מבצע" שגורם לו לשלם 3.99 פחות, לחתום על התחייבות

ולהגיד שהוא דפק את המערכת.

פורסם

זה לא משהו שספקיות בארץ יודו בו, אבל אני יודע (כעובדה) שזה נעשה, אפילו עובדים בתמיכה הטכנית לא מודעים לכך

לא מספרים על זה לאף אחד, נציגים של הספקיות בחיים לא יודו בזה, כי בחיים אף אחד מעליהם לא אמר להם שזה נעשה, למרות שזה נעשה.

אני לא אומר שחוסמים 100% מתעבורת ה P2P, אבל בהחלט אפשר לומר שיש סנקציות כאלה ואחרות.

זה תחום מאוד אפור, ועד שלא ייכנסו בזה מהצד העיתונאי - סקנדלי, זה ימשיך להשאר ככה.

בכל אופן, זה לא שאין לך מה לעשות נגד זה - הצפנה , תעבורה בפורטים אחרים, ושאר השיטות

וזה עובר את מחסום מהירות האור.

אבל מעט מאוד אנשים (יחסית) יודעים "להתעסק" בעניינים הללו ובגלל זה הספקיות מרשות לעצמן להפעיל סנקציות P2P

התעבורה היא לא "שלם וקח" נקייה כמו שהייתה פעם, כן, מתערבים לך וכן עושים QOS לתכנים לפי העדפה ולפי שעות עומס.

פשוט לא רואים את זה עדיין במלוא מובן המילה.

הנה, 013 ברק, שינו עכשיו (לפני שבועיים ממש)

את החיבור ללא חייגן שלהם בכבלים, לכזה שאתה חייב לעבור דרך פרוקסי שלהם ולהזדהות בשם משתמש וססמא דרך הדפדפן.

בשביל מה ?

בהרבה ספקיות יש הרבה שינויים, והעתיד לא נראה וורוד במיוחד לצרכן הישראלי.

פורסם

בינתיים טוב לי איפה שאני מחובר :)

לגבי חסימת תכני P2P, זאת בושה וכלימה, אפילו חדירה לפרטיות אני אומר.

אפילו הגבלת נפח החבילה בחודש זה יותר הגיוני(נגיד, הורדה של 5-10 ג'יגה בחודש).

אבל לחסום לי תוכן בלי שביקשתי? לדעתי זה אסור בתכלית האיסור.

פורסם

זה שהספקיות עושות "העדפה" לתנועה מסויימת זה ידוע כבר שנים.

הבעיה שלהם היא כמו שאמרת זה שהם (לרוב) לא יכולים/לא רוצים להרשות לעצמם (בעיה של latency וכוח עיבוד...)

לבדוק מעל שיכבה 3-4 . כל עוד המצב ככה זאת לא הבעיה, אין לי בעיה לחכות עוד קצת לסרטים ולפורנו שלי,

ואין בעיה עם זה שהתנועת FTP שלי תקבל פחות העדפה מתנועת HTTPS לדוגמה...

הבעיה פה היא שלי שבלינק הזה חלק מהם אשכרה מסננים הורדה של קבצי .torrent וכל מני דברים מכוערים כאלה.

Lev0 - אם זה נראה לך חדירה לפרטיות (ואני די מסכים איתך), אז כדאי שתדע שפחות או יותר כל ISP שומר את

רשימת האתרים שביקרת בהם, לפעמים הרשימה חלקית ביותר ולפעמים מלאה, אבל זה לא ביג דיל כי הם משתמשים בזה לצרכי

פרסום, סטיסטיקה וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים