עבור לתוכן

רוצה כרטיס חדש לבינתיים עד שירדו מחירי תומכי ה dx10..

Featured Replies

פורסם

אתה רוצה לחסוך ולכן אתה מעוניין לרכוש "כרטיס זמני" ב-700 עד 1000 ש"ח ???

אני מתכנן בעתיד הקרוב מאוד להחליף את כל המחשב מאחר ועברו שנתיים+ מהקנייה האחרונה,והרבה מיים זרמו בנהר המחשבים והטכנ' מאז,והסיבה היחידה שלי לעיקוב היא כל סיפור ה dx10 ..

אתה מוכן להסביר מה בדיוק מעכב אותך?

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ל zuma...

מה שמעקב אותי זה הרעיון שאני אקנה עכשיו מחשב חדש ואשקיע בו הרבה משאבים ומשאב אחד יהיה לשווא והוא הכריס הגרפי שממילא לא יתאים לבוא נאמר עוד חצי שנה שיצא הdx10...לכן אני מחכה שירדו המחירים של הכרטיסים התומכים ואז להביא בקניה...

פורסם

בזבוז פשוט בזבוז כסף.

פורסם

ידידי אין כזה דבר ארוחות חינם אין לך דרך לחסוך כאן.

שתבין DX10 זה לא משהו שעולה כאן כסף פשוט מדובר בדור חדש כמו כל פעם שבהתחלה עולה הרבה ולאט לאט יורד המחיר עד לנקודה מסויימת. 8800GTS לא הולך להיות כרטיס חזק כשמשחקי DX10 יהיו מאוד נפוצים וזה בגלל שהוא כבר יהיה ישן ותצא סידרה 9 ותוך שנה אל תתפלא אם יותר מיזה.

מה שחסר בדרישות שלך הוא איזה כרטיס אתה רוצה ? באיזה רמה ובאיזה מחיר.

אם אתה רוצה כרטיס חזק מה שעולה בימינו 1500-2500 ש"ח אז תקנה כבר עכשיו GTS המחיר שלו כבר טוב והוא לא ירד בהרבה בזמן הקרוב (10-15 אחוז). אם אתה רוצה בכלל כרטיס ביניים, מה שעולה בימינו בין 800-1200 ש"ח אז מאוד כדאי לחכות חודש וחצי חודשיים לכרטיסי ה8600 למיניהם שאמורים להוות את כרטיסי הביניים לסידרה 8.

אם חשבת על 7600GT ככרטיס זמני אז אני מניח שאתה כן רוצה כרטיס חזק ובמצב כזה באמת אין לך מה לחכות - כי כבר יש ובמחיר יציב וטוב. לא הולכת להיות מהפכת DX10 (כזו שמצדיקה את DX10) בזמן הקרוב או באורך החיים של סידרה 8, את המיטב מDX10 ינצל הדור הבא, ככה זה עם טכנולוגיות חדשות - עיקר הבעייה זו התוכנה והנסיון שנירכש ע"י מפתחי המשחקים.

שוב - אם אתה רוצה כרטיס חזק - לא תחסוך כלום מקניית כרטיס זמני, אם יהיה לך מזל אולי תוכל להגיע לחסכון של 100 150 ש"ח מקומבינה זו , אבל גם סיכוי גדול שבכלל תפסיד כסף.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה וההשקעה...

אתה יכול להפנות אותי למקום שאוכל לקנות ולא לדאוג יותר מדי על אחראיות ו\או טיב המוצר?

תודה מראש

אבי

פורסם

אני חייב לציין שעד עתה לא ממש הצלחתי להבין אם אתה יודע מה אתה רוצה...

מה החלטת שאתה רוצה לקנות? כרטיס DX10 ? מחשב חדש?

ובכלל כמה התכוונת מלכתחילה להוציא על כרטיס מסך DX10?

פורסם
  • מחבר

ל zuma היקר...

מצטער שבילבלתי אותך...

אני חייב דחוף דחוף למחשב הנוכחי שלי מאיץ גרפי במקום הקיים שנשרף ועושה לי את המוות...

ביקשתי רק לדעת אם ה 7600 gt יכול להיות תחליף הולם לחודשים הקרובים עד שאחליט סופית על רכישת מחשב חדש..

בכל מקרה...רציתי להבין אם יש ממש חשיבות ל dx10 בבניית המחשב העתידי שלי...זה הכל...

