פורסם 2007 במרץ 918 שנים היי שלום לכולם יש לי איזו בעיה והייתי רוצה לישמוע את דעתכם יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל 945GNT עם כרטיס רשת מובנה בלוח אליו מחובר מודם אלקטל speedtouch החויוג לרשת נעשה ע"י חיגן כלומר המחשב מחייג לא המודם ומידי פעם לא באופן עיקבי (יכול להיות אחרי 20 דקות וליפעמים יומיים ) המחשב מיתנתק מהאינטרנט ולא מצליח לחייג שוב (שגיאה 678) בבדיקת PING למודם לא ניתן לאתר אותן ואני בקבל 100%lost כלומר המחשב כלל לא רואה את המודם השאלה שלי מה אני צריך לעשות על מנת לברר את מקור הבעיה אם בכרטיס רשת או במודם יש לציין כי המודם מראה כי הוא מחובר למחשב כאילו מזהה חיבור של כרטיס רשת גם כאשר לא ניתן לחייג ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להיתחבר מחדש לאינטרנט בתודה לכל העוזרים מאיר עריכה: אני מישתמש ב - win xp
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להיתחבר מחדש לאינטרנט המשפט הקצר הזה לבד מלמד שהבעיה לא קשורה למודם, תסכים איתי ?אז משהו בעייתי במחשב גורם לניתוקים, מה זה יכול להיות ?פירוול, (יש לך זון אלארם במקרה ?) כרטיס רשת דפוק / עם דרייבר דפוק / כל דבר אחר.תתחיל לבדוק את הדברים האלה ותחזור עם תשובות.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר היי Kidney_stonE תודה על התגובהאז ככה אין לי פירוול מכל סוג שהוא פרט לזה של WIN את הדריוורים החלפתי כבר לכמה גירסאות ישנות וחדשות יותר ואין שוםשנוי אותה הבעיה איך אני יכול לבדוק אם הכרטיס רשת לא תקין האפשרות האחרונה שנישארה לי תודה מראש מאיר
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים לנסות להחליף כ.רשת ולראות אם הבעיה נפתרת.נסה להוריד את מהירות החיבור בכ.רשת ל10FULL או HALF DUPLEX.תבטל ניהול צריכת חשמלאם זה לא כ.רשת מובנה בלוח תנסה להוציא אותו, לנקות את המגעים עם אלכוהול ולהחזיר למקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.