עבור לתוכן

רוצה כרטיס חדש לבינתיים עד שירדו מחירי תומכי ה dx10..

Featured Replies

פורסם

שמעתי רבות על ה 7600gt...

(אני חדש בפורום אז לא להתעצבן אם כבר דיברתם עליו)

בכל מקרה אם כן שווה אז איפה הכי בטוח עם דגש על בטוח לקנות(אחריות וכו)

ועוד דבר קטן...קראתי איפשהו שהכרטיס לא תומך aa ...האם זה הגיוני? שכרטיס לא יעבוד על אנטי אלייזינג?

תודה מראש

אבי

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברוך הבא קודם כל..

תפרט על המערכת שלך (רצוי שתוסיף אותה ל"מפרט מחשב" בפרופיל)...

מה השימושים ומה התקציב הכללי...

פורסם
  • מחבר

ברוך הנמצא...

אני מתכנן בעתיד הקרוב מאוד להחליף את כל המחשב מאחר ועברו שנתיים+ מהקנייה האחרונה,והרבה מיים זרמו בנהר המחשבים והטכנ' מאז,והסיבה היחידה שלי לעיקוב היא כל סיפור ה dx10 ..

בכל מקרה אני אכניס לפרופיל אבל בינתיים בזריזות..

asus p5a1 proactive

kibgston ddr2 1gb

wd120

ati x600xt128

pentium 4 3.2gh 32 (sucket 775)

וזהו בערך

התקציב שלי הוא משהו בין 700 ל 1000 ש"ח אבל שיהיה עמיד וטוב..וללא בעיות קירור(radeon המקולל)

תודה רבה

אבי

פורסם

שמע קח בחשבון שהמחיר לא ירד ברמה שתכסה את הרכישה של ה 7600 כלומר תצטרך למכור אותו וגם אז כנראה לא ממש חסכת הרבה

עדיף לחכות איזה חודש ככה ולקנות כבר ישר כרטיס DX10

פורסם
  • מחבר

yaniv אשמח אם תסביר שוב למה התכוונת...

תודה לכולם על העזרה

משהו קטן,מישהו יכול להסביר על העדיף מבין ה 7600gt כי ראיתי שיש כמה דגמים...והאם זה נכון שאין בו פונקציית aa?

תודה

פורסם

זה לא נכון שאין בו פונקציית AA, אם הכרטיס יוכל לאפשר AA במשחקים מסויימים תוכל לאפשר באמצעות ההגדרות במשחק או בדרייבר.

פורסם

תקח בינתיים איזה 6600GT של LEADTEK את הגרסה של ה 128M אפשר להשיג ב 600 שקל ואחר כך למכור אותו בקלות... הוא גם יעלה לך את רוב המשחקים חוץ מהממש ממש כבדים כמו ה VEGAS

פורסם

תיקח את ה 7300 gt

פורסם

yaniv אשמח אם תסביר שוב למה התכוונת...

תודה לכולם על העזרה

משהו קטן,מישהו יכול להסביר על העדיף מבין ה 7600gt כי ראיתי שיש כמה דגמים...והאם זה נכון שאין בו פונקציית aa?

תודה

הוא מתכוון שלא שווה לך לקנות את הכרטיס ואז למכור אותו, בגלל שלא תכסה את כל הכסף שהוצאת עליו.

אבל לדעתי לא צריך בכלל לקנות כרטיס תומך DX10, בינינו, עד כמה באמת תשתמש בזה? :-X

לדעתי סתם ביזבוז כסף, יש גבול עד כמה שאפשר לשחק במחשב.

זה גם לא ניראה כ"כ הגיוני לקנות כרטיס שתומך DX10 כשעדיין אין משחקים תומכים DX10.

מילא DX10 היה יוצא כבר ויהיו משחקים והשוק כבר יתחיל להתבסס, אז ניחה, אפשר לקנות.

אבל לדעתי כרגע זה פשוט ביזבוז כסף טוטאלי.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה חברים על התגובות הרבות...

בכל מקרה בכללית לא ממש מעניין אותי למכור אותו אח"כ...כי את המחשב הישן אני במילא אשמש כמכונת מיול...ואצטרך מאיץ גרפי בכל מקרה...

הבעיה שלי בקניית מחשב חדש היא שהבנתי ובבקשה תתקנו אותי אם אני טועה, שגם אם אני קונה כרטיס מסך ב 5000 ש"ח היום ואין לו תמיכה ב dx10

אז בעוד חצי שנה גם המשחק הפשוט ביותר שיהיה דיפולט על dx10 לא יעלה לי אותו...קצת מעצבן..אבל זו הסיבה היחידה שמעקבת אותי בהרכבת מחשב חדש!!!

פורסם

אם אתה יכול תחכה איזה חודש ככה יצאו כרטיסי ה 8600 וירדו קצת המחירים ואז תוכל לקנות ישר כרטיס DX10 בלי כרטיס בניים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים