פורסם 2007 במרץ 718 שנים האח הגדול 320 כמעט זהה לגמרי מבחינת ההבדלים ב KS ל YS (לפחות על פי המדידות באתר שלהם), אתה יכול לבדוק גם, תחת specifications
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר אז חוץ מזה ש KS נחשב DESKTOP וה YS נחשב ל ENTERPRISEההבדל היחיד הוא באחריות ולא בביצועים בכלל ,לא משנה הגודל ?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אם תסתכל שם ב FAQ יש גם איזה שוני בהתנהגות של הבקר של YS (כשהוא עובד עם בקר RAID לפחות), מעבר לזה לא יודע.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים תיאורטית הוא אמור לעבוד יותר טוב בRAID תכלס - הבדל מזערי אם בכלל. תעשה את השיקול שלך אם שווה לך 100 ש"ח תמורתעוד שנתיים אחריות.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אם אין בכוונתך ליצור מערך רייד תקנה את ה KS. באתר של WD הם ממליצים שלא להשתמש בגרסת הYS למחשבים שולחניים.יש להם איזשהי טכנולוגיה שקשורה לשגיאות בלה בלה אני לא זוכר, תחפש באתר אם זה מעניין אותך.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר OK .גם ככה יש לי KS אחד , ככה שלעשות רייד KS ו - YS יכול לעשות רק צרות . נראה לי שה KS זה הפתרון .אגב יש אלטרנטיבות טובות בסביבת מחירים הזאת ?
פורסם 2007 במרץ 818 שנים הדיסקים של המתחרים ? כל ההארד דיסקים מתומחרים באותו אזור.בכל מקרה, יוני, לא רשום שם שלא להשתמש בהם במחשבים שולחניים.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים ה-YS מוותר על תיקון שגיאות לאחר משהו כמו 7 שניות (אל תתפסו אותי מילה למילה אני זוכר מאד בכללי כשביררתי לפני הרבה זמן איזה דיסק לקנות). בכל מקרה זה טוב למערך רייד למנוע תקיעות (או משהו בסיגנון) אבל לא טוב למחשב ביתי לכן ה-KS מומלץ לבית. נוסף על כך אני די בטוח שרשום שהוא שה-YS לא מומלץ למחשב ביתי אבל אני לא זוכר ולא ממש מעניין אותי לבדוק
פורסם 2007 במרץ 818 שנים הדיסקים של המתחרים ? כל ההארד דיסקים מתומחרים באותו אזור. בכל מקרה, יוני, לא רשום שם שלא להשתמש בהם במחשבים שולחניים. למה אבל למה לפקפק? כמוך גם אני מתעצל לבדוק, אבל אני לא אומר למשיהו שהוא טועה אם לא הוכחתי אחרת. אז הנה, למרות שממש לא היה לי כח לבדוק, רק כדי שתהיה מרוצה: ואם תרצה לקרוא עוד קצת אז: http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1278&p_created=1095958060&p_sid=8GQAN1wi&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MyZwX3Byb2RzPTAmcF9jYXRzPTAmcF9wdj0mcF9jdj0mcF9zZWFyY2hfdHlwZT1hbnN3ZXJzLnNlYXJjaF9mbmwmcF9wYWdlPTEmcF9zZWFyY2hfdGV4dD1XRDI1MDBZUw**&p_li=&p_topview=1 [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.