פורסם 2007 במרץ 618 שנים האלןאני רוצה לעשות oc עם ClockGen ממעבד d 2.66 ל 2.8 האם זה אפשרי והאם כרוך בזה סיכון כלשהוא.מאחר ומדובר בoc שהוא אפסי לחלוטיןלכן לא אמורה להיות בעיה חשבתי לנסות לעשותהאם אפשרי?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אומנם זה לא הרבה אבל בכל זאת אתה צריך לנעול תדרים וכו..אני ממליץ לך בכל אופן לעשות OC מהביוס או מהתוכנה שסיפקו לך עם הלוח (בדרך כלל יש שם יותר נתונים ואופציות מהClockGen)..
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר אני לא יכול לעשות oc כי יש לי לוח נעול של אינטל.בתוכמה genclock אני יוכל לנעול תדרים וכו?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים גם אם אתה מעלה ב1MHz זה נחוץ...בכל אופן תבדוק כי נעילת התדרים לא תמיד כשורה בOC..ככה שאת האופציות האלה צריך להיות לך בביוס....וגם בClockGen יש לך אפשרות לראות ולשנות את התדר שלהם תבדוק את העניין..
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר טוב סבבה אני יחפש את התוכנה יוריד וישאל בהמשך.הא..המעבד לא מתחמם כל עוד לא מעלים מתח למעבד כן?
פורסם 2007 במרץ 618 שנים הוא מתחמם יותר אבל עדיין התוספת של המתח היא המשמעותית מבחינת הטמפ'...ותבדוק שClockGen מתאימה ללוח שלך לפני שאת המוריד...(יש באתר שלהם רשימה)..
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר אוקי הורדתי אותה איפה אני מעלה את הבאס?[br]פורסם בתאריך: 6.03.2007 בשעה 20:03:27אוקי הורדתי אותה דרך גוגל גרסא 1.0.5.3 איפה אני מעלה את הבאס?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים קודם כל תגדיר את הלוח אם שלך בהגדרות של התוכנה, אתה יכול למצוא את הלוח אם ואת ההוראות להגדרה באתר של CLOCK GEN, אח"כ כנס לPLL CONTROL ותעלה את הבאס כמה שאתה יכול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.