תודה בכל מקרה...

נ.ב:יש מקום מומלץ לרכישה של המאיץ בפרט וחלקים בכלל?

אני לא סומך על כל ה באג\זד למינהם והייתי שמח לשמוע המלצות שלכם בעלי הניסיון....

תודה

אבי

פורסם

ממש מוזר אפילו כשאתה מאריך בדברים אני לא מצליח לרדת לסוף דעתך :nixweiss:

אני חוזר ושואל, כמה התכוונת מלכתחילה להוציא על כרטיס מסך DX10? (אני רוצה להבין את כדאיות הכספית ברכישת "כרטיס ביניים/זמני" כי עדיין לא הבנתי איפה אתה חוסך כאן)

ומה רע בכרטיסי ה- DX10 שקיימים כיום בשוק?

תשתדל לענות לשתי השאלות.

לגבי חנויות תוכל לקרוא המלצות ואזהרות כאן

פורסם

כן גם אני לא הבנתי מה הרצונות , מה המצב הקיים איזה כרטיס הולך לאיפה ...

השקענו זמן בלעזור לך ומתוך כוונות טובות , אני חושב שמן הראוי שלפחות תפרט בצורה מסודרת את המידע הדרוש שכבר שני אנשים ביקשו ממך.

פורסם
  • מחבר

אוקי...שוב מצטער על האי בהירות...

הכותרת היא:רוצה כרטיס חדש עד שירדו מחירי ה dx10....:

יש לי מחשב קיים שנשרף לו המאיץ...(והוא גם מיושן יחסית)

כתוצאה מכך החלטתי לקנות מחשב חדש..

בקשר למחשב הקיים רציתי לדעת מה כדאי לי לקנות בשבילו כדי שאני אמשיך לתפקד איתו בחודשים הקרובים..7600gt הומלץ וקיבלתי...

בקשר למחשב החדש שברצוני לקנות,אני פשוט מחכה שיצאו קצת יותר אופציות לקניית הכרטיס התומך ב dx10 ושהשוק יסתגל אליו..ולא לרוץ כמו משוגע ולקנות כרטיס יקר עכשיו שבעוד מספר חודשים מועט יהיה אובסליט...

מקווה שהבנתם...ואם לא...אני ממש מתנצל...כנראה שיכולת הכתיבה שלי לא משהו כמו שנאמר זה לא אתם זה אני

תודה חברים

ושבת שלום

פורסם

פשוט שיח-חרשים...

צמצמתי את שאלותיי לשתיים וגם מהן התעלמת.

אתה יכול לרכוש כבר כיום כרטיס DX10 החל מכ-1650 ש"ח לכן לא ברור כיצד תחסוך אם תוציא 700 עד 1000 ש"ח על כרטיס זמני.

תקרא בעיון את ההסבר המפורט שקיבלת פה מ- ice2k . מיותר לחזור על מה שכבר נאמר לך.

פורסם
  • מחבר

תודה zuma...

לא ידעתי שיש במחיר כזה נמוך תומך של dx10...וזה בערך מה שהתכוונתי לשים על הביניים 800-1000...אבל מאחר והארת את עיני במחיר טוב יותר...

אני אשנה את מחשבתי

תודה רבה

שבת שלום

פורסם

תקח בינתיים איזה 6600GT של LEADTEK את הגרסה של ה 128M אפשר להשיג ב 600 שקל ואחר כך למכור אותו בקלות... הוא גם יעלה לך את רוב המשחקים חוץ מהממש ממש כבדים כמו ה VEGAS

הבחור פשוט :screwy:

לשלם 600 ש"ח על 6600GT

כרטיס מסך מלפני שני דורות ביצועים נמוכים יחסית ומחיר בשמיים אתה פשוט לא מקצועי !!!!

הוא יכול כבר לקחתGS7600 ב520-420 ש"ח עם ביצועים כפולים וזול יותר

פורסם

הבחור פשוט :screwy:

לשלם 600 ש"ח על 6600GT

כרטיס מסך מלפני שני דורות ביצועים נמוכים יחסית ומחיר בשמיים אתה פשוט לא מקצועי !!!!

הוא יכול כבר לקחתGS7600 ב520-420 ש"ח עם ביצועים כפולים וזול יותר

כפולים - לא.

זול יותר - לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים