עבור לתוכן

למה צריך/משמש כרטיס קול?

Featured Replies

פורסם

*כותרת*

פורסם

כרטיס קול ממיר אות דיגיטאלי מהמחשב לאות אנלוגי שיוכל להישמע ברמקולים.

כערך מוסף הוא גם מסוגל ,בדר"כ, לבצע למניפולצית אודיו - לשפר/לשנות את הסאונד

פורסם

אם אין לך רמקולים

אתה לא צריך

בכל אופן היה היתה תקופה שלוחות אם של מחשבים לא הכילו כרטיסי קול כרטיסי מסך כרטיסי רשת וכו וכו

החלקים הנ"ל היו כרטיסים שהוספו לפי הצורך של המשתמש

היום רוב כרטיסי הקול משמשים אלטרנטיבת "היי אנד" למשתמשים שאיכות הקול "הרגילה" אינה מספיקה

יש אנשים שחיים ממוזיקה שאותם הם יוצרים ומעבדים על המחשב

כנראה שאתה לא צריך

פורסם
  • מחבר

כה..אני עם אוזניות...אבל אם אני ירצה רמקולים אני חייב כרטיס קול או שזה רק לשיפור הסאונד?

פורסם

תחשוב על ההבדל בין כרטיס מסך מובנה לכרטיס מסך לא מובנה. אמנם עולם הסאונד שונה אבל העיקרון די דומה. גם מה שעל הלוח אם זה כרטיס קול, רק שהוא מובנה על הלוח ומאוד פשוט. אם אין לך מושג אם כרטיס טוב חיוני בשבילך אז כנראה הוא לא.

אם אתה הולך לחבר את המחשב למערכת טובה וחשובה לך איכות סאונד או לחלופין אפקטים טובים במשחקים או על אחזו נוסף של ביצועי CPU - אז אולי כדאי לך לשקול כרטיס טוב שמתאים למטרות שלך.

פורסם

תחשוב על ההבדל בין כרטיס מסך מובנה לכרטיס מסך לא מובנה. אמנם עולם הסאונד שונה אבל העיקרון די דומה. גם מה שעל הלוח אם זה כרטיס קול, רק שהוא מובנה על הלוח ומאוד פשוט. אם אין לך מושג אם כרטיס טוב חיוני בשבילך אז כנראה הוא לא.

אם אתה הולך לחבר את המחשב למערכת טובה וחשובה לך איכות סאונד או לחלופין אפקטים טובים במשחקים או על אחזו נוסף של ביצועי CPU - אז אולי כדאי לך לשקול כרטיס טוב שמתאים למטרות שלך.

לא נראה לי שהוא הבין מה זה כרטיס קול אז מה שאמרת לו פה זה הסבר יפה מאוד אבל לא ממש מדבר אליו :\

WAZZAP קודם כל גם אתה משתמש בכרטיס קול לחיבור האוזניות שלך, כרטיס קול הוא רכיב במחשב שמוציא קול שאליו מחברים רמקולים/אוזניות. כדי לך לכתוב "כרטיס קול" בויקיפדיה כדי לקבל הסבר הרבה יותר מקצועי.

פורסם

כה..אני עם אוזניות...אבל אם אני ירצה רמקולים אני חייב כרטיס קול או שזה רק לשיפור הסאונד?

בתשובה לשאלתך - מבחינתך זה רק לשיפור, לא תהיה לך בעיה לחבר רמקולים.

(אם תקנה מערכת רמקולים מאוד מאוד יקרה ותרצה איכות מאוד מאוד גבוהה, יהיה מומלץ לקנות כרטיס קול בנפרד (כזה שלא מובנה על לוח האם, כמו העכשווי שלך))

פורסם

לא נראה לי שהוא הבין מה זה כרטיס קול אז מה שאמרת לו פה זה הסבר יפה מאוד אבל לא ממש מדבר אליו :\

ואם היית קורא את תגובה 2 ביחד עם תגובה 4 (שכן התייחסה לתגובה 2) אז היית מגלה שמה שאתה רשמת הוא מיותר , ושבטח לא היתה לי סיבה לחזור על דברים שנאמרו אלא להמשיך הלאה עם התפתחות התגובות. וגם את תגובתך שחזרה על דברים שכבר נאמרו לא היתה רושם. פשוט אפשר "לצמצם" את כל מה שרשמת. אני הגבתי על תגובה 4 ידידי - לא על 1.

פורסם

ואם היית קורא את תגובה 2 ביחד עם תגובה 4 (שכן התייחסה לתגובה 2) אז היית מגלה שמה שאתה רשמת הוא מיותר , ושבטח לא היתה לי סיבה לחזור על דברים שנאמרו אלא להמשיך הלאה עם התפתחות התגובות. וגם את תגובתך שחזרה על דברים שכבר נאמרו לא היתה רושם. פשוט אפשר "לצמצם" את כל מה שרשמת. אני הגבתי על תגובה 4 ידידי - לא על 1.

איפה הבעיה פה? הוא עדיין לא הבין מה זה כרטיס קול (הוא חשב שבשביל אוזניות למשל לא צריך כרטיס קול ושאין לו) אז הוספתי כמה דברים בשביל שהוא יבין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים