פורסם 2007 במרץ 918 שנים שלום,האם יש איזשהי אפשרות לשנות את הממשק חזרה לאנגלית, אולי להוריד איזשהו patch או משהו כזה..?מישהו מכיר אפשרויות נוספות?תודה,נדב.
פורסם 2007 במרץ 918 שנים בהתקנה בדר"כ יש בחירת גירסאותואם מדברים על פאצ'ים אז חפש באתר הרשמי של החברה של המשחק ואם גם שם אין, לפי דעתי אם תוריד את המשחק מהאינטרנט ותשתמש בCDKEY מקורי וב CD המקורי בזמן המשחק לא אמורה להיות לך בעיה
פורסם 2007 במרץ 918 שנים מחבר לא מצאתי איזשהי אפשרות להתקנה באנגלית, גם לא מצאתי פאץ' באתר שלהם.טכנית אני יודע שזה בסדר להוריד את המשחק (מבחינת זכויות יוצרים, שהרי באמת רכשתי אחד), אבל איך אני אדע שאני מוריד גירסה אנגלית, ולא צ'כית\הולנדית\סינית? סתם כאב ראש.עוד איזשהם רעיונות?נדב.
פורסם 2007 במרץ 918 שנים מותר לך להשיג את המשחק באנגלית מהדוד סם כי יש לך סיריאל וזה אומר שקנית ואתה צריך גיבויפשוט תבדוק עם הדוד סם שלא כתוב בכותרת של המשלוח שלו שפה אחרתופשוט תשתמש בסיריאל המקורי
פורסם 2007 במרץ 918 שנים מחבר אז הורדתי גירסה שלא היה מצוין בה שפה אחרת, קיבלתי רוסית.סעעעמק.אם מישהו יכול לעזור לי עם העניין, בבקשה בפרטי...
פורסם 2007 במרץ 918 שנים משחק פשוט כל כך יפה גם באמהרית הייתי משחק בו בכל מקרה חפש פה איזה פאץ או משהו GAMECOPYWORLD.COM
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים אז הורדתי גירסה שלא היה מצוין בה שפה אחרת, קיבלתי רוסית. סעעעמק. אם מישהו יכול לעזור לי עם העניין, בבקשה בפרטי... חחח הרגת אותי
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים F.E.A.R זה לא בדיוק RPG והעלילה גם ככה לא חשובה בו פשוט תשחק באיטלקית וזהו משחק מצוין
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים בונא קרירין שיחקת שאתה אומר שהעלילה לא חשובה?!מהיום שאני בפורום אתה מזיין לאנשים תשכל חבל על הזמןהעלילה שם קטלנית ומה שמעבירה את כל האווירה המפחידה ואת יעודך המשחק,כי אם הוא ישחק בשפה שהוא לא מבין הוא יגיע לקטע בסוף שבו מתגלה הכל ויגיד WTF..חאלס לדבר שטויות.
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים עברתי תמשחק והעלילה לא חשובה סתם בלבולי מוח מה שחשוב במשחק זה האווירה וזה בגלל הקולות\גרפיקה\אויבים וכו זה מה שמפחיד זה לא גרנדיה שהעלילה שם זה 90% מהמשחק בF.E.A.R העלילה תוסיף לו אולי 5%
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.