פורסם 2003 בינואר 422 שנים זה שזו לא הפצה של לינוקס זה לא אומר ש KDE ו\או GNOME לא יעבדו.להוריד:www.openbsd.orgבקשר לקבצים, קבצים שונים לארכיטקטורה שונה ולכן אני לא יכול להגיד לך מכוון שאין לי מושג איזו ארכיטקטורה יש לך, עדיף שתבחר בעצמך ב FTP זה לא מסובך.
פורסם 2003 בינואר 422 שנים מחבר [glow=red, 2, 300]אני לא מבין!!![/glow]שאני מנסה להוריד את הopenbsd הוא שואל אותי ב ftp איזה ארכיטקטורה מה אני אמור לבחור בבקשה תסבירו לי על זה קצתוגם איזה קבצים אני צריך להוריד ואיזה אני צריך להתקין אחר כך
פורסם 2003 בינואר 422 שנים x86.בכל מקרה, אם אתה רוצה להתחיל עם כל הקטע הזה, כדיי שתיהיה לך סבלנות לקרוא המון, באנגלית.אם אין לך, תתקין Windows NT 4 וזהו.
פורסם 2003 בינואר 422 שנים מחבר אוקיי אבל אתם יכולים להסביר לי איזה קבצים להוריד ובמה שונה כל ארכיטקטורה ואיך אני יודע מה מתאים לי?
פורסם 2003 בינואר 522 שנים ftp.openbsd.org/pub/OpenBSD/3.2/i386/שם תמצא את כל הקבצים הנחוצים להתקנה.לאחר ההתקנה תצטרך להתקין את הקבצים הבאים:1. ftp.openbsd.org/pub/OpenBSD/3.2/src.tar.gzאשר כולל את ה source code של Openbsd2. ftp.openbsd.org/pub/OpenBSD/3.2/srcsys.tar.gzאשר כולל את ה kernel של Openbsd3. ftp.openbsd.org/pub/OpenBSD/3.2/ports.tar.gzאשר כולל את חבילת ה ports tree המיועדת ל Openbsd.
פורסם 2003 בינואר 522 שנים תהליך ההתקנה מתואר צעד אחר צעד בכתובת הבאה:http://www.openbsd.org/faq/faq4.html
פורסם 2003 בינואר 622 שנים מחבר קודם את openbsd אחר כך את הקרנל מוזר קצתעכשיוMachine Name Hardware installed and available Verify compatibility with your platform's hardware compatibility page If ISA, you also need to know hardware settings, and confirm they are as OpenBSD requires. Install method to be used (CDROM, FTP, etc.) Desired disk layout Does existing data need to be saved elsewhere? Will OpenBSD co-exist on this system with another OS? If so, how both will be booted? Will you need to install a "boot manager"? Will the entire disk be used for OpenBSD, or will an existing (or future) partition have to be worked around? How do you wish to sub-partition the OpenBSD part of your disk? Network settings, if not using DHCP: Domain Name Domain Name Server(s) (DNS servers) IP addresses and subnet masks for each NIC Gateway address Will you be running X on this system? תסבירו לי את הקטע הזה לא הכי הבנתי אותו............................................וחוץ מ ה faqהזה הוא די ברור אבל הוא באנגלית.....מישהו יכול לעזור קצת ביותר פשטנות ופרטנותחחחח
פורסם 2003 בינואר 622 שנים אולי במקום לשבוא ת'ראש, תריץ REDHAT 8 בוקנפיגורציאת שתר שלו ?אינ מבין אם הייתה רוצה להריץ שרת רציני (נגיד לארח שרת גדול פורום וכו') אז ניחה תריץ NETBSD או FREEBSD או OPENBSD.אבל בשביל שרת ביתי REDHAT 8 יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר.
פורסם 2003 בינואר 622 שנים מחבר אה אז אתה מהסוג האנטיפט והזלזלןבסך הכל ביקשתי עזרה את כל השאר אני מבין אז באיזה חלק אני צריך עזרה איזה חטא כבר עשיתי?!
פורסם 2003 בינואר 622 שנים מחבר אה כן ועוד שאלה כיוון שלא השתמשתי הרבה זמן בלינוקס שכחתי כבר איך אפשר להשאיר את הווינדוס חי וקייםשכחתי הרבה דברים כבר הרבה זמן שאני לא עובד עם לינוקס (אני גם לא עובד כבר הרבה במחשב זמן האחרון...)
פורסם 2003 בינואר 622 שנים ההתקנה שואלת אותך אם אתה רוצה להריץ XX זאת המערכת הגרפית.נ.ב עוד פעם אחת אני רואה שיש לך שתי תגובות ברציפות, הת'רד הזה ננעל.ראה בזה אזהרה אחרונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.