עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

איפה ניתן לקנות burning crusade באזור חיפה ? וכמה הוא עולה ?

Featured Replies

פורסם

הייתי בחצי שנה של חופש מ WOW וחשבתי לחזור, איפה ניתן לקנות את המשחק באזור חיפה וכמה הוא עולה ?

האם עדיף להזמין אותו מחו"ל ?

פורסם

תקנה מwww.sendit.com

הרבה יותר זול שם

אני כבר קניתי משם 3 משחקים

פורסם
  • מחבר

1. כמה זמן לוקח למשלוח מ www.sendit.com להגיע לארץ הקודש ?

2. האם מקבלים חודש חינם גם עם burning crusade ?

פורסם

לא

מקבלים חודש עם המקורי בגלל שיחד עם המשחק שעל התקליטורים אתה מקבל חשבון במתנה ואז הם מביאים לך חודש ראשון בגלל שקנית את המשחק

חבילת הרחבה רק מוסיף תוכן וגישה לתוכן

פורסם

אפשר לקנות אותו ONLINE מהאתר ניהול מנוי של בליזארד :)

(בלי דיסק ובלי טירטורים)

תהנה

פורסם

אה נכון זה חדש אז שכחתי, תקנה משם כבר

פורסם
  • מחבר

נכון, אפשר לקנות דרך האתר, דיי להיט :

buybcqt9.th.jpg

אבל נעשה בדיקה קטנה :

מ Sendit.com הזמנה עולה £17.89

http://www.sendit.com/game/item/6000000003017

ומשלוח עוד £1.75 לפי

http://www.sendit.com/help/help_postage

כלומר £19.64

קניה דרך wow-europe.com היא £24.99

buybc2fy3.th.jpg

כלומר פער של £5.35 שהם בסביבות 45 שקל.

45 שקל הם לא הון אבל אפשר לחסוך אותם כאשר אין ממש לחץ לחזור למשחק.

פורסם

ממילא זה מגיע תוך 6 ימים

הרי אני הייתי יכול ללכת לקנות באותו יום מחנות בישראל ולשחק ישר ולא 3 ימים אחרי

אבל חיכיתי והגיע לי מחו"ל ביותר זול

הכי מגניב שהדוור תמיד שם לך את זה בדואר, זה לא כאילו דואר שאתה מקבל מכתב ואם הדוור לא מוצא אותך אז אתה צריך ללכת להביא מהדואר כמו בכל משלוח אחר, לא שיש גנבי דואר אצלי לפחות

פורסם
  • מחבר

^

זה מה שאף פעם לא אהבתי אצל Blizzard, הם ג-נ-ב-י-ם.

אבל הם עושים משחקים מדהימים.

פורסם

ובגלל זה מגיע להם

לא כמו שאנשים הולכים וקונים משחקים של EA

באמת מגיע לEA כסף אחרי שהם דופקים לילדות את השכל עם סימס?

פורסם
  • מחבר

יש כמה סיבות ששווה לשלם כסף ל Blizzard ,מערכת שעובדת על בסיס תשלום חודשי היא סוג של פילטר לילדים.

Blizzard מפקחת עך רמאות במשחק, שחרורים של Patch בקצב גבוהה וכו'.

אני זוכר את הפעם הראשונה שהרגנו את C'Thun ההתרגשות היתה מדהימה.

פורסם

היית מת

כמות הסוחרים בכסף תמורת כסף של משחק גבוהה, כל 5 דקות אני מקבל פרסום של אתר אחר מדמות בשם מוזר שכל דקה מחליפים את השם כדי שלא יתפסו אותם

יש מלא מטורפים מרוסיה וטורקיה שלא יודעים לדבר אנגלית למרות שהם עברו את גיל 20 והם אומרים שהם לא צריכים לדעת אנגלית ******, רק את השפה שלהם

מעניין שרק את המשפט שהם יורדים איתו על אנגלית הם מכירים

יש מלא ילדים משוודיה שהם תחונים כמו לא יודע מה והם בני 11 והם בקושי מבינים איך לשחק וגונבים לך חפצים בinstances

והכי קטע שרק אנשים פוקסיונרים עם הרבה מזל כמוך (שזה דווקא דבר טוב) הגיעו לקטע שהם הרגו old god כמו רגנרוס או c'thun

אני הגעתי לרמה 70 עם מאונט מעופף במהירות 60% ואני בחיים לא הרגתי בוס סופי של רייד, כרגע עזבתי את הסרבר הקודם שלי כי בקושי היו שם horde ואני מקווה שבסרבר החדש שעברתי, hellfire, יהיו עוד הורד, לפחות כאלה שמדברים אנגלית כי עד עכשיו נתקלתי ברוב שלא יודעים לדבר איתך בכלל חוץ מבשפה המקורית שלהם

פורסם
  • מחבר

היית מת

כמות הסוחרים בכסף תמורת כסף של משחק גבוהה, כל 5 דקות אני מקבל פרסום של אתר אחר מדמות בשם מוזר שכל דקה מחליפים את השם כדי שלא יתפסו אותם

מסכים, Blizzard עדיין לא מצאה פתרון לבעיה הזאת.

יש מלא מטורפים מרוסיה וטורקיה שלא יודעים לדבר אנגלית למרות שהם עברו את גיל 20 והם אומרים שהם לא צריכים לדעת אנגלית ******, רק את השפה שלהם

מעניין שרק את המשפט שהם יורדים איתו על אנגלית הם מכירים

יש מלא ילדים משוודיה שהם תחונים כמו לא יודע מה והם בני 11 והם בקושי מבינים איך לשחק וגונבים לך חפצים בinstances

מסכים, אבל בשרתים פרוצים הבעיה גרועה יותר.

תנסה לבנות קבוצה של חברים שאיתם תלך ל instances וכמה שפחות אנשים רנדומלים.

בכל מקרה ב instances שצריך raid עובדים עם dkp כך שאין בעיה.

והכי קטע שרק אנשים פוקסיונרים עם הרבה מזל כמוך (שזה דווקא דבר טוב) הגיעו לקטע שהם הרגו old god כמו רגנרוס או c'thun

ו 12 בוסים ב naxxramas ^^ (אני יודע שזה עוד מלח על הפצעים).

אני הגעתי לרמה 70 עם מאונט מעופף במהירות 60% ואני בחיים לא הרגתי בוס סופי של רייד, כרגע עזבתי את הסרבר הקודם שלי כי בקושי היו שם horde ואני מקווה שבסרבר החדש שעברתי, hellfire, יהיו עוד הורד, לפחות כאלה שמדברים אנגלית כי עד עכשיו נתקלתי ברוב שלא יודעים לדבר איתך בכלל חוץ מבשפה המקורית שלהם

בהצלחה אחי.

פורסם

בסילברמון השרת הקודם שהייתי בו, היתה בעיה שכבר כל הגילדות ניהיו סגורות ומצאו את החברים שלהם ולא רצו עוד אף אחד חוץ ממי שהם מכירים ולא היה לך פשוט לאן להצטרף, לעשות דמות שם בהורד זה כמו לנצור את עצמך לחיי unguilded לכל החיים

לעומת זאת זה השרת עם האוכלוסיה ההכי גדולה באירופה של אלייאנס ככה שהוא גן עדן לאלייאנס

עד שאני יגיע שוב ל70(היום הגעתי ל30, עוד רמה ואני מעיף את הsinister strike הדפוק הזה ומחזיר את הhemorrhage שלי) אז אני מקווה שהקהילה תתפתח וכל החסרי ידע באנגלית ובמשחק יפרשו או ילכו לשרת שהוא לא רשמית בשפה שלהם, כמו שיש כמה שרתים שהם מלאים ברוסים אז כל השרת ב"רוסית" ובגלל זה אנשים שמדברים אנגלית בורחים משם

למרות שיש אחת שמשחקת איתי כמה ימים מטורקיה שלא יודעת כל כך טוב אנגלית אבל משחקת את השמאנית טרולית שלה רמה 33 בצורה מעולה!

מתקיפה חזק! מחיה טוב מאוד, כאילו היא איזה אחת שבסוד היא אחד המפתחות למרות שרואים עליה שהיא מין שחקנית חדשה

אמן לפחות אם הם לא יודעים כל כך טוב אנגלית לפחות שישחקו ככה, ואז באמת נהרוג בוסים

מעניין אם ישימו יום אחד את queen azshara בתור בוסית אבל נראה לי שהיא ברמה של lichking והיורש ההוא של סרגרס שכחתי איך קוראים לו מרוב שאני שונא אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.