עבור לתוכן

בנסיון איחוד 2 מחיצות שנכשל אחת המחיצות נעלמה מה אני עושה ???

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה בבקשה תצילו אותי הלך לי הרבה חומררר בהרדיסקקקק....

היה לי 2 מחיצות של 20 ג'יגה כל אחת ורציתי לאחד בניהם עם התוכנה Partition magic 8

אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש כדי שהפעולה תתחיל בסוף הפעולה ניתנה לי הודעת שגיאה...(משומה לא זוכר מה היתה השגיאה אבל לא משנה כ"כ עכשיו)

ומה שקרה זה שעכשיו יש לי רק את אחת המחיצות והמחיצה השניה נעלמה....

ניסיתי להכנס לUnlocated שבו היתה המחיצה שנמחקה ולבצע חיפוש Undelete ולא נמצא כלום ......

מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המחיצה ואת החומר שהיה עליה ?? ??? בבקשה תעזרו לי אני מתחנןןןןן...

תודה רבה מראש !!!!!!! גם למי שלא יודע איך אבל נכנס וניסה לעזור..

פורסם

אל תשתמש בדיסק, חבר למחשב אחר ונסה לשחזר מידע עם R-STUDIO או EASY RECOVERY וכו' ?

וכמובן שלומדים לאחר מעשה, אבל אף פעם אין לעשות פעולות כאלו מסוכנות בלי גיבוי של מידע חשוב.

פורסם
  • מחבר

וואי אחי ואם ניסיתי כבר לעשות שחזור עם התוכנה Active partition recovery ....זה אומר שזה אבוד כבר ??

אגב זה ההארדיסק השני במחשב שלי לא זה שיש עליו את המערכת הפעלה אז לא צריך לחבר אותו למחשב אחר נכון .?

פורסם

כן, אז לא צריך, לא מכיר את התוכנה הספציפית הזו.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להמליץ לי על תוכנה שאתה היית עובד איתה אם היית במקומי ? (וכמובן לא מאחל לך בחיים להיות במקומי ) :s05:

פורסם

נסה לשחזר מידע עם R-STUDIO או EASY RECOVERY וכו' ?

פורסם

מה הבעיה להשתמש בדיסק?

אין סכנה לכתיבה על המידע הזה כי המחיצה שנשארה היא לא הבעייתית

פורסם
  • מחבר

כן אבל שעשיתי MERGE אז הגודל של המחיצה הקיימת השתנה וגם של הזאת שנמחקה...יש קצת בלאגן במחיצות אז בגלל זה כנראה קשה לשחזר....ואין

אותה בUNDELETE...

מישהו ?

פורסם

כל השטח של המחיצה שנעלמה הוא עכשיו unallocated?

פורסם

http://www.runtime.org/gdb.htm

הצלחתי לשחזר עם התוכנה הזאת ממצב הרבה יותר גרוע (פירמוט מלא, חלוקה מחדש למחיצות בגדלים שונים מקודם ואפילו כתיבה על חלק מההארד דיסק שגרם לCorruption בחלק מהקבצים, אבל הרוב שוחזרו בסדר...)

תשתמש בגרסא שמתאימה לFile System של המחיצה שנעלמה לך (NTFS או FAT32).

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה אחי ...בנתים הצלחתי לתקן חלק מהקבצים ....עם Active Partition Recovery....אבל אני אבדוק גם את התוכנה הזאת ...תודה רבה!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים