עבור לתוכן

QuadroFX1500 + GeForce8800 on 2 Samsung 931BF's

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני הולך להרכיב מחשב עבודה רציני בזמן הקרוב לעריכת וידאו, תלת מימד, הקלטות - ובגלל שאני גיימר בליבי - רציתי שיהיה גם חזק בתחום הזה.

חשבתי על לוח אם (אוהב את Asus) עם 2x PCIx16, ולשים עליו QuadroFX1500 + GeForce 8800GTX

יש לי 2 מסכי

Samsung SyncMaster 931BF (19")

.

יש למסך כניסה אנלוגית ודיגיטלית.

אם אני אחבר את שני כרטיסי המסך ללוח, אחבר כרטיס אחד לכניסות האנלוגיות של המסכים - וכרטיס שני לכניסות הדיגיטליות של המסך,

תיאורטית- אני אוכל לעבוד עם הQuadro כשאני על "Input1" ולשחק על ה8800 כשאני ב"Input2" במסכים ?

מה קורה אם לאפליקציה / משחק שאני מפעיל אין אופציה לבחור איזה כרטיס להפעיל ?

האם כל זה בכלל יעבוד? ;D

[עריכה]

שכחתי לשאול - למישה יש הערכה איזה ספק יריץ לי מערכת עם שני הכרטיסים הנ"ל ? (800W יספיק? או שצריך כבר להגיע ל-1000W?)

[/עריכה]

תודה,

נועם.

פורסם

אתה בחור טוב אבל אין לי תשובה בשבילך.

חבר'ס, יש פה מישהו שיכול לעזור?

פורסם

ביזנס זה ביזנס למה אתה מערבב בשר וחלב...

מחשב לעבודה ומחשב למשחקים... :xyxthumbs:

פורסם

לגבי ספקי הכוח, אתה בכיף יכול גם להרכיב את המפרט על בסיס ספק 500W שתומך בשני מחברי מתח ל-PCI-E 16

פורסם

אל תצפה לספק בסיסי בשביל זה, צריך משהו קצת יותר חזק....

בכל מקרה אף פעם לא שמעתי שאפשר להפעיל 8800GTX ו-QuadroFX1500 באותו לוח אם.....

במקרה הזה תצטרך לקנות 2 מחשבים שאחד ייתפקד לעבודה ואחד למשחקים

פורסם

תשמע, לא חייבים להפעיל אותם ב-SLI אפשר בהחלט להפעיל את שניהם על אותו לוח אם ולהחליף ביניהם באמצעות מערכת ההפעלה, ולגבי הספק, תשאל בפורום ספקים ומארזים, שם יסבירו לך למה אפילו ספק של 500W (או אולי אפילו 600W) יספיק בהחלט אפילו לשניים האלה :)

פורסם

נאמרו פה האמת דברים מנוגדים, כן אפשר להפעיל על אותו מחשב, אי אפשר להפעיל... מישהו יכול לחדד?

פורסם

אני כמעט בטוח שניתן להפעיל שני כרטיסי מסך שונים על אותו מחשב.

ד"ר גוגל, כמובן, יהיה העוזר הכי טוב במקרה הזה =]

פורסם

לפי דעתי לא ניתן להפעיל אותם ביחד כאילו פעם את זה ופעם את השני .......תקשיב ל SLI יש צרוך בשני כרטיס אותו דגם .(גם C_F)

:xyxthumbs:

פורסם

לעריכה רצינית אתה צריך מסך מתאים יותר מה931BF

במסכי 19" אין בהדל בין הGTX לGTS כך שגם בצד של המשחקים המסך הוא צוואר בקבוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים