עבור לתוכן

שאלה - הרצת משחקים חדשים על ה-Windows החדש - כרגיל?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מתלבט אם להתקין על המחשב החדש שלי את ה-Windows XP או את ה-Vista.

למה? בגלל שאני אשחק בהרבה משחקים ואני לא יודע אם הם ירצו על הויסטה, ז"א אם הם יתמכו בו.

מה דעתכם?

המחשב החדש יוכל להריץ בוודאות עם מפרט כזה את המשחקים הכי חדשים.

אני בינתיים חושב שאתקין XP.

תודה מראש. :)

פורסם
  • מחבר

אחי, אני לא יודע איך זה קשור למפרט שלי... המחשב יריץ - הוא בעל כרטיס מסך GEFORCE NVIDIA 7300GT 512, ראם 1GB מעבד CORE 2 DUO 1.86 וכו' וכו'...

מחשב טוב קיצר.

השאלה היא אם הווינדווס ויסטה תומך בהם.

פורסם

כן אבל מהמלצה אישית

תשאר עם XP

לפחות עוד שנה אם אין לך DX10

פורסם

תלך לפורום WINOWS יש להם תשובות יותר מקצועיות...

פורסם

לא מומלץ לעבור לויסטה עם פחות מ2GB זכרון.. אתה תרגיש ירידה בביצועים

פורסם
  • מחבר

כן אבל מהמלצה אישית

תשאר עם XP

לפחות עוד שנה אם אין לך DX10

מה זה DX10?

פורסם

זה הdirect x החדש של מייקרוסופט.. מחכים בנתיים שהרבה משחקים יתמכו בו..

פורסם

אחי, אני לא יודע איך זה קשור למפרט שלי... המחשב יריץ - הוא בעל כרטיס מסך GEFORCE NVIDIA 7300GT 512, ראם 1GB מעבד CORE 2 DUO 1.86 וכו' וכו'...

מחשב טוב קיצר.

השאלה היא אם הווינדווס ויסטה תומך בהם.

מצטער להגיד לך אבל 7300GT לא כזה טוב בכלל O_o

תשאר ב-XP חבל לבזבז משאבים

פורסם

^^^^^ מחזק אותך, כנראה שה7300GT שלך עם טכנולוגיית TURBO CACHE שמשתמשת בזיכרון הקיים על מנת להגדיל את הנפח של זיכרון כרטיס המסך לשיפור ביצועים ניכר זה בתיאוריה, בדוגרי במעשי אין זה כך אלא להיפך זה גורע ביצועים וגם ככה הכרטיס עצמו לא משהו בכלל ואם תשחק אז זה רק בהגדרות מאוד נמוכות אני מצטער להיות קוטל. חוץ מהכרטיס מסך שאר המפרט טוב ואפילו טוב מאוד ולגבי שאלתך אל תעבור לVISTA בשום אופן!!!!!!!!! אין לך סיבה הכל יעבוד על XP, תישאר עם XP!!!!!!!

פורסם

כמו שהחבר'ה למעלה אמרו...XP תיהיה בינתיים המערכת הכי טובה בשבילך במיוחד כשיש לך כרטיס מסך שלא רק שהוא לא תומך ב-DX10 הוא גם חלש

פורסם

לא מומלץ לעבור לויסטה עם פחות מ2GB זכרון.. אתה תרגיש ירידה בביצועים

וזה מכמה ניסיון עבודה עם VISTA?

אין שום סיבה שהוא ירגיש ירידה בביצועים בוויסטה בגלל הגיגה מול 2 גיגה זיכרון.

עברתי על אותו המחשב לויסטה והמצב רק השתפר לעבודה יותר חלקה בשולחן עבודה ואפליקציות (להזכירך - כל הגרפיקה מחושבת עכשיו וקטורית ע"י הGPU -> הורדת לחץ ישירה מהמעבד / זיכרון + שימוש בטכנולוגיות קאשינג הרבה יותר מתקדמות שעושות נפלאות עם זכרון פיזי פנוי)

עבדתי גם עם לפטופים עם 950 בילט אין והם עבדו מצוין עם VISTA (עם AERO וכל הקישקושים) וכל זה רק עם גיגה

היום שידרגתי ל2.

אין ספק שעובד יותר טוב - אבל , לעומת XP גיגה מול VISTA עם גיגה - אין כמעט הבדלים.

כמובן שיש יוצאי דופן (NEED FOR SPEED CARBON לדוגמא - שמגמגם סתם בויסטה) ויש יוצאי דופן לטובה (כמו NWN2 שפועל אפילו יותר טוב בויסטה מאשר בXP אצלי).

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים