פורסם 2007 במרץ 618 שנים http://computers.walla.co.il/?w=//1072721אני לא יודע איך מאריו עבר את זלדה לעזזל אבל הסרטון נחמד
פורסם 2007 במרץ 718 שנים לזה שמעליי \/\/ מה לא?!?! וזה מצעד הסדרות של הקונסולות ולכן לא עניין אותי כל כך אבל באמת סרטון נחמד מה עם אחד כזה לסדרות של משחקי מחשב?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר זה המיצעד גם לקונסולות וגם לPC ביחד ובגלל זה שמתי תדיון פה ולא בפורום קונסולות
פורסם 2007 במרץ 718 שנים התאכזבתי, מה עם הסדרות של Battlefield, Counter Strike, C&C....? אלה גם משחקים גדולים שגדלנו איתם...
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר הם עשו רק 10 סדרות וערבבו אם קונסולות ככה שברור שיש סדרות טובות שלא נכנסו גם בקונסולות וגם בPC
פורסם 2007 במרץ 718 שנים זה הדעה שלהם, אי אפשר להתווכח על טעם וריח.יש מגוון של כל כך הרבה משחקים וכל אחד אוהב דברים אחרים - וזה כל היופי.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אז תסלח לי אבל הדעה שלהם מסריחה חסרים כל כך הרבה משחקים שצריכים להחליף משחקים אחרים שם...
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אולי אפשר לארגן Thread שבו כל אחד ירשום את עשרת המשחקים הכי טובים לדעתו.כך שהוא לא יהיה דיון אלא רק יאפשר שכל אחד ירשום את עשרת המשחקים שהוא חושב שהם הכי טובים וכל תגובה אחרת תימחק(אם יהיו תגובות ה Thread יהפוך לבלאגן, כמובן צריך הסכמה של המנהלים לכזה דבר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.