פורסם 2007 במרץ 1018 שנים אצל סוני השירות חינםכן, אבל צריך לקנות 80% מהתכנים לMP, ובקרוב יעלו השרותים בכסף כמו הMMO לחסרי חיים האלה שהם יוצרים.השרתים הרבה פחות טובים, אין לוקוליזציה טובה, אין Live Anywhere כמו שיוצא ל360 עכשיו שמאפשר לשחק על PC ו360 באותם שרתים.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים ה"בסיס" בסוני חינם. אני מניח שאם ה360 מוציא את ה"Live Anywhere" כמו שאתה אומר (אפשר את הידיעה? לא קראתי על זה), סוני לא יפגרו מאחור.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים Urib אתה מכל האנשים בעולם חייב להמליץ על XBOXיש שם כרטיס מסך של( AMD ! (ATIלעתיד על הנייר ה PS3בפועל ה XBOX עדיף.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים כן, אבל צריך לקנות 80% מהתכנים לMP, ובקרוב יעלו השרותים בכסף כמו הMMO לחסרי חיים האלה שהם יוצרים.השרתים הרבה פחות טובים, אין לוקוליזציה טובה, אין Live Anywhere כמו שיוצא ל360 עכשיו שמאפשר לשחק על PC ו360 באותם שרתים.אתה מיתבלבל בין WIN LIVE לLive Anywhere WIN LIVE זה מה שיתן לבעלי WIN לשחק אם בעלי 360 בLIVE Live Anywhere יתן לשלוט על ה360 בעזרת פאלפון\מחשב וכו
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים היתרון הכי גדול הקונסולה הוא הכאב ראש. שאתה קונה משחק אתה יודע שהוא יעבוד הכי טוב שיכול להיות ואתה פשוט נהנה. שאתה קונה משחק מחשב. פתאום חסר זיכרון יש תקיעות כרטיס מסך חלש. וכל פעם חייבים לשדרג לפחות פעם בשנה וחצי. קונסולה עדיפה בהרבה.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים כן, אבל צריך לקנות 80% מהתכנים לMP, ובקרוב יעלו השרותים בכסף כמו הMMO לחסרי חיים האלה שהם יוצרים.השרתים הרבה פחות טובים, אין לוקוליזציה טובה, אין Live Anywhere כמו שיוצא ל360 עכשיו שמאפשר לשחק על PC ו360 באותם שרתים.בXBOX LIVEכמעט הכל חינם (הורדות דמואים,סירטונים,גלישה באינטרנט וכו') חוץ מלשחק ברשת שזה 50$ לשנה.לסוני כל זה + לשחק ברשת בחינם..(יש תכנים כמובן גם בתשלום)
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים היתרון הכי גדול הקונסולה הוא הכאב ראש. שאתה קונה משחק אתה יודע שהוא יעבוד הכי טוב שיכול להיות ואתה פשוט נהנה. שאתה קונה משחק מחשב. פתאום חסר זיכרון יש תקיעות כרטיס מסך חלש. וכל פעם חייבים לשדרג לפחות פעם בשנה וחצי. קונסולה עדיפה בהרבה. תוסיף לזה שנת בצורת במשחקים על ה-PC.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים לנינטנדו יש כרגע תשרות הורדות בתשלום הטוב ביותר מבחינת משחקים מה שחסר זה משחקים מקוונים יצא כבר אחד ביפן(פוקימון ) אבל עדין לא בארצות הברית ואירופה אבל אני אופטימי אם נינטנדו יתנו מצב מקוון למאריו מכות ומרוצים ולמטרויד וכו יהיה להם שרות מצוין ובחינם אני כבר מת ליראות מה יצא ב2008 אז אני מעריך יהיה לWII לינפ מצוין והרבה מישחקים יהיו מקוונים
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים תוסיף לזה שנת בצורת במשחקים על ה-PC.אכן וזאת אחת הסיבות שאני נוטה לקנות קונסולה (למרות שלא מזמן קניתי מחשב חדש ,אני נוטה לPS3 אבל לא שולל ת XBOX 360)
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים אני ציפיתי שיהיה תבצורת הזות כבר מזמן אבל זה בצורת זמנית פשוט שה360 יצא הוא היה חזק מרוב המחשבים בשוק ככה שהיה מאוד קשה לעשות פורטים למחשב והPS3 גם חזק וגם חדש מה שמקשה על פורטים אבל אני מעריך שהבצורת תיסתים תוך כמה חודשים תיראה יש את הנריל החדש שמיתקרב \"משבר" Hellgate: London ועוד משחקים והבצורת כבר תיתחלש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.