פורסם 2003 בינואר 422 שנים שלום לכם איזה הפצה כדאי לי לבחור בשביל mail,ircd,ftp,webהמפרט מחשב שלי הוא128 sdram (אני משדרג בקרוב ל 512 rdram)פנטיום 4 1.4 גיגה הרץעל איזה הפצה אתם ממליצים לי?
פורסם 2003 בינואר 422 שנים מחשב חזק מאוד בשביל שרת... אני ממליץ על דביאן,סלאק ואולי רדהאט או על ג'ינטו אם יש לך סבלנות להתקנה ולקימפול...
פורסם 2003 בינואר 422 שנים 1. openBSD זה מערכת הפעלה ולא הפצה של לינוקס.2. אסור להקפיץ הודאות, אם מישהו יודע הוא יענה לך.
פורסם 2003 בינואר 422 שנים מה יהיה? ראיתי שכתוב שהגבת, וחשבתי 'מה הוא כבר יכול לתרום לכאן?', נכנסתי, וצדקתי, כלום. כל הפצת לינוקס יכולה לשמש כשרת, אני מסכים עם ZEH, ונוטה גם אני לכיוון OBSD מערכת חזקה, יציבה, ומצוינת לתחום הזה, אם כי היא לא הפשוטה ביותר.
פורסם 2003 בינואר 422 שנים רוב מערכות ההפעלה כיום מסוגלות לתפקד כשרת, השאלה היא מי מהן היא הטובה ביותר.
פורסם 2003 בינואר 422 שנים maCrOT היקר,אדם חכם אמר בעבר את המשפט הבא:"unix was never designed to keep people from doing stupid things, because that policy would also keep them from doing clever things".אני תומך בדעתו ולכן ההערה האחרונה שלך בקשר לרמת הפשטות של המערכת אינה רלוונטית.
פורסם 2003 בינואר 422 שנים מחבר מה להקפיץ הודעות?כאילו לענות לעצמך?אוקיי בסדר אבל openbsd מאיפה אני יכול להוריד את זה?ו kde ו gnome עובדות או שלא בגל שזה לא הפצה?ותגידו לי בדיוק איזה קבצים להוריד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.