עבור לתוכן

הולך לקנות day of defeat source'האם יש פאצים להתקנה או שאפשר ישר לשחק ?

Featured Replies

פורסם

תודה.

פורסם

תודה.

זה דרך סטים, גם אם יש עדכונים כלשהן (ובטוח יש), זה עיניין של כמה דקות עדכון.

פורסם
  • מחבר

1 הורדתי את המשחק דרך STEAM ואז אני מתקין אותו.

אם אני מפרמט את מוחק את המשחק הבתיד אני יכול להוריד אותו מכל מקום ואז רק להשתמש ב-CDKEY וזה עובד ? איך זה הולך ?

2 מה קורה עם ה-CDKEY ? איך אני מקבל אותו ? (פשוט עדיין לא סיימתי את ההורדה ויצאתי לעבודה אז אין לי מושג).

פורסם

אתה לא צריך CD-Key. המשחק נקשר לחשבון שלך והוא ישאר חלק ממנו לא משנה איפה תתקין או תתקין מחדש.

ובאותה הזדמנות, אל תתן את סיסמת המשתמש שלך (ומומלץ גם את שם המשתמש עצמו) לאף אחד. זה כולל את אלו שרוצים "להחליף חשבון" ("קודם תן לי תסיסמה שלך ואז אני יתן לך את שלי") או הודעות באי-מייל. Valve לא יבקשו ממך סיסמא בשום אופן - הם גם לא צריכים לצורך העניין כי הם יכולים לברר גם בלי לשאול אותך.

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי תודה רבה ואגב אם אני רוצה להחליף שם משתמש ומייל איך אני עושה את זה ? (ב-BF2 אני פשוט יוצר משתמש חדש לא ?)

פורסם

מייל אפשר להחליף דרך ה-Options/Properties בתוכנה עצמה. שם משתמש אי-אפשר להחליף. לשם המשתמש אין ממש משמעות כיוון שאפשר לשנות במחשקים עצמם.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה.

התחלתי להוריד היום את המשחק (אני לא ביית כרגע),איפה הוא נשמר לי ? בתיקיה של STEAM ? האם הוא מתקין איפה שהוא רוצה או שזה רק קובץ התקנה ואני כבר בוחר לבד ?

פורסם

הוא מתקין לבד בתיקיית ה-Steam. כל המשחקים מחייבים את Steam ברקע ומופעלים דרך התוכנה.

פורסם
  • מחבר

ומה קורה אם אני עכשיו מפרמט את המחשב ? איך אני מוריד שוב ?

פורסם

בידיוק איך שאתה מוריד עכשיו

דרך סטים

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה.

פורסם

אחלה תודה.

ישנה האפשרות לגבות את תיקיית ההתקנה על מנת לחסוך את כל הסיבוך של ההורדה מחדש במצב של פירמוט.

אחלה משחק דבר איתי אם אתה צריך עזרה, הקהילה בישראל לא משהו אבל זה לא מפתיע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים