פורסם 2007 במרץ 618 שנים אוקיי אז ככהאתמול קניתי דיסק קשיח של 250GB ואני בא להשתמש בו אוקיי הכל סבבהאני מוריד משו בUTORRENT דבר חוקי לדוגמא ומכבה את הUTORRENT לאחר שעה באתי והפעלתי את הUTORRENT מחדש , הטורנט עושה לי data eror cyclic redundancy checkאוקיי אני חושב אולי זה טעות חד פעמית אני מנסה עוד פעם עם טורנט חוקי אחר וקורה אותו דבראז ככה חשבתי אולי זה בעיה בUTORRENT או בטורנט עצמואני בא להעביר קובץ מהדיסק קשיח החדש לדיסק קשיח הישן ופום מה קורה ? אני מקבל את אותה שגיאה באמצע ההעתקה שנכשלתdata eror(cyclic redundancy check)מה זה אומר? מה אני יכול לעשות??בחיים זה לא קרה לי בעבר עם הדיסק קשיל הישן שלידרך אגב אני קצת קראתי בנושא וכותבים שזה שגיאה שהדיסק קשיח נותן כשהוא עומד למותהאם זה נכון??? רק אתמול קניתי אותו שימו לב!!תודה מראש זה חשוב
פורסם 2007 במרץ 618 שנים הבעיה חזרה עם אותו קובץ?בעיקרון אין ממש קשר להארד דיסק כי זאת שגיאה CRC -קוד שמחושב לכל קובץ וברגע שמתבצעת פעולה על הקובץ הוא מחושב שוב ואם הקוד שונה יש לך שגיאה והוקובץ פגם(עד כמה שאני יודע)לכן נסה לבדוק עם טורנט אחר(נסה להוריד את OPEN OFFICE בביטורנט)ותחזור עם תשובה
פורסם 2007 במרץ 618 שנים כמו שנאמר לא אמור להיות הקשר ישר לבעייה בדיסק הקשיח ככל הנראה זה בעייה בקובץ עקב שגיאת CRC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.