פורסם 2007 במרץ 1118 שנים עכשיו גיליתי את נושא התוכנות וקטוריאליות למשל יש את האילוסטרייטר ופריהנד.. פוטושופ שזה דבר שאני יותר מכיר זה שייך לתוכנות ה..ממ.. לאן זה משתייך בדיוק? ועוד דבר, אני רוצה לדעת אם קיימים עוד סגנונות של תוכנות חוץ מהתוכנות הנ"ל? ואיזה מן תוכנות אלה 3dmax ןmaya וpremiere? בכלל..תזרקו כל מיני שמות של תוכנות שהן מוכרות יחסית ותגידו בבקשה לאן הן משתייכות? וקטוריאלי או לא ויקטוריאלי?[br]פורסם בתאריך: 10.03.2007 בשעה 16:12:25 מישהו? :
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר איזה מדכאים אתםדי.. אין מצב שאין פה מי שיידע לענות לי אתם יודעים הכל יגואנים מעצבנים!!(ואני יודע שאפחד לא חייב לענות לי..אבל.. סעמק זה מעצבן אין מצב שאתם לא יודעים..)
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים פוטושופ זו תוכנה גרפית שעובדת על הפיקסל. BitMap.השתיים האחרות שציינת הן תוכנות אילוסטרציה תלת מימדית.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים למה אתה רוצה שמות- כדי לפתוח אי מיול ולהוריד?תעשה חיפוש קצת פה, וקצת ב גוגל, והיהיה לך חומר לקריאה לשבוע שלם.אלה תוכנות למשתמש מקצועי, זה לא צייר ולא פשוט ללמוד לעבוד איתם.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים השתיים האחרות שציינת הן תוכנות אילוסטרציה תלת מימדית. אלו תוכנות וקטוריות ואין קשר לתלת מימד(הקשר היחיד הוא הוקטור) עבודה בתוכנות האלו היא שונה בתכלית מפוטושופ וכו' בעיקר בשל האופי והדיוק וסורי אין לי כוח להרחיב בנושא-תריץ חיפוש פה או בויקיפדיה.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים ה-2 האחרונות הם לא תוכנות ווקטוריות אם אני לא טועה פרימייר זה תוכנה לעריכת וידאו ומייה זה בכלל תוכנת תלת מימד כמו 3dsmax
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים אם אני לא טועה פרימייר זה תוכנה לעריכת וידאו ומייה זה בכלל תוכנת תלת מימד כמו 3dsmaxבדיוק
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים התכוונתי לfreehandillustrator(במשפט הראשון שלו)ולא לmayamaxה-2 האחרונות הם לא תוכנות ווקטוריות אם אני לא טועה פרימייר זה תוכנה לעריכת וידאו ומייה זה בכלל תוכנת תלת מימד כמו 3dsmaxכל תוכנות התלת הן וקטוריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.