עבור לתוכן

דיון על השרות משחקים החדש-Windows Live

Featured Replies

פורסם

היום יצא לי ליקרוא את זה-

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14985

Windows Live Pricing equal to Xbox Live

The pricing of Windows Live will be equal to that experienced on Xbox Live. So that's $49.99 for the year to acquire a Windows Live Gold membership. What exactly you'll get for parting with your cash has not been fully confirmed, but it is expected that Gold membership is required to play cross platform between PC and 360. GameInformer also suggest that Xbox Live Gold members are automatically counted as Windows Live Gold members!

quote:

In addition, it's recently been made public knowledge that with Halo 2 Vista, a Gold membership lets players earn achievements (a points system for bragging rights, essentially) in multiplayer as well as single-player. You can play multiplayer with a Silver membership, but can only earn achievements in single-player.

Game Informer's report goes on to say that existing subscribers to Xbox Live Gold automatically count as subscribers to Windows Live Gold, adding that your "gamer tag and achievements will be used across both Xbox and Vista PCs."

כניראה מיקרוסופט רוצה להוציא את הLIVE גם לPC

ומבחינתי זה דבר שיזיק למולטיפליר בPC בגלל כמה סיבות

1-רק מנוי זהב יכול באמת להנות מהמולטיפליר היום ב360 וזה יכול לגלוש למחשב

ומנוי LIVE זה בתשלום

2-הLIVE מציעה בתוכו שרותים מסחרים שלדעתי רק יהרסו תחוויה של המשחקים

לדוגמה רוצים עוד רובה תשלמו רוצים עוד מכוניות תשלמו וכו

אומנם היום רוב המשחקים לא מגזימים בעניין אבל בעתיד זה יכול מאוד להזיק

כל המסחור הזה

אז נכון יש יתרונות כמו שרתים מהירים וכו

אבל אני מעדיף שהשרות לא יהיה קיים במחשב

פורסם

אבל זה יהייה רק למשחקים של מיקרוסופט? או לכל המשחקים?

פורסם
  • מחבר

כרגע אני לא יודע

פורסם

ברור שרק של מיקרוסופט

אלה עם היא תשלם הרבה מאוד כסף ל-וubisoft ו-EA...

פורסם

רשת LIVE מבוססת על הרעיון של - תשלום, יחסית צנוע, תמורת משחקי רשת ברמה הטכנית הטובה ביותר.

אמנם אני גם לא אוהב לשלם על משהו שעד עכשיו קיבלתי בחינם אבל מצד שני זה צעד לגיטימי של חברות המשחקים (וברושם מיקרוסופט).

כיום, עולה המון כסף (זה יכול להגיע למליוני דולרים, אפילו עשרות מליוני דולרים) לייצר משחק איכותי ברמה הגבוהה ביותר ובסופו של דבר כל העסק הזה צריך להיות משתלם. וכל עוד "הפירטיות" ברשת מורידה את ההכנסות של החברות משחקים בעשרות אחוזים הם חייבים לספק מודל חדש ליצירת הכנסות והם מצאו אותו בצורה של משחקי רשת.

"אין לנו בעיה שתוריד את המשחק באופן פירטי מהאינטרנט ותשחק בו לבד, אבל אם אתה רוצה לשחק מול אנשים אחרים ברשת אתה תשלם לנו".

אין ברירה, אם אנחנו רוצים שהתעשייה הזאת (משחקי מחשב) תמשיך לחיות ולשגשג אז אנחנו חייבים לשלם להם איכשהוא וכל עוד המחיר השנתי למשחקי רשת הוא יחסית זעום (50 דולר לשנה, אם אני לא טועה, שיוצאים קצת יותר מ4 דולר לחודש) אז אני בעד.

פורסם
  • מחבר

אבל ה50 דולר לשנה זה רק השרות

תירצה תוכן נוסף למשחק תשלם עוד

וזה יכול להיות דברים דפוקים כמו שיריון

או בכלל יכולים להוציא לך משחק חצי גמור כמו הPES האחרון ל360

ואם תירצה עוד קבוצות וכו אתה צריך לשלם הרבה

זה כמו בכבלים שהתחילו אם תשלום קבוע ואז הוסיפו

5+ ואז צרלטון וכו

פשוט יותר מידי כסף והשרות לא תומך בכל הארצות הLIVE של הXBOX לא הגיע לישראל (רישמית)עדיין

ולא ידוע אם הLIVE של הWIN יגיע לפה

הITON לדוגמה לא הגיע למרות שיש נציגות של אפל בארץ

פורסם

אתה מגזים בטירוף בטירוף. עוד לא היה תוספת שנותנת יתרון במשחק באף משחק. כל התוספות הם קוסמטיות בלבד. והם ישארו ככה.

למקרה שאתה לא מודע, למשחקי EA ספורט כבר כמעט שנתיים צריך להרשם לשירות שלהם שעולה 2 דולר בשנה, או חינם תמורת הזכות להפציץ אותך בספאם לאי מייל (חוץ מלאקסבוקס, שם המחיר כלול בלייב)

זה צעד מעולה לאונליין. שרתים איכותיים עולים הרבה וכמות הפירסומת הדרושה בשביל להרים כאלה הולכת וגדלה. אז כע כמו ישראלי מצוי אתה בוכה שעכשיו אתה צריך לשלם בשביל משהו טוב שקיבלת גירסא גרועה פעם בחינם. גט אובר איט

פורסם
  • מחבר

קודם כל בעניין היתרונות למישתמשי LIVE

זה דבר אחד מהרבה-

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14906

במיקרה הזה זה לא קשור לשרות זהב אלה להזמנה מוקדמת

אבל ברגע שאתה מכניס תעניין הכספי דברים כאלה מגעים

תחשוב על זה שהיום יש חברות שמיתמחות בלעלות רמות בMMORPG

תמורת תשלום ויש מכירת חפצים ווירטואלים בMMORPG תמורת כסף ותבין שמיתחביב נחמד

ויחסית זול העסק יוכל להיות מאוד יקר

חוץ מיזה תחשוב על חברות שיוציאו משחקים אם פחות קבוצות.נשקים.שלבים \

מהתחלה ואם תירצה להוסיף תשלם

השנה בגירסאות הPS2 של FIFA וPES היו יותר קבוצות ומצבי משחק מהגירסאות ל360

ועד כמה שאני יודע ב360 הייתה יכול לקנות תוספות בכסף

זה יתר מסחור לדעתי וזה גורם לי בחילה

פורסם

זה לא בגלל זה. זה נובע מהעלות הגבוהה יותר של פיתוח לדור הבא, אז הפיצ'רים סובלים

ומסחור מחליא אותך מר אם-אין-צ'יפ-לא-שווה-לקנות?

פורסם
  • מחבר

אוי אוי אוי

אני מדבר רק על ישראל בעניין הציפ

תן לי תWII ב250 דולאר ומשחק חדש ב50

וחנויות משומשים כמו בארצות הברית ומחר בבוקר אני בחנות

וחודש שלם +- לא תיראה אותי הרבה פה בגלל זלדה TP

בלי ציפ ובלי בטיח

אבל שהWII עולה פה 2500 והמשחקים יקרים שלא לדבר על הPS3\360

מה אתה מצפה?

פורסם

קנה מחול? יש דרכים אנשים חיים. לי יש 360 שקניתי מכספי ואני קונה משחקים מכספי בלי פריצה בלי כלום וכל זה ממשכורת חייל. הכל עניין של להשקיע בתחבבים שלך. מפריע לך המחיר אבל אתה מעדיף לחכות לפריצה ולעשוק את החברות (ואחר כך להתלונן כמובן כשהם מוצאות דרכים לחייב אותך לשלם על תוכן) מאשר לחפש דרכים להשיג את מה שאתה רוצה. באיביי תוכל למצוא ויי כולל משלוח בכ300 דולר, בערך 1200 שקל. ומשחקים משומשים בהמונים ולא משומשים בהנחה ובמחירים סבירים גם לאחר משלוח.

פורסם
  • מחבר

תיראה שהייתי חייל היה לי N64 וקניתי משחקים מקורים ב500 שקל

מה לעשות שאתה חייל החשיבה שונה

אבל באזרחות שאתה עובד כדי לחסוך המחירים בארץ לקונסולות מוגזמים

ותיראה אם היה שרות מספיק נוח מבחינתי להזמין מחול הייתי עושה את זה

אבל כל הפלי פל והדברים בסגנון ולקוות שההזמנה באמת תגיעה מרחיקים אותי מלקנות מחול כרגע

אולי בעתיד שאני יעבוד פחות אבל בהווה אין לי עצבים לזה

פורסם

בקיצור אתה מחפש תירוצים לרצון שלך לקבל דברים בחינם

פורסם
  • מחבר

לא מחפש תרוצים אמרתי לך במחירים של ארצות הברית הייתי קונה

הבעיה בארץ שיש 2 נציגויות דפוקות ואחת לא קימת ככה שהמחירים גבוהים מידי לקהל הרחב

פורסם

במחירים של ארה"ב היית קונה אבל במחיר של ארהב פלוס כמה דולרים משלוח לא...

אה הא.. זה בכלל לא תירוץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים