פורסם 2007 במרץ 818 שנים שלום לכולם;רכשתי את הכרטיס הנ"ל, התקנתי את כל הדרייוורים שלו, והדרייוור החדש של אנוידיה, וכאשר אני מפעיל את אובליוויון המשחק פשוט לא מזהה לי את הכרטיס, מישהו יודע מה אפשר לעשות?תודה, רון
פורסם 2007 במרץ 818 שנים לא קונים כרטיס מהדור החדש לפני שיהיה לו דרייברים Stableאו שבודקים לפני שמתקינים את המשחק אם הוא תומך ב8800תחפש בגוגל את הארור אולי יהיה שם פיתרון
פורסם 2007 במרץ 818 שנים אני לא יודע איך לעזור לך אבל חשוב לציין כי יש לי את אותו כרטיס והמשחק עובד לי בלי בעיות
פורסם 2007 במרץ 818 שנים אני חושב שהוא פשוט לא נותן לשום כרטיס בעל השם NVIDIA להפעיל AA ו HDR תנסה למצוא את התיקון שאנשים עם ATI משתמשים בו
פורסם 2007 במרץ 818 שנים כן זיהה לי את המשחקאני לא זוכר ממש אם AA+HDR עבד לי 100%אם אני לא טועה בסופו של דבר הפעלתי דרך הדרייברים את הפילטרים ובמשחק הפעלתי את ה-HDR והכל עבד טוב..
פורסם 2007 במרץ 818 שנים XP רגיל עם SP2, המשחק זיהה לך את הכרטיס ואיפשר לך להפעיל AA+HDR?אי אפשר להפעיל AA+HDR עם כרטיסים של NVIDIA.זה לא קשור לזה שהמשחק "לא מזהה את הכרטיס".רק כרטיסי ATI יכולים להפעיל AA+HDR מהתפריט של המשחק.אם אתה רוצה בכל זאת, תעשה את מה ATR אמר.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים אי אפשר להפעיל AA+HDR עם כרטיסים של NVIDIA.זה לא קשור לזה שהמשחק "לא מזהה את הכרטיס".רק כרטיסי ATI יכולים להפעיל AA+HDR מהתפריט של המשחק.אם אתה רוצה בכל זאת, תעשה את מה ATR אמר.אבל יש לו 8800אז הוא כן יכול להפעיל AA+HDR י...אם יש לו את היכולת אז למה שהוא לא יוכל להפעיל AA+HDR מהתפריט של המשחק...לא ככה?
פורסם 2007 במרץ 818 שנים ^^^תרגום למי שלא הבין מה הוא כתב"לי עובד המשחק על הגדרות גבוהותלפעמים איטי מה עושים?"איזה כרטיס ומעבד יש לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.