פורסם 2007 במרץ 918 שנים שלום,אני הולך להרכיב מחשב עבודה רציני בזמן הקרוב לעריכת וידאו, תלת מימד, הקלטות - ובגלל שאני גיימר בליבי - רציתי שיהיה גם חזק בתחום הזה.חשבתי על לוח אם (אוהב את Asus) עם 2x PCIx16, ולשים עליו QuadroFX1500 + GeForce 8800GTXיש לי 2 מסכי Samsung SyncMaster 931BF (19").יש למסך כניסה אנלוגית ודיגיטלית.אם אני אחבר את שני כרטיסי המסך ללוח, אחבר כרטיס אחד לכניסות האנלוגיות של המסכים - וכרטיס שני לכניסות הדיגיטליות של המסך,תיאורטית- אני אוכל לעבוד עם הQuadro כשאני על "Input1" ולשחק על ה8800 כשאני ב"Input2" במסכים ?מה קורה אם לאפליקציה / משחק שאני מפעיל אין אופציה לבחור איזה כרטיס להפעיל ?האם כל זה בכלל יעבוד? ;D[עריכה]שכחתי לשאול - למישה יש הערכה איזה ספק יריץ לי מערכת עם שני הכרטיסים הנ"ל ? (800W יספיק? או שצריך כבר להגיע ל-1000W?)[/עריכה]תודה,נועם.
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים לגבי ספקי הכוח, אתה בכיף יכול גם להרכיב את המפרט על בסיס ספק 500W שתומך בשני מחברי מתח ל-PCI-E 16
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים אל תצפה לספק בסיסי בשביל זה, צריך משהו קצת יותר חזק....בכל מקרה אף פעם לא שמעתי שאפשר להפעיל 8800GTX ו-QuadroFX1500 באותו לוח אם.....במקרה הזה תצטרך לקנות 2 מחשבים שאחד ייתפקד לעבודה ואחד למשחקים
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים תשמע, לא חייבים להפעיל אותם ב-SLI אפשר בהחלט להפעיל את שניהם על אותו לוח אם ולהחליף ביניהם באמצעות מערכת ההפעלה, ולגבי הספק, תשאל בפורום ספקים ומארזים, שם יסבירו לך למה אפילו ספק של 500W (או אולי אפילו 600W) יספיק בהחלט אפילו לשניים האלה
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים נאמרו פה האמת דברים מנוגדים, כן אפשר להפעיל על אותו מחשב, אי אפשר להפעיל... מישהו יכול לחדד?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אני כמעט בטוח שניתן להפעיל שני כרטיסי מסך שונים על אותו מחשב.ד"ר גוגל, כמובן, יהיה העוזר הכי טוב במקרה הזה =]
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים לפי דעתי לא ניתן להפעיל אותם ביחד כאילו פעם את זה ופעם את השני .......תקשיב ל SLI יש צרוך בשני כרטיס אותו דגם .(גם C_F)
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים לעריכה רצינית אתה צריך מסך מתאים יותר מה931BFבמסכי 19" אין בהדל בין הGTX לGTS כך שגם בצד של המשחקים המסך הוא צוואר בקבוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.