פורסם 2007 במרץ 918 שנים אך בתוכנות של NERO הוא מזהה שהדיסק מלא ואפילו אומר מה הLABEL של הדיסק.פשוט יש דיסקים מסוגים מסויימים שהוא מחליט לזהות כריקים (למשל הVerbatim 8x הנ"ל), למרות שהצורב הזה בעצמו צרב אותם.יש לי דיסקים של HP 16x שכמעט תמיד הוא קורא אותם טוב, למרות שגם אותם הוא יכול לקבל קריזה ולזהות כדיסק ריק.עשיתי חיפוש ואני רואה שלהמון אנשים יש בעיות עם צורבים של NEC, מה נסגר עם החברה הזאת?משגע אותי מה הבעיה של זה? - יש אחריות על הצורב אבל יש בעיה בלממש אותה,אשמח לעזרה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 918 שנים מחבר עד כדי כך, אין פתרון לזה?זה נשמע קצת לא היגיוני שהכונן כן מצליח לקרוא את הדיסק (אחרת איך הוא אומר לי מה הLABEL שלו?)אבל עדיין מציג אותו כאילו זה דיסק ריקניסיתי כבר מיליון פעם לשנות קושכה וזה לא עוזר
פורסם 2007 במרץ 918 שנים בעיה דיי שכיחה בקרב כונני DVDRW.לי אישית יש כונן של NEC, שעדיין יכול אפילו לצרוב DVD-R שכונן אחר קורא מצויין, לא קורא שום דיסק DVD צרוב.
פורסם 2007 במרץ 918 שנים בדיוק אותו דבר קרה לי עם צורב 4550 של NECרק שלפעמים הוא היה קורא.שום דבר לא עזר, קניתי חדשדרך אגב, עם CD-R הוא עובד מצויין
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים מחבר הקטע שאצלי הוא כן קורא את רוב הדיסקים (DVD-R), פשוט סוגים מסויימים הוא מסתייג מהם (כמו הVerbatim 8x ובטח יש עוד כמה)למשל כרגע אני משתמש בHP 16x ואין איתם שום בעיות, קורא אותם בלי בעיהודבר נוסף שהוא כן מצליח לזהות חלק מהדיסק וגם את הLABEL שלוכרגע אני עובד על קושכה 1-85 של 4551
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים זאת ההתחלה גם לי היו דיסקים שהוא קרא ודיסקים שלא מתישהו ימאס לו וגם את השאר הוא לא יקרא
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים חלקים זולים, בקרת איכות נמוכה... זה ש NEC זה שם ידוע לא אומר כלום על מחלקת הכוננים האופטיים שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.