פורסם 2007 במרץ 718 שנים הייתי בחצי שנה של חופש מ WOW וחשבתי לחזור, איפה ניתן לקנות את המשחק באזור חיפה וכמה הוא עולה ?האם עדיף להזמין אותו מחו"ל ?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר 1. כמה זמן לוקח למשלוח מ www.sendit.com להגיע לארץ הקודש ?2. האם מקבלים חודש חינם גם עם burning crusade ?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים לאמקבלים חודש עם המקורי בגלל שיחד עם המשחק שעל התקליטורים אתה מקבל חשבון במתנה ואז הם מביאים לך חודש ראשון בגלל שקנית את המשחקחבילת הרחבה רק מוסיף תוכן וגישה לתוכן
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אפשר לקנות אותו ONLINE מהאתר ניהול מנוי של בליזארד (בלי דיסק ובלי טירטורים) תהנה
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר נכון, אפשר לקנות דרך האתר, דיי להיט : אבל נעשה בדיקה קטנה : מ Sendit.com הזמנה עולה £17.89 http://www.sendit.com/game/item/6000000003017 ומשלוח עוד £1.75 לפי http://www.sendit.com/help/help_postage כלומר £19.64 קניה דרך wow-europe.com היא £24.99 כלומר פער של £5.35 שהם בסביבות 45 שקל. 45 שקל הם לא הון אבל אפשר לחסוך אותם כאשר אין ממש לחץ לחזור למשחק.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים ממילא זה מגיע תוך 6 ימיםהרי אני הייתי יכול ללכת לקנות באותו יום מחנות בישראל ולשחק ישר ולא 3 ימים אחריאבל חיכיתי והגיע לי מחו"ל ביותר זולהכי מגניב שהדוור תמיד שם לך את זה בדואר, זה לא כאילו דואר שאתה מקבל מכתב ואם הדוור לא מוצא אותך אז אתה צריך ללכת להביא מהדואר כמו בכל משלוח אחר, לא שיש גנבי דואר אצלי לפחות
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר ^זה מה שאף פעם לא אהבתי אצל Blizzard, הם ג-נ-ב-י-ם.אבל הם עושים משחקים מדהימים.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים ובגלל זה מגיע להםלא כמו שאנשים הולכים וקונים משחקים של EAבאמת מגיע לEA כסף אחרי שהם דופקים לילדות את השכל עם סימס?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר יש כמה סיבות ששווה לשלם כסף ל Blizzard ,מערכת שעובדת על בסיס תשלום חודשי היא סוג של פילטר לילדים.Blizzard מפקחת עך רמאות במשחק, שחרורים של Patch בקצב גבוהה וכו'.אני זוכר את הפעם הראשונה שהרגנו את C'Thun ההתרגשות היתה מדהימה.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים היית מתכמות הסוחרים בכסף תמורת כסף של משחק גבוהה, כל 5 דקות אני מקבל פרסום של אתר אחר מדמות בשם מוזר שכל דקה מחליפים את השם כדי שלא יתפסו אותםיש מלא מטורפים מרוסיה וטורקיה שלא יודעים לדבר אנגלית למרות שהם עברו את גיל 20 והם אומרים שהם לא צריכים לדעת אנגלית ******, רק את השפה שלהםמעניין שרק את המשפט שהם יורדים איתו על אנגלית הם מכיריםיש מלא ילדים משוודיה שהם תחונים כמו לא יודע מה והם בני 11 והם בקושי מבינים איך לשחק וגונבים לך חפצים בinstancesוהכי קטע שרק אנשים פוקסיונרים עם הרבה מזל כמוך (שזה דווקא דבר טוב) הגיעו לקטע שהם הרגו old god כמו רגנרוס או c'thunאני הגעתי לרמה 70 עם מאונט מעופף במהירות 60% ואני בחיים לא הרגתי בוס סופי של רייד, כרגע עזבתי את הסרבר הקודם שלי כי בקושי היו שם horde ואני מקווה שבסרבר החדש שעברתי, hellfire, יהיו עוד הורד, לפחות כאלה שמדברים אנגלית כי עד עכשיו נתקלתי ברוב שלא יודעים לדבר איתך בכלל חוץ מבשפה המקורית שלהם
