פורסם 2007 במרץ 618 שנים שלום לכולםיש לי בעיה בווינדוס אני לא מצליח לעדכן דרך האתר של WINDOWS UPDATE כל פעם שאני מנסה לעדכן אז הוא רושם שהוידוא חוקיות נכשל (צירפתי תמונה של הEROR)מה אני עושה כדי לתקן את זה?תודה לעונים[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 618 שנים הממ... מה דעתך לקנות עותק חוקי ? ואם יש עדיין בעיה, להתקשר למוקד של מיקרוסופט ?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר אוקיי ... מצטער ששכחתי לציין את זה כבר מההתחלה: העותק שלי הוא חוקי לחלוטין מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים הת'רד הזה מתאים יותר לפורום WINDOWS.לשאלתך: ייתכן ומישהו משתמש במס' הסיריאלי שלך, או שהתוכנה פשוט טועה - גם זה קורה.בכל מקרה, תתקשר לתמיכה הטכנית של מייקרוסופט ישראל ויפתרו לך את הבעיה.בהצלחה.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר אוקיי כנראה שלא הבנתםזה לא שהוא אומר לי שהעותק לא חוקיאלא הוא לא מצליח לבדוק את העותק אם הוא חוקי או לאהרצתי את הבדיקה שלהם באתר DIAGNOSTIC וזה מה שנמצא(הוא נתקע על CHECKING ולא זז[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 618 שנים ובכל מקרה אם הבעיה נמשכת - תרים צילצול למייקרוסופט.אין שום סיבה שתישאר עם מחשב לא מעודכן.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר כמובן מחקתי את הACTIVEX והתקנתי אותו שוב...עדיין לא עוזרהWINDOWS UPDATE נותן את אותו EROR
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.