פורסם 2007 במרץ 618 שנים שמעתי רבות על ה 7600gt...(אני חדש בפורום אז לא להתעצבן אם כבר דיברתם עליו)בכל מקרה אם כן שווה אז איפה הכי בטוח עם דגש על בטוח לקנות(אחריות וכו)ועוד דבר קטן...קראתי איפשהו שהכרטיס לא תומך aa ...האם זה הגיוני? שכרטיס לא יעבוד על אנטי אלייזינג?תודה מראשאבי
פורסם 2007 במרץ 618 שנים ברוך הבא קודם כל..תפרט על המערכת שלך (רצוי שתוסיף אותה ל"מפרט מחשב" בפרופיל)...מה השימושים ומה התקציב הכללי...
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר ברוך הנמצא...אני מתכנן בעתיד הקרוב מאוד להחליף את כל המחשב מאחר ועברו שנתיים+ מהקנייה האחרונה,והרבה מיים זרמו בנהר המחשבים והטכנ' מאז,והסיבה היחידה שלי לעיקוב היא כל סיפור ה dx10 ..בכל מקרה אני אכניס לפרופיל אבל בינתיים בזריזות..asus p5a1 proactivekibgston ddr2 1gbwd120ati x600xt128pentium 4 3.2gh 32 (sucket 775)וזהו בערךהתקציב שלי הוא משהו בין 700 ל 1000 ש"ח אבל שיהיה עמיד וטוב..וללא בעיות קירור(radeon המקולל)תודה רבהאבי
פורסם 2007 במרץ 718 שנים שמע קח בחשבון שהמחיר לא ירד ברמה שתכסה את הרכישה של ה 7600 כלומר תצטרך למכור אותו וגם אז כנראה לא ממש חסכת הרבהעדיף לחכות איזה חודש ככה ולקנות כבר ישר כרטיס DX10
פורסם 2007 במרץ 718 שנים http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4160 כרטיס מעולה, ובמבצע
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר yaniv אשמח אם תסביר שוב למה התכוונת...תודה לכולם על העזרהמשהו קטן,מישהו יכול להסביר על העדיף מבין ה 7600gt כי ראיתי שיש כמה דגמים...והאם זה נכון שאין בו פונקציית aa?תודה
פורסם 2007 במרץ 718 שנים זה לא נכון שאין בו פונקציית AA, אם הכרטיס יוכל לאפשר AA במשחקים מסויימים תוכל לאפשר באמצעות ההגדרות במשחק או בדרייבר.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים תקח בינתיים איזה 6600GT של LEADTEK את הגרסה של ה 128M אפשר להשיג ב 600 שקל ואחר כך למכור אותו בקלות... הוא גם יעלה לך את רוב המשחקים חוץ מהממש ממש כבדים כמו ה VEGAS
פורסם 2007 במרץ 718 שנים yaniv אשמח אם תסביר שוב למה התכוונת...תודה לכולם על העזרהמשהו קטן,מישהו יכול להסביר על העדיף מבין ה 7600gt כי ראיתי שיש כמה דגמים...והאם זה נכון שאין בו פונקציית aa?תודההוא מתכוון שלא שווה לך לקנות את הכרטיס ואז למכור אותו, בגלל שלא תכסה את כל הכסף שהוצאת עליו.אבל לדעתי לא צריך בכלל לקנות כרטיס תומך DX10, בינינו, עד כמה באמת תשתמש בזה? :-Xלדעתי סתם ביזבוז כסף, יש גבול עד כמה שאפשר לשחק במחשב.זה גם לא ניראה כ"כ הגיוני לקנות כרטיס שתומך DX10 כשעדיין אין משחקים תומכים DX10.מילא DX10 היה יוצא כבר ויהיו משחקים והשוק כבר יתחיל להתבסס, אז ניחה, אפשר לקנות.אבל לדעתי כרגע זה פשוט ביזבוז כסף טוטאלי.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר שוב תודה חברים על התגובות הרבות...בכל מקרה בכללית לא ממש מעניין אותי למכור אותו אח"כ...כי את המחשב הישן אני במילא אשמש כמכונת מיול...ואצטרך מאיץ גרפי בכל מקרה...הבעיה שלי בקניית מחשב חדש היא שהבנתי ובבקשה תתקנו אותי אם אני טועה, שגם אם אני קונה כרטיס מסך ב 5000 ש"ח היום ואין לו תמיכה ב dx10אז בעוד חצי שנה גם המשחק הפשוט ביותר שיהיה דיפולט על dx10 לא יעלה לי אותו...קצת מעצבן..אבל זו הסיבה היחידה שמעקבת אותי בהרכבת מחשב חדש!!!
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אם אתה יכול תחכה איזה חודש ככה יצאו כרטיסי ה 8600 וירדו קצת המחירים ואז תוכל לקנות ישר כרטיס DX10 בלי כרטיס בניים
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אני גם חשבתי על האפשרות הזו, בינתיים נראה לי הכי משתלם לקחת 7300GT עם OC מפה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5799גם אחלה מחיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.