פורסם 2007 במרץ 618 שנים מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשמור קבצים בפורמט icon ובאיכות טובה?אני רוצה כיאלו למשל לעצב את זה בפוטושפ, ופשוט לפתוח את זה בתוכנה שתשמור לי את זה לקובץ iconשזה יראה איכותי כמו למשל האייקונים של הmy computer..פעם אמרו לי להוריד gimp אבל זה בכלל שומר את זה דפוק כזה..או שאני עשיתי את זה איכשהולא טוב חח לאדעבקיצרעזרה בבקשה
פורסם 2007 במרץ 618 שנים http://www.telegraphics.com.au/sw/dl.php3?file=ICOFormat-1.7b4-win.zipplugin לפוטושופ שמביא לפתוח ולשמור קבצי ICO
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר אממזה לא ממש עבדכל מה שהייתי צריך עלשות זה לפתוח תקובץ זיפ וללחוץ שמה על הקובץ הזה נכון?עשיתי איזה כמה פעמים וזה לא מראה שם ברשימה של הפורמטים (כשנכנסים לsave as) פורמט אייקון :-\
פורסם 2007 במרץ 718 שנים צריך להעתיק/להעביר את הקובץ לתיקיה Adobe Photoshop CS2\Plug-Ins\File Formats(אם הקובץ שבהתחלה הבאתי לא עובד אז תנסה את זה - זה בטוח עובד)
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר אוף סעמק זה עדיין לא איכותי כמו באייקונים שיש בילד-אין של מייקרוסופט כמו למשל האייקום של my computerיש כאילו פורמטים שונים לאייקון? כאילו.. יש כאילו כמה אופציות לפורמט אייקון? מכו למשל שיש קבצי שמע של מייקרוסופט כמו הWMAאולי יש משהו כמו windows icon?זה משמ מבאס כי אני הכנתי אייקון סתם מאיזה תמונה ועשיתי לה צל, וכשמגדירים שהאייקון יופיע על תיקייה אז נחתך פתאום חלק מהצל זה מרגיז
פורסם 2007 במרץ 818 שנים אם אני לא טועה אז הגודל של אייקון צריך ליהיות 64X64 או 16X16ואם כבר אייקונים...איך אני מכניס כמה אייקונים לקובץ DLL אחד כמו שיש בווינדוס
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר כן באמת עשיתי את זה 64X6464X64 זה הכי גדול שמקובל לאייקוניםאחר כך יש את ה32X32 שזה הרזולוציה שבה זה מציג תאייקונים למשל על הדסקטופ16X16 זה הגודל של האייקון הקטנים שמביאים למשל בדפדפן ליד הכתובת (בפיירפוקס למשל שאתה נכנס לאיזה אתר, ליד הכתובת יש לך אייקון של האתר בד"כ)ובקשר ללהפוך את זה לקובץ DLL אין לי מושגולמקרה שאתה יודע לענות לי..למה זה יכול לשמש אותך להפוך אייקון לקובץ DLL? כי אני בעצם לא ממש מבין המ זה קובץ DLLאני רק יודע שקיימים קבציםכ אלה..רק תשימוש שלהם אנלא כל כך יודע..
פורסם 2007 במרץ 818 שנים אתה יכול להוסיף ל DLL קבצי icon עם איזה resource editor, תחפש.אם אתה לא יודע מה אלו קבצי DLL, אז זה לא כזה קריטי.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר אה חח עזוב אין לי מושג משומדבר שאמרת..לאדע מה זה DLL ומה זה הresource editorהדבר היחידי שאני אולי מבין וגאה בו יחסית זה הידע שלי בפוטושופ..
פורסם 2007 במרץ 818 שנים ולמקרה שאתה יודע לענות לי..למה זה יכול לשמש אותך להפוך אייקון לקובץ DLL? כי אני בעצם לא ממש מבין המ זה קובץ DLLאני רק יודע שקיימים קבציםכ אלה..רק תשימוש שלהם אנלא כל כך יודע.."תמונה אחת שווה אלף מילים"וגם כמו שOmniscience אמר למטה:DLL במובן הרגיל שלהם הם קבצי מערכת שנועדו לאפשר שיתוף מידע בין תוכניות ומודולריות ברמת הקוד. הם יכולים בין היתר להכיל גם מידע של "משאבים" כמו קבצי ICO.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מהתמונה שלך אפשר לחשוב עוד ש DLL זה קובץ שמכיל אוסף של icons (כמו ש ZIP מכיל אוסף של קבצים).
פורסם 2007 במרץ 818 שנים DLL במובן הרגיל שלהם הם קבצי מערכת שנועדו לאפשר שיתוף מידע בין תוכניות ומודולריות ברמת הקוד. הם יכולים בין היתר להכיל גם מידע של "משאבים" כמו קבצי ICO.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים טוב לדעת... ;D עריכה חייבת ליהיות תוכנה שתכניס לי לDLL יותר מקובץ אחד בבת אחת... יש לי 200+ אייקונים להכניס אותם אחד אחד יקח שעות (או דקות )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.