פורסם 2007 במרץ 718 שנים שאני מנסה להתקין BF2 ישר יש מופיע לי הודעה והוא יוצא מהתקנהמה עושים? ההודעה היא בתרגום חופשי שלי שהוא לא יכול להפעיל את ההתקנה ובבקשה תבדוק שכול התוכניות סגורות (רשמתי את זה גם בתוכנה פשוט אני לא יודע איפה המקום המתאים כי זה משחק)תודה.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים זה קורה ברגע שאתה נכנס לEXE של ההתקנה או אחרי שאתה בוחר את המקום לשים את המשחק?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר MiniMizer כמו שאמרתי סליחה אני לא יודע למה זה קשור.[br]פורסם בתאריך: 7.03.2007 בשעה 23:23:04זה ממש אחרי שאני לוחץ על החלון שנפתח לי שאני מכניס את הדיסק אז אני לוחץ ינסתול ואחרי זה הוא מתחיל לחשוב מתחיל להריץ את הקוביות הירוקות איזה שתיים שלוש ואז מופיע הבעיה ממש בהתחלה(כמובן שזה מקורי וכבר התקנתי את זה המון פעמים)שוב תודה למגיבים.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה, אולי חסר לך קבצים במחשב או הדיסק פגום, אני לא יודע מה להגיד לך....
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר גם אני חשבתי אולי הדיסק דפוק אבל התקנתי את זה במחשב השני בבית בלי בעיהטוב מוזר אני ינסה שיהיה לי זמן להתקין את הוווינדוס מהתחלה
פורסם 2007 במרץ 818 שנים גם אני חשבתי אולי הדיסק דפוק אבל התקנתי את זה במחשב השני בבית בלי בעיהטוב מוזר אני ינסה שיהיה לי זמן להתקין את הוווינדוס מהתחלהאולי תעשה תיקון רגיסטר, יכול להיות שזה יעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.