פורסם 2007 במרץ 718 שנים טוב, אז בזמן הקרוב אני קונה 88GTS- ורציתי לשאול כמה דברים, בקשר לזכרון הכרטיסים- זה לא עובד על העקרון של כמה שיותר יותר טוב? אני מתכוון, אם אני משחק ברזולוצייה נמוכה, בשניהם אני אקבל את אותה התוצאה כי צריכת הזכרון זהה. האירו אותי בנושא דבר שני, האם יש בנצ'ים, או כל דבר שמוכיח\ממחיש את ההבדל במשחקים בין הכרטיסים?עובדות להתבסס עליהן?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים הזיכרון הזה נקרא בשם זיכרון תצוגה הוא משמש את הכרטיס לבניית התמונה הבאה בעוד שהתמונה הנוכחית מוצגת על המסך.ככל שהתמונה ברזולוציה גבוהה יותר והפילטרים מורכבים יותר, נדרש יותר זיכרון.במידה וזיכרון התצוגה נגמר מתחילה מסכת שלמה של שימוש בזיכרון הפנימי שהוא כמובן איטי בהרבה ואז הביצועים נופלים.מקובל להניח שלמסכים עד 20 מספיק כרטיס עם 320M מעבר לכך נדרש זיכרון תצוגה נוסף.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר תודה על ההסבר,אבל בכל מקרה- לא בא לי לשמוע בפעם המאה על כך שלמסכים עד 20 יספיק 320MB,אני רוצה לדעת אם שניהם ייתנו אותם ביצועים ברזולוציות נמוכות ורק בגבוהות ה640MB יעקוף, לפי ההגיון זה כך.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים תעשה חיפוש באינטרנט התוצאות תמיד דומותThe best of all is the fact that 320 MB almost never limits your game play. בנוסף מסתבר שגירסת 320M עושה OC די בקלילות ועוקפת את 640M הכרטיס שלי למשל מסוגל לבצע OC ממש חזק בלי שום בעיה, בלי שום פגיעה באיכות התמונה וגם לא מתחמם בכלל.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר PainKiller, מצאתי את הכתבה שהמשפט הזה נמצא בה, לפי הבנצ'ים שם ה320MB קורע, אבל זה גרסת XXX שלו מומהרת.בכל מקרה- אני מעדיף שאף פעם לא יוגבל הgame play שלי,לא almost, לכן אקח את גרסת הOC של 640- כדי להשאיר פתח. אולי אני אשרדג מסך.תודה לכולכם.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אני לא מכיר את המפרט שלך אבל דע שיש תוספות שוליות שעולות הרבה אבל התמורה המתקבלת קטנהלפעמים כדאי להשקיע את התוספת במעבד חזק יותר או בעוד זיכרון ובסה"כ לקבל יותרשם המשחק זה מחשב מאוזן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.