פורסם 2007 במרץ 718 שנים קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800 GTS בשילוב עם מסך DELL2007WFPעם מערכת הפעלה ויסטה פרימיוםהבעיה היא שאחרי כמה שניות שהמחשב פועל על המסך מופיע ENTERING POWER SAVE והוא פשוט כבהאם אני עושה ריסטלמחשב אז עדיין אין תמונה רק אם אני מכבה את המחשב ומנתק את הכבל למסך או שמזיז טיפה את הכרטיס מסך עצמו ומפעיל שוב את המחשב יש תמונהואז..... שוב!!!! המסך נכבה ואותו התהליך שוב ושוב קניתי את המחשב לפני יומיים ועדיין לא השתמשתי בו אני לא מבין מה הבעיה האם יש התנגשויות חומרה או שמשהו שם מתחמם ואז הוא כבה או לא יודע כבר מה לחשוב לעזאזל חייב עזרה דחוף לפני שאני מעיף את ההשקעה של 14000 ש"ח דרך החלון!!!!תודה מראש לכל העוזרים....
פורסם 2007 במרץ 718 שנים תשאיר את F8 לחוץ לפני שה-XP עולה (החלון עם הבר הכחול/ירוק שזז), תבחר ב-Safe Mode, ותגיד לנו אם משהו עולה.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר כי זה מחשב אחר... בקיצור אחרי שעשיתי מצב בטוח מה הלאה.. [br]פורסם בתאריך: 7.03.2007 בשעה 19:58:29 בקיצור לא עובד טוב גם אחרי מצב בטוח...מה עושים??
פורסם 2007 במרץ 718 שנים המחשב פשוט עולה ואז ישר מופיע ENTERING POWER SAVE? או רק אחרי שאתה לא נוגע בו כמה דקות?אצלי זה קורה רק כשאני לא נוגע במחשב חצי שעה לפחות... ואז כשאני בא שוב אז אני מזיז תעכבר וזה פשוט חוזר
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר יפה זה בדיוק הקטע שזה קורה אחרי דקה ואז כשאני מזיז את העכבר המחשב לא מגיב לכלום והמסך נשאר כבוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.