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר היית מתכמות הסוחרים בכסף תמורת כסף של משחק גבוהה, כל 5 דקות אני מקבל פרסום של אתר אחר מדמות בשם מוזר שכל דקה מחליפים את השם כדי שלא יתפסו אותםמסכים, Blizzard עדיין לא מצאה פתרון לבעיה הזאת.יש מלא מטורפים מרוסיה וטורקיה שלא יודעים לדבר אנגלית למרות שהם עברו את גיל 20 והם אומרים שהם לא צריכים לדעת אנגלית ******, רק את השפה שלהםמעניין שרק את המשפט שהם יורדים איתו על אנגלית הם מכיריםיש מלא ילדים משוודיה שהם תחונים כמו לא יודע מה והם בני 11 והם בקושי מבינים איך לשחק וגונבים לך חפצים בinstancesמסכים, אבל בשרתים פרוצים הבעיה גרועה יותר.תנסה לבנות קבוצה של חברים שאיתם תלך ל instances וכמה שפחות אנשים רנדומלים.בכל מקרה ב instances שצריך raid עובדים עם dkp כך שאין בעיה.והכי קטע שרק אנשים פוקסיונרים עם הרבה מזל כמוך (שזה דווקא דבר טוב) הגיעו לקטע שהם הרגו old god כמו רגנרוס או c'thunו 12 בוסים ב naxxramas ^^ (אני יודע שזה עוד מלח על הפצעים).אני הגעתי לרמה 70 עם מאונט מעופף במהירות 60% ואני בחיים לא הרגתי בוס סופי של רייד, כרגע עזבתי את הסרבר הקודם שלי כי בקושי היו שם horde ואני מקווה שבסרבר החדש שעברתי, hellfire, יהיו עוד הורד, לפחות כאלה שמדברים אנגלית כי עד עכשיו נתקלתי ברוב שלא יודעים לדבר איתך בכלל חוץ מבשפה המקורית שלהםבהצלחה אחי.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים בסילברמון השרת הקודם שהייתי בו, היתה בעיה שכבר כל הגילדות ניהיו סגורות ומצאו את החברים שלהם ולא רצו עוד אף אחד חוץ ממי שהם מכירים ולא היה לך פשוט לאן להצטרף, לעשות דמות שם בהורד זה כמו לנצור את עצמך לחיי unguilded לכל החייםלעומת זאת זה השרת עם האוכלוסיה ההכי גדולה באירופה של אלייאנס ככה שהוא גן עדן לאלייאנסעד שאני יגיע שוב ל70(היום הגעתי ל30, עוד רמה ואני מעיף את הsinister strike הדפוק הזה ומחזיר את הhemorrhage שלי) אז אני מקווה שהקהילה תתפתח וכל החסרי ידע באנגלית ובמשחק יפרשו או ילכו לשרת שהוא לא רשמית בשפה שלהם, כמו שיש כמה שרתים שהם מלאים ברוסים אז כל השרת ב"רוסית" ובגלל זה אנשים שמדברים אנגלית בורחים משםלמרות שיש אחת שמשחקת איתי כמה ימים מטורקיה שלא יודעת כל כך טוב אנגלית אבל משחקת את השמאנית טרולית שלה רמה 33 בצורה מעולה!מתקיפה חזק! מחיה טוב מאוד, כאילו היא איזה אחת שבסוד היא אחד המפתחות למרות שרואים עליה שהיא מין שחקנית חדשהאמן לפחות אם הם לא יודעים כל כך טוב אנגלית לפחות שישחקו ככה, ואז באמת נהרוג בוסיםמעניין אם ישימו יום אחד את queen azshara בתור בוסית אבל נראה לי שהיא ברמה של lichking והיורש ההוא של סרגרס שכחתי איך קוראים לו מרוב שאני שונא אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.