עבור לתוכן

לא מצליח להתקין הארד דיסק חדש. מבקש עזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי כונן קשיח נוסף למחשב. הכונן SATA עם חיבור קטן. :s05: יש לי כרגע במחשב שני כוננים מחוברים לIDE.

ראיתי שיש בלוח אם שני חיבורים SATA1 וSATA2. חיברתי לראשון את הדיסק החדש ונתתי לו חשמל. הדלקתי וכלום. הוא לא קיים. אפילו בBIOS לא רואים אותו.

מה עושים? :s07:

תודה ::)

לוח אם: A8V-E deluxe ASUS

הארד דיסק: 320WD

פורסם

מוזר שלא רואים בביוס.יתכן וחיברת 2 חיבורי חשמל?אתלא תנסה את הכניסה השניה של SATA .אם אין לך סאטה 2 אז תשים את הגמפר במקום הנכון (סאטה 1).

פורסם
  • מחבר

טוב, הסתדרתי. אין לי מושג בSATA בגלל זה הבלגן.

בהתחלה חיברתי נתונים SATA וחשמל ATA :) הורדתי חוברת הסברה של WD מהאינטרנט ושם רשום איך ומה לחבר. חיברתי, עדיין לא עובד. רשום בחוברת לא לגעת בג'אמפרים ועל הדיסק רשום לחבר שני פינים בשביל להפעיל את SATA. עד שמצאתי ג'אמפר... בקיצר הוא מזוהה בביוס.

ניסיתי להתקין עליו חלונות, לא הולך. אין לי כונן דיסקטים, זה אומר שיום ראשון אני הולך לקנות אחד כזה? :s05:

פורסם

לא,

כונן דיסקטים הלך מהעולם,

כנס ל-BIOS ותגדיר את ה-CD שיהיה ראשון בסדר של האתחול

פורסם
  • מחבר

לא' date='

כונן דיסקטים הלך מהעולם,

כנס ל-BIOS ותגדיר את ה-CD שיהיה ראשון בסדר של האתחול

[/quote']

כנראה לא הבנת אותי נכון. הBOOT הראשון לי מהCD. אין לי כונן A. אבל כשר אני מתקין WINDOWS הבנתי שצריך לתת קודם דריברים לSATA דרך הדיסקט. לא?

פורסם

לא מחייב

גם לי יש SATA ולא הייתי צריך דיסקט בשביל להתקין XP

זה תלוי בלוח

פורסם
  • מחבר

לא מחייב

גם לי יש SATA ולא הייתי צריך דיסקט בשביל להתקין XP

זה תלוי בלוח

אז אני לא מבין משהו. איך אני יודע שצריך כונן? צריך ללחוץ F6 ומה אז?

מצטער שאני משגע, פשוט יש לי את הכונן ואני לא יודע איך לחבר אותו. (הישן שלי מתפורר...)

פורסם

אתה לא משגע, תשאל חופשי ;)

אם לא רשום לך בחוברת של הלוח אם שצריך דיסקט

פשוט תעלה ת'התקנה של הווינדוס ורק אם ההתקנה לא תזהה שיש לך דיסק קשיח אז תדע בוודאות שצריך דיסקט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים