פורסם 2007 במרץ 618 שנים שלום.יש לי את הלוח אם abit kv8pro.כאשר אני מנסה לעשות BOOT מזיכרון נייד,המחשב לא מתייחס.שיניתי בביוס שיקרא קודם מUSB-FFD/ZIP/CDROM ושום דבר לא עזר.מה אפשר לעשות?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים לבחר את הUSB מאחורה..לנסות חיבור פיזי אחראם זה נגן MP3 ג'נרי ב200 שקל לג'יגה אל תצפה שהוא יעשה לך בוט.ולמה בכלל לעשות בוט מUSBתעשה מדיסק וזהו
פורסם 2007 במרץ 618 שנים תנסה לעדכן ביוסבאתר של ABIT מוזכרים רק כמה התקני USB שנבדקו ומאפשרים בוט, אולי הלוח לא מאפשר את זה בכללהייתי מצפה שיהיה שם גם DOKhttp://www2.abit.com.tw/test_report/KV8_Pro/04.php
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר זה DOKועידכנתי את הביוס כבר למשהו עם USB וזה לא עוזרכמו שכתבתי בהודעה הראשונה,יש לי אפשרות להעלות מZIP
פורסם 2007 במרץ 618 שנים לא הבנת את הכוונה שליאם הלוח היה תומך בבוט מDOK הייתי מצפה שיהיה בTEST REPORTמכיוון שזה רכיב הרבה יותר נפוץ מUSB FLOPPY/ZIP
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר מה זה TEST REPORT?הדבר הזה שבו אני בוחר ממה הוא יקרה ראשון?USB ZIP זה DOK לא?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים TEST REPORT זה התקנים שנבדקו עם הלוח הנ"ל (או בקיצור, הקישור שנתתי)USB ZIP זה לא DOKZIP זה סוג של כונן לגיבוי (עם דיסקטים)
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר אה מצטער כי שחיפשתי בגוגל תמונות לקצת רקע הוא הראה לי DOKים. אז קיצר אי אפשר? או שיש איזשהו סיכוי? סעמק עם הMB הזה
פורסם 2007 במרץ 718 שנים צור מחיצה על ה-DOK בגודל של כמה מגהבייטים בודדים, ופרמט אותה כ-FAT12.פרמט אותו וצור על המחיצה הקטנה מערכת קבצים של דוס.אתחל בעזרת אופציית USB-FDD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.