עבור לתוכן

בעיה עם קובץ RAR.

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי בעיה קטנה, כל קובץ במחשב שלי שהוא MDF המחשב שלי מזהה כקובץ ראר ויש לו את האייקון של קובץ RAR, כנראה בטעות שיניתי את זה, איך אני מחזיר את זה להגדרה שהוא יזהה אותו אכן כ - MDF?

תודה מראש.

פורסם

אם הוא באמת קובץ MDF אז תנסה לשנות לו את הסיומת מ RAR ל MDF.

אם אתה לא רואה את הסיומות אז תכנס למחשב שלי,

כלים->אפשרויות תיקיה->תצוגה->תעיף את הסימון מ"הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים".

אנגלית:

my computer->tools->folder options-> view-> uncheck the box which says "Hide file extensions for known file types".

פורסם
  • מחבר

עשיתי את מה שכתבת ובאמת נוספה הסיומת MDF אבל האייקון שלו עדיין לא לבן כזה אלא של ראר? איך אני משנה את האייקון?

פורסם

תנסה לפתוח אותו עם DAEMON TOOLS או עם ALCOHOL 120% או עם כל תוכנה שאתה משתמש לפתיחת MDF ותבדוק אם האייקון משתנה.

פורסם

הוא לא מדבר על בעיית הסיומת, אלה על בעייה של שיוך הקובץ בתור אחד שמשתמש ב winrar כדי לפתוח אותו..

תנסה בתוכנה השניה שאתה משתמש (אלכוהול ?) לבדוק באופציות שלה איך עושים שיוך מחדש לקבצים שלה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה אתם מציעים אבל כן, אני רוצה לשייך אותו חזרה שיהיה MDF, זה בעיה רק עם הסוג הזה.

מה בדיוק צריך לעשות?

פורסם

ללכת לתוכנה שמקודם היתה משויכת לקובץ (dtools/alcohol 120), להיכנס שם לאופציות שלה, ולבדוק איך עושים שהיא תקבל חזרה את השליטה בקבצים.

אפשר גם ב winrar ללכת לאופציות ותחת integration לראות אם יש שם את ה MDF, אם כן, לנסות להוריד אